We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Upptäck dom bästa dealsen för denna vecka: RESOR rabatt -20 % ×

2019 Film Förhandsvisning

31. 01. 2019

Ta en titt på listan över filmer som nådde filmduken 2019 som får hjärtan hos superhjälte fansen att slå snabbare. Hollywood gör ingen hemlighet utifrån årets strategi: Uppföljare, mer exakt superhjälte uppföljningar. Vid denna tid bekräftas att totalt 10 superhjältefilmer visas 2019. Vi tittar på de mest efterlängtade filmerna och avslöjar exklusiv information som redan nått ytan.

Så vad kommer det att vara: Spänning eller tristess? Spenderar du en förmögenhet på bio eller stannar hemma? Hollywood eller Bollywood? Vi tillhandahåller informationen, du bestämmer!

Ser tillbaka

Låt oss bara kort sammanfatta förra året: 2018 har visat sig vara ett fantastiskt år med filmisk glädje. Superhero-filmer som Black Panther, Venom, Aquaman eller vår favorit superhjältefamilj visas i Incredibles 2 var särskilt underhållande. En annan stor hit från föregående år visade sig vara Bohemian Rhapsody, den biografiskt berättade historien om Freddie Mercury och hans legendariska rockband som slog två eller till och med tre olika generationer tillsammans till biografen. Om du inte har sett den ännu, uppmanar vi dig att titta på den: Det finns ingen ålder för Rock N Roll!

thank u, next…Marvel movie


Att säga det med Arianna Grande ord, thank you 2018, next, please!! Så vad kommer här näst? Precis som året innan vet Marvel Studios svaret och släpper totalt fem filmer i år. Vi presenterar er tre av dom i kronologisk ordning:

1. Kapten Marvel (mars 2019)

Trailers är redan ute och ser helt fantastiska ut. Carol Danvers aka Captain Marvel är en av de mäktigaste hjältarna när jorden fångas mitt i ett galaktiskt krig mellan två alien raser. Berättelsen tar plats år 1990 och är starkt sammanflätad med andra filmer av Marvel-franchisen. Tidigare Marvel, DC Comics konceptualiseras en Captain Marvel superhjälte som senare tvingades ändra namn till …. svaret följer 😉

2. Avengers: Endgame (April 2019)

Marvel Studios flaggskepp är förmodligen den största och mest förväntade filmen i år. Filmen tar med sig många av Marvel Universe-tecknen tillsammans för ett episkt äventyr i den sista avengerfilmen. Med tanke på alla Marvel Cinematic Universe-filmer kommer Avengers Endgame att vara den 22: e av den sorten.

3. X-Men: Dark Phoenix (juni 2019)

Den här filmen stänger kapitlet om den nuvarande och senaste X-Men-casten med en historia som handlar om Phoenix Aka Jean Grays resa, som spelas av Sophie Turner. Fans av franchisen blev besvikna av X-Men: Last Stand och X-Men: Apocalypse. Trailern ser spännande ut och rykten säger att filmen kostar omkring 200 miljoner USD … så den bör vara bra!

Stark kvinnlig huvudroll: Sophie Turner and Brie Larson (Source: express.co.uk; imdb.com)

Shazam! (April 2019)

Efter Aquamans framgång har DC Comics en ny film att vänta, nämligen Shazam! Nej, vi pratar inte om appen som hittar sångtitlar för oss, vi talar om en superhjälte som får sina superkrafter från en mystisk trollkarl. Trailern ser underhållande och upplyftande och det verkar som att Shazam! också spottar klichéerna hos standard superhero-filmer. Undrar du vad namnet står för? Det är en förkortning av sex “odödliga äldster” som är S-Solomon, H-Hercules, A-Atlas, Z-Zeus, A-Achilles, M-Mercury. Inte så lätt att komma ihåg, eller hur? Tja, gissa vad karaktärernas ursprungliga namn var innan Marvel Studios tvingade DC Comics att ändra det 😉

Joker (oktober 2019)

DC Comics producerar inte bara glada filmer och ger oss Joaquin Phoenix i Joker, vilket ser ganska mörkt och dyster ut. Filmen sätter ljus på ursprunget till den självhävdade Clown Prince of Crime, Gothams underjordiska chef och bågskurken Batman. Filmen är inspirerad av Martin Scorcese 1982 “The King of Comedy”. Fan teorier och teaser tips på Joker började som en barnunderhållare innan han blev en skurk. Phoenix följer således fotspåren av Heath Ledger som tragiskt dog 2008.

(Source: barfblog.com; dccomics.com)

Andra filmer som är värda att nämna

Om du inte hittat något som du gillar än så länge, oroa dig inte att det finns mer på biograferna än bara superhjältefilmer. Några filmer som är värda att nämna är Dumbo (mars 2019), John Wick Kapitel 3: Parabelum (maj 2019), Toy Story 4 (juni 2019), The Lion King (juli 2019) och Artemis Fowl (augusti 2019) och sist men inte minst Star Wars: Episode XI (December 2019). Detta är inte en uttömmande lista, men det ger en grov uppfattning om vad man kan förvänta sig 2019. Medan få människor öppet kritiserar Hollywood för att i första hand lägga ut uppföljare för försäljning kan fans av superhero-filmer vara glada att se deras favorithjältar, män och kvinnor, tillbaka på skärmen! Om du går på bio eller stannar hemma bestämmer du vi på EuroPosters ser fram emot årets filmer!

FILM POSTERS

Källa

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Sedan starten 1999 har Europosters växt till en av de bästa säljarna av affischer, väggmålningar och väggkonst. För närvarande samarbetar vi med konstnärer, fotografer och grafiska formgivare från hela Europa. I våra erbjudanden kan du hitta välkända målningarna likaväl som helt nya konstverk av nutida konstnärer. Vi framkallar gärna dina egna foton, och vi kan, efter behov, rama in med ramar av hög kvalitet. Vi älskar verkligen inredning, men vi glömmer inte bort “nördar“ och musikfans, till vilka vi ständigt utökar våra erbjudande med affischer, muggar, t-shirts, samlarfigurer och andra licensierade varor och gåvor.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att använda våra tjänster godkänner du användningen av cookies. Mer info. Jag håller med ×
Top