We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: DISNEY rabatt -15 % Köp nu ×

5 fakta om: Marilyn Monroe

14. 08. 2017

Ikoniska Hollywoodstjärnan Marilyn Monroe var ett stort mysterium, inte bara för hennes team, som hon jobbade med, men också för hennes närmaste vänner. Det är inte en så stor överraskning när vi ser på hennes berömmelse. Den var så stor att nästan ingen skulle kunna ta det och det var anledningen till att hon lämnade så tidigt. Hon var vacker, begåvad, framgångsrik och hennes liv var fullt av händelser, skandaler, kända människor, kärlek och också besvikelse. Vi har förberett 5 fakta om Marilyn, som du aldrig någonsin trodde att det kunde vara sant.

1. Hon har aldrig nominerats för en Oscar.

Även om hon var så framgångsrik har hon aldrig fått denna akademiska utmärkelse. Det är inte en så stor sak, eftersom hon har fått tre Golden Globes av fyra nomineringar.

2. Hon hade problem med att memorera.

Alla har en svaghet och den som hon hade var att hon ofta hade problem med att memorera sina rader och de flesta yrkesverksamma ansåg det som ett resultat av hennes stress framför kameran.

3. Hon hade en ganska låg lön.

Om vi jämför Marilyns lön med hennes skådespelarkollegor får vi reda på att hennes lön var ganska låg. Till exempel i filmen Gentlemen prefer blondes jobbade hon med Jane Russel, som hade tio gånger högre lön än Marilyn.

James Paterson – Färgposter, 61 × 91,5 cm

4. Ibland pratade hon om sig själv i tredje person.

Skådespelaren Eli Wallach berättade om Marilyn att hon sa att hon kände sig som en Marilyn ett tag under sitt möte. Även fotograf Sam Shaw var ett vittne om det som hon sa “det skulle Marilyn aldrig göra”.

5. Joe DiMaggio, Marilyns man, skickade blommor till hennes grav tre gånger i veckan under tjugo år.

Hennes man lovade att om Marilyn dör, kommer han att skicka dussin rosor tre gånger i veckan. Att hålla sitt ord tog så länge som tjugo år. Det var den sanna kärleken bortom graven!

SE MER AV VÅRA MARILYN MONROE PRODUKTER

Källa 1 / Källa 2

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Med Europosters, har vi varit på marknaden sedan 1999, och vi har blivit en av dem största försäljarna av posters, tapeter, bilder, reproduktioner av målningar och andra varor. Vi växer oss större år efter år, och vi försöker att anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Vi kan trycka din poster, rama in foton, eller inspirera dig med vår blogg, där du hittar mängder med nyheter om filmer, TV serier, och nya inrednings ideér.

Kom och besök vår webbsida och hitta det som saknas i ditt hem.

 


© 1999 - 2019 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top