We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Upptäck dom bästa dealsen för denna vecka: RESOR rabatt -20 % ×

5 Sätt Att Dekorera Ditt Studentrum

17. 10. 2018

Hösten är här vilket innebär att skolan är här också. Många av er flyttar till en annan stad för dina studier, som är förknippade med ganska ofta inte-för-varma sovsalar eller halvnakna rum i en gemensam lägenhet.

Därför har vi gjort den här artikeln där vi ska ge dig topp 5 posters du borde placera i ditt rum eller på ditt kontor!

Utbildning och fritidsintressen i ett? Kartor!
En stor väggkarta borde inte saknas när det gäller ett rum till en student som också är en passionerad resenär. Det kan underhålla dig under långa vinterkvällar, samtidigt som du drömmer om efterlängtad sommarsemester. Tack vare scrap kartor kan du markera vilka destinationer du redan har besökt eller de platser du vill besöka i framtiden.

Tapet som i din hobby? Youtubering
Vill du dela dina reflektioner viralt via Youtube eller Facebook, men har ingen aning om hur? Styla ditt sovrum genom att använda bakgrundsbilder med comics motiv. Det kan skapa mycket fotogenetisk bakgrund för din VLOGG. Eller är dina hobbyer i olika riktningar? Gillar du Gaming eller Sci-Fi? Nevermind, vilken hobby eller ämne som helst ingår i vårt utbud av bakgrundsmotiv, bara välj den som passar din streaming!

Bli motiverad!
Din dag kan bli vackrare tack vare motivations posters som kommer att hålla dig påmind om ditt mål. Därför är det användbart att behålla ditt mål i ditt sinne och speciellt inom räckhåll. Begränsa inte din kreativitet – du kan också placera posters i taket så att ditt mål är det första du ser när du vaknar.

KONST
Är du trött på vita väggar? Behöver du fler färger i ditt liv? Vill du uttrycka dina känslor, men har ingen aning om hur? Då är gatukonst det bästa valet för dig! Med färger, tecken, ikoner, unik design och stil blir ditt rum inte längre tråkigt.

Om vintage livet!
Byt ut en posters mot en metallskylt. Allt som är kvar att göra är att välja rätt stil. Är du en resenär? Eller en kaffeperson? Älskar du motorcyklar eller humor?
Med sin design och material kommer metallskyltar att göra ditt rum annorlunda än rum gentemot andra människor i din ålder. Materialet är oömt och en metallskylt kommer fortfarande att vara en metallskylt efter många år. Den kommer att överleva att du flyttar från sovsal till delad lägenhet, till föräldrarnas hem och igen till en gemensam lägenhet. Du kan antingen hänga den på väggen eller enkelt lägga den på ett hyllplan.

Urvalet är för brett och du vet inte vilken sort du ska välja? Inga problem, dina studier tar några år, vilket skapar tillräckligt med tid och utrymme.

FLER POSTERS

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Sedan starten 1999 har Europosters växt till en av de bästa säljarna av affischer, väggmålningar och väggkonst. För närvarande samarbetar vi med konstnärer, fotografer och grafiska formgivare från hela Europa. I våra erbjudanden kan du hitta välkända målningarna likaväl som helt nya konstverk av nutida konstnärer. Vi framkallar gärna dina egna foton, och vi kan, efter behov, rama in med ramar av hög kvalitet. Vi älskar verkligen inredning, men vi glömmer inte bort “nördar“ och musikfans, till vilka vi ständigt utökar våra erbjudande med affischer, muggar, t-shirts, samlarfigurer och andra licensierade varor och gåvor.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att använda våra tjänster godkänner du användningen av cookies. Mer info. Jag håller med ×
Top