We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: DISNEY rabatt -15 % Köp nu ×

Assassin´s Creed Topp 5 Assassins

15. 06. 2017

Vi slåss i mörkret för att ge ljus, vi är assassins. Sedan att det nya Assassin´s Creed spelet gör oss nyfikna, och snart så kommer dem att släppa trailern för oss fans. Tänkte vi att vi skulle ta en titt bakåt på spelen som redan är ute och som gjort oss fans, att vilja köra parkour på höga byggnader och att bygga fake assassin blades. Det är tid för att gå bakåt i tiden med the Animus och kolla vilka assassins vi har i toppen i dessa fantastiska serier. Så… Ha hopp och tro och dyk ned i våra topp 5 Assassin´s Creed Karaktärer.

Nummer 5

Denna position hålls av den dynamiska duon, skapad av Evie och Jacob. Deras historia tog oss med in i det industriella London och vi mötte olika gatugäng och den gäckande Jack the Ripper. Dom var de assassins som återupplivade det antal av misslyckande försök (ahem Unity…). Dem var kul, orubbliga och fyllda med liv och hela bror-syster teamet var ett bra tillvägagångssätt.

Nummer 4

Yarrrg det är tid för pirater med vår assassin vän, Edward som gjorde det möjligt för oss att spela bad guy och den första som faktiskt fick oss att gilla det. Det jag tyckte om honom var att han var full av brister och fortfarande var han en relaterbar karaktär. Plus, vem älskar inte att vara en pirat?

Nummer 3

Personen som fanns med oss från början Altair. Vårt första språng genom massa hö var med honom och det kommer alltid att ha en speciell plats i våra hjärtan. Hans äventyr var det som utlöste det populära assassin-templarkriget och hans arv finns kvar fram till idag.

Nummer 2

Många kommer att argumentera över detta val, men jag kommer att stå fast vid mitt beslut. Nummer 2 är Desmond Milles. Du vet … killarna som har varit i Animus i fem spel. Jag vill bara påpeka att utan hans roll som support karaktär hade vi inte kunnat ha haft alla tidsperioder och äventyr. Desmond är dessutom en skildring av oss, spelarna. Liksom oss spelar han olika roller som en annan karaktär i varje spel, och hans historia är också intressant. P.S. Han är (var) en assassin, som anges i det första spelet.

Nummer 1

Nå… det är ingen överraskning här, självklart, är det Ezio Auditore da Firenze. Denna Karaktärs historia är placerad i tre huvudspel och i en mini cinematisk. Anledningen är hans sökande efter kunskap. Hans utveckling från den hårdhudade tonåringen som sökte hämnd, till den vise ledaren av assassins fångade allmänhetens intresse. Hans önskan att avslöja sanningen bakom relikerna blev till vår önskan att göra det. Vi skrattade åt hans kvicka skämt, vi citerade “requiescat in pace” så många gånger, vi levde oss in i  hans äventyr och vi grät när han upphörde att leva. Hans arv kommer att leva genom alla framtida assassins.

Vi hoppas att du gillade våra topp fem val och vem vet, kanske måste vi ändra det när nästa spel kommer ut. Fram tills dess…

KOLLA IN VÅRA ASSASSIN´S CREED PRODUKTER

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Med Europosters, har vi varit på marknaden sedan 1999, och vi har blivit en av dem största försäljarna av posters, tapeter, bilder, reproduktioner av målningar och andra varor. Vi växer oss större år efter år, och vi försöker att anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Vi kan trycka din poster, rama in foton, eller inspirera dig med vår blogg, där du hittar mängder med nyheter om filmer, TV serier, och nya inrednings ideér.

Kom och besök vår webbsida och hitta det som saknas i ditt hem.

 


© 1999 - 2019 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top