We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % på utvalda väggprodukter FÅ EN RABATTKOD

Ännu värre än coronaviruset: De bästa postapokalyptiska historierna

09. 06. 2020

 En dödlig infektion som lämnar fleratalet med döda kroppar. Detta är det nya viruset som heter covid-19 som vi kämpat med ett tag nu. Vi vill inte skämta om den här globala pandemin, men tack vare våra favoritfilmer och serier vet vi att det alltid hade kunnat vara värre. De döda kropparna hade kunnat börja bita oss! Tänk bara på vilken värld Rick, från den populära Walking Dead serien, vaknade upp i efter veckor av koma. Dödliga infektioner och levande lik har inspirerat många filmskapare. Låt oss påminna dig om de bästa filmerna, serierna och videospelen, tack vare vilka den nuvarande situationen inte verkar så skrämmande! Men du borde använda en ansiktsmask när du läser, den här artikeln är full av dödliga virus …😊

 

 

Vad tänker du om denna sommar?

 

 

Populära zombies

Bara ett liten bett och livet som man känner till är över. Antingen dör man och efter ett tag förvandlas kroppen till ett haltande, förfallande monster, eller så muterar man bara “lite grann” och dödar sina nära och kära direkt när det nya jaget kontrollerar en. När hela världen, på bara några få ögonblick har förvandlats till blodtörstiga zombies,som bara några överlevande har lyckats försvara sig från, förväntar man sig inte alls ett lyckligt slut. Vi har förmodligen två säsonger till innan slutet av Walking Dead serien är här, men de som följer den ursprungliga serietidningen vet redan att, spoliervarning! – att Rick Grimes definitivt inte är Brad Pitt. (Inte bara i utseende). Vi syftar på Pitts roll i filmen World War Z från 2013 –  han överlever inte bara, utan han hittar också en snabb lösning på hur man hanterar zombieinfektionen. Tyvärr är inte Rick så tursam.

 

 

Vad ser du i spegeln efter att ha varit instängd hemma så länge?

 

En ny start

Hur ser ditt liv ut när du undviker en zombieinfektion? När man tittar på (eller spelar) Resident Evil och andra liknande filmer, där det huvudsakliga syftet är att krossa huvuden på andra, undrar man vad som egentligen är meningen med att leva om syfter bara är att överleva. I videospel gillar vi den eviga kampen, men i verkligheten skulle det förmodligen inte alls vara så kul. Försök slå sönder en boxningssäck och man kommer snabbt att inse att man inte är lika uthållig som hjältarna i filmerna! Och dessutom har man inte ett oändligt utbud av ammunition. Huruvida det är möjligt att knocka alla zombies och återfolka en planet, så som Adam och Eva, är en sak man kan fråga sig, men naturen hittar alltid ett sätt. När allt kommer omkring, som i Fallout, klarade människorna av både förödande kärnkraftsexplosioner, den mutanta ledaren och hans armé av virusinfekterade mutanter! Hoppet dör helt enkelt sist. Eller med dig!

 

 

Även efter kärnvapenkrig kan det finnas överlevande. Och läsk!

 

Apokalypsen i praktiken

Om du alltid har avundats Mila Jovovich i Resident Evil, för att hon provat på zombie-dueller med stuntmän, är det kanske dags att skaffa sig en Play Station VR och köpa ett videospel! Att spela spel, så som Resident Evil 7, på skärmen är coolt, men testa det när mutanter bokstavligen kan hoppa på dig från var som helst! (TIPS: Om du vill ge en spelare med VR-glasögon en riktigt skrömselupplevelse, titta på skärmen när de spelar och i det ögonblick då de tror att sikten är klar klappa dem lätt på axeln. Den spelupplevelsen är troligen något de sent kommer att glömma! 🙂

 

 

The Last of US del II. kommer snart att släppas. Ser du fram emot det?

 

De bästa postapokalyptiska videospelen

Det finns många spel där man ska försöka överleva en grym värld full av vandrande lik, men alla är inte av samma kvalitet. När The Last of Us släpptes 2013 var det bokstavligen en revolution – en kraftfull historia, bra grafik, vid den tiden, utmärkt röstuppträdande av Troy Baker (Joel), tack vare detta upplever man verkliga känslor när man spelar. (Vem av er fällde inte ett tår när Joel håller sin döda dotter och sakta börjar förstå att hans barn verkligen är borta?) I år (kanske i slutet av maj) kommer vi äntligen att få se fortsättningen av detta mycket framgångsrika videospel . Men om man vill spela något nu och man gillar zombies, rekommenderar vi följande spel: State of Decay 2, DayZ, The Walking Dead, Dying light, Dead Island: Riptide eller Resident Evil 7 Biohazard. Om man gillar att överleva spel i allmänhet, börja spela Fallout 4, I Am Alive eller Horizon: Zero Dawn. Det finns så många spel att välja mellan! Om du har letat efter några videospel under din hemmakarantän har du förmodligen lagt märke till att dessa spel är bland de mest spelade spelen i dag. Det verkar verkligen som om vi alla behöver “uppleva” ännu sämre scenarier än vår egna verklighet idag.

 

Skräckspel Posters 

Katka

Social Media and Email Specialist, known as a big fan of superhero movies, especially Avengers, Deadpool and Batman.

www.instagram.com/kat_y_manaEuropostersDecorate your life

Sedan 1999 har Europosters varit en av Tjeckiens och hela Europas största återförsäljare av posters, konsttryck och officiell merch. Vi har ett enormt utbud av film-, spel-, och sportposters i alla möjliga storlekar samt ett stort sortiment av unika presentartiklar för riktiga fans av Star Wars, Harry Potter, serietidningar och allt från Warner Bros. Vi vet att muggar, samlarfigurer, pussel och kläder är den perfekta presenten för alla, oavsett ålder och intressen. Om du är intresserad av inredning har du också kommit helt rätt! Vi trycker på daglig basis fototapeter, illustrationer, konstreproduktioner och fotografier och skickar till våra nöjda kunder som finns i mer än 25 länder.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Top