We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: MUGGAR rabatt -15% ×

4 tips för Svartvit elegans

04. 03. 2018

Svart&vitt i kombination kommer med nästan all säkert att överleva alla trender! Till och med färgälskare använder sig av denna trend ibland. Vi erbjuder häpnadsväckande svartvita fototapeter som du kommer att älska från första ögonblicket. Visste du att, att använda geometriska mönster kan få ditt rum att se mer rymligt ut? Vilken passar din lägenhet? Vi kan hjälpa dig att välja.

Vitt är kopplad till renhet och ett måste för perfektion. Har du ett trångt rum? Kör då på vita färger! En svart fototapet kommer hjälpa dig att tillföra stil till ditt hem.

Vi har valt ut några fototapeter, som du kommer älska!

1. Konstälskare

Känner du dig omringad av fyra väggar och får det dig att känna dig klaustrofobisk? Nu är det tid för att ändra på det! Att flytta ut i naturen kanske inte är en så bra idé, speciellt inte på vintern… Använd fototapeter för optisk förstoring. Kombinationen av starka och skarpa element passar unga och progressiva personer.

2. Dimma över sjön

Dem som gillar mystik kommer gilla tapeter på mystiska sjöar. Drunkna i ytan av magisk skönhet, gå på piren och känn det kalla och dimmiga vädret. Skapa mystik i ditt rum.

3. Broar

Välj en bro som kommer passa din lägenhet.

Är du romantisk och vill du tillföra en mysig atmosfären i ditt hem? Kör på en variant med en gammal bro! Denna tapet matchar ljusa möbler och vita golv perfekt!

Motsatsen till detta är industriella broar som står ut i en modern interiör och belyser ditt hems design perfekt.

4. Fyr bland molnen

Fyrar har varit en symbol för säkerhet i många år. Samtidigt, är dem ofta läskiga och mystiska. Minns du fyren från skräckfilmen Circle… har du någon koppling till fyrar? Ha en i ditt vardagsrum! Kolla in dessa vackra fototapeter.

Som du ser, behöver du inte alltid måla om för att designa om ditt hem. Fototapeter är ett enkelt och effektivt sätt att göra det på!

Har du ändå inte hittat något som passar dig? Bläddra igenom vår sektion och välj bland våra nya motiv.

Mer S&V fototapeter

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Sedan starten 1999 har Europosters växt till en av de bästa säljarna av affischer, väggmålningar och väggkonst. För närvarande samarbetar vi med konstnärer, fotografer och grafiska formgivare från hela Europa. I våra erbjudanden kan du hitta välkända målningarna likaväl som helt nya konstverk av nutida konstnärer. Vi framkallar gärna dina egna foton, och vi kan, efter behov, rama in med ramar av hög kvalitet. Vi älskar verkligen inredning, men vi glömmer inte bort “nördar“ och musikfans, till vilka vi ständigt utökar våra erbjudande med affischer, muggar, t-shirts, samlarfigurer och andra licensierade varor och gåvor.


Kontakt:
E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top