We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Upptäck dom bästa dealsen för denna vecka: COMICS rabatt -10 % ×

2018 Film Förhandsgranskning

19. 06. 2018

2018 har redan etablerat sig som ett bra filmår; full av fantastiska filmer, fascinerande uppföljningar – från Black Panther till Deadpool 2. Men det kommer fler. Vår förhandstitt av 2018:s kommande blockbuster sammanfattar de förväntade höjdpunkterna. Så sätt dig ner, ta lite popcorn och vara beredd att spendera alla dina pengar på bio.

Marvel-lous

Marvel låter sig inte skrämmas av att försöka – och lyckas – att överraska oss, när dem levererar vad våra actionälskande hjärtan önskar. Black Panther, Avengers och Deadpool fick oss att ramla av våra stolar med sina kraftfulla kampsekvenser; men dess underliggande mening ger mer värde till storylinen; dessutom till deras unika humor. Dem är inte färdiga än!

Ant-Man och The Wasp – JULI

Vi har fått turen i och med ännu ett superhjälte kapitel i Marvel-universum. Den här filmen har med Rudd Paul, en man som delas av hans val som en far och en superhjälte, med den spännande förmågan att krympa i storlek. Samtidigt som han försöker hitta balansen mellan hans privatliv och att vara Ant-Man konfronteras Scott med ett nytt uppdrag. Han måste klä på sin kostym och arbeta vid sidan av Wasp, vilket leder till exponering av hemligheter från deras förflutna.

Venom – OKTOBER

Academy Award® nominerad skådespelare Tom Hardy i denna mörka Marvel-comic book-anpassning, som den mänskliga värd för “inner anti-hero” Venom. Du kanske känner till denna karaktär från Spider-Man-filmerna eller böckerna. En främmande varelse i flytande form som tar över en mänsklig kropp och manipulerar dess sinne. Venoms utseende har redan fått en hype inom Tumblr communityn.

Aquaman – DECEMBER

Jason Momoa, den charmiga hawaiianen med himmelska lockar, mest känd för sin roll som Khal Drogo i Game of Thrones; stjärnor som Arthur Curry, som lär sig att han är den enda arvtagaren till Atlantis undervattensrike. Han finner sig fångad mellan sitt liv på land, där folket själviskt förstör havet; och den sub-vattenlevande världen, där Atlanten inte längre tolererar deras arrogans.

Sequels

Mission Impossible – Fallout – AUGUSTI

Tom Cruise är tillbaka som Ethan Hunt, som måste möta konsekvenserna av hans misslyckade uppdrag, tillsammans med IMF teamet och välbekanta allierade. Liknar denna film, dess föregångare, den utlovar en hel del action och häpnadsväckande stunder, där till den underliggande storylinen.

The Predator – SEPTEMBER

Den unga pojkens olyckliga handlingar medför att universum mest dödliga och hänsynslösa jägarna anländer. Rovdjuren återvänder till jorden starkare och smartare än någonsin tidigare, med den genetiska uppgraderingen som de uppnådde genom att använda DNA av andra arter. Människans öde ligger i händerna på en otillbörlig grupp ex-soldater och vetenskapslärare.

The Incredibles 2 – JULI

T H I S   I S N O T   A D R I L L.  I REPEAT. T H I S   I S N O T A D R I L L.

Efter 14 år (!), Återvänder den här speciella familjen på den stora skärmen. Elastigirl räddar dagen genom att bekämpa brott som förstör samhällets fred. Samtidigt måste Mr. Incredible möta den största utmaningen av dem alla – being a stay-at-home-dad.

Halloween – OKTOBER

Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) måste förbereda sig för hennes sista kamp med den maskerade slashern Michael Meyers; som har lämnat henne traumatiserad och hemsökt av händelserna i hans första mordvåg. Den 11: e  skräck kultfilmen äger rum 40 år efter de första fasorna på Halloween natten. Kommer Laurie att få sin slutgiltiga hämnd och fred efter 4 årtionden?

Fantastic Beast: The Crimes of Grindwald – NOVEMBER

Harry Potters uppföljare visar oss historien om unga Dumbledore (Jude Law) och Newt Scamander (Eddie Redmayne) som förenas för att förhindra att Grindelwald (Johnny Depp) planerar att ha rent blod trollkarlar som regerar över icke-magiska varelser.

Andra Must-Sees

Bohemian Rhapsody – OKTOBER

Orädda lever för alltid. Denna biografiska film om rockbandet Queen presenterar åren mellan bildandet 1970 och frontmannen död 1991. Singer Mercury, gitarrist May, trummis Taylor och basgitarrist Deacon får stor berömmelse med sitt arbete inom musiken på 70-talet. Freddie´s vilda livsstil är utan kontroll och bandet måste ta reda på hur man behåller harmonin mellan sina medlemmar, inför framgång och hänsynslöshet.

Alita: Battle Angel – DECEMBER

Denna cyberpunk action film är baserad på Yukito Kishiro´s kända manga Battle Angel Alita. Handlingen är århundraden i framtiden och följer den övergivna cyborg Alita, som räddades av doctor Ido (Christoph Waltz), i Iron City. Alita har inget minne av hennes förflutna eller hennes identitet; ändå måste hon fullfölja hennes syfte med att sluta cykeln med död och förstörelse. Men för att göra det måste hon slåss och döda. Enligt dess filmskapare kommer denna film inte översläta dess karaktärer.

FILMPOSTERS

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Sedan starten 1999 har Europosters växt till en av de bästa säljarna av affischer, väggmålningar och väggkonst. För närvarande samarbetar vi med konstnärer, fotografer och grafiska formgivare från hela Europa. I våra erbjudanden kan du hitta välkända målningarna likaväl som helt nya konstverk av nutida konstnärer. Vi framkallar gärna dina egna foton, och vi kan, efter behov, rama in med ramar av hög kvalitet. Vi älskar verkligen inredning, men vi glömmer inte bort “nördar“ och musikfans, till vilka vi ständigt utökar våra erbjudande med affischer, muggar, t-shirts, samlarfigurer och andra licensierade varor och gåvor.


Kontakt:
E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top