We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % på utvalda väggprodukter FÅ EN RABATTKOD

Bästa presentideér för kvinnor

20. 11. 2019

Den perfekta tiden att göra julklapps shopping! Ibland är det ganska enkelt och vi vet exakt vad vi ska ge, men ibland fastnar vi bara. Därför har vi förberett flera idéer om hur man behagar majoriteten av befolkningen  kvinnor 😂🤷🏼‍♀️.

En allmän regel att följa

Redan från början är det bra att nämna något som är riktigt viktigt. Om du inte kan tänka på något större, eller om du är rädd att ta risker med något dyrare som hon kanske inte ens gillar – gör ett presentpaket fullt av olika saker hon gillar. De flesta av oss har inte tid att köpa alla små (ofta nödvändiga) saker trots allt.

Om du vet att hon är besatt av någon film, TV-show, musikartist eller videospel

 1. Muggar & koppar: Trots att det inte är den senaste trenden längre är den fortfarande väldigt populär. Oavsett om hon vill vara mer miljövänlig och inte alltid vill köpa nya flaskor och to-go kaffemuggar, eller ofta glömmer att dricka tillräckligt med vatten och en ny flaska kan motivera henne – detta skulle vara den perfekta gåvan. Och det finns aldrig tillräckligt med muggar i huset 😉. Våra tips: Eco-cup Huskup eller denna fantastiska Marvel kopp.
 2. T-shirts och tröjor: Vissa tjejer älskar enkel stil då de bara kan bära några enkla jeans med kreativ svartvitt T-shirt. Precis som vår vackra med den söta babyen Yoda från Mandalorian-serien. 👆🏼
 3. Posters: En fantastisk presentidé för någon som har en tom vägg i lägenheten eller en fläck på väggen 😅. Topptips: Daddy´s Lil Monster poster från Suicide Squad.
 4. Canvas Väskor: En ny favoritväska? Du kan inte få tillräckligt med dem. Vi rekommenderar den här med vapenskölden från Hogwarts of Harry Potter, eller en mörkare med Iron Maiden.
 5. Och om du är säker på att hon kommer att gilla allt så länge det är med den rätta filmen / TV-program, köp ett presentpaket till henne! Vi föreslår: Marauders Map presentpaket med en mugg, ett underlägg och en nyckelring från Harry Potter.

TILL GÅVOR & MERCH KOLLEKTIONEN

När du vill ge henne något mer personligt

Vi har tusentals foton på våra telefoner, men att hängande en på väggen som fångar ett unikt ögonblick har en helt annan charm. Att ge någon en bild av er två tillsammans är ett bra sätt att uttrycka hur mycket du bryr dig om den här personen och hur du värdesätter alla stunder som ni delar. Du kan trycka dem i olika format på fotopapper eller canvas via vår webbplats.

När du vet att hon älskar att resa

 1. Skrapkartor: Perfekt för att hålla reda på alla platser hon har besökt! Dessutom ser det riktigt fint ut på väggen och skrapningen är ganska tillfredsställande. 😁
 2. Inramade resefoton: Du kan till exempel trycka ett vackert foto av hennes tidigare resor. Eller sätt ihop fler foton i ett fotokollage, mindmap eller en tidslinje med tillagda pilar och kommentarer och tryck sedan ut dem på större fotopapper eller canvas.
 3. Vägg av inspiration: Är en resa till Machu Picchu eller New York en av hennes största drömmar? Då kan du ge henne en inramad poster eller glas konsttryck på den platsen. Eller en poster (canvas) med en karta! Kanske kommer detta att vara den sista impulsen hon behöver för att äntligen åka dit.
 4. Korthållare: massor av biljetter, massor av kort … Dessutom vill vi inte ha en enorm plånbok överallt där vi går. För en utekväll eller för de kort som vi inte behöver använda varje dag är en enkel korthållare det perfekta.

När du vet hon gillar vardagliga stunder:

 1. Te set: Vissa smakfullt utformade te set är definitivt ett bra tips för mormor, mödrar eller ännu mer romantiska flickvänner. Vi rekommenderar: Te set av Sam toft 👇🏼
 2. Något för köket: Skålar och glas går ofta sönder. Å andra sidan, de flesta människor älskar mat och behöver inte någon extra motivation att äta. Vissa människor kan dock ha problem med att äta frukost. Därför föreslår vi att du köper en skål för morgon flingor för att motivera dem.
 3. Pussel & brädspel: Gillar hon den tid som tillbringas tillsammans, oavsett om det är ett samtal eller roliga aktiviteter i hemmet? Gillar hon att koppla av genom aktiviteter, där hon inte behöver tänka på samma sätt som hon gör under dagen, men inte vill spendera hela dagen i sängen? Köp henne ett unikt 3D pussel eller ett festspel. 🙃

När du vet hon skulle föredra att tillbringa alla dagar vid skrivbordet

“Jag älskar dagböcker, markörer, pennor, att göra-lista och allt som ger mig en falsk illusion att jag sätter ihop mitt liv.”

 1. Anteckningsböcker: tenderar att försvinna nästan snabbare än choklad! Tänk på vilken som skulle passa bäst so, hennes nya hemliga dagbok, mat / träningsdagbok, resedagbok eller någon sorts dagbok. Det bästa med den här gåvan är att du alltid kan tänka på 10 andra sätt att använda den. Vårt tips: Stranger things anteckningsbok.
 2. Skrivmaterial: en motivation att ta fler anteckningar? Och som kommer att hålla dig i åtanke under långa kontors- / skoltimmar? I alla fall ett bra val!
 3. Målarböcker och klistermärken: Färglägga är ett utmärkt sätt att koppla av för vissa människor. Klistermärken kan återuppliva varje dagbok eller anteckningsbok. Det här kanske inte är en enorm gåva i sig, men om du lägger den i ett presentpaket tillsammans med andra väl inriktade små gåvor, kan du faktiskt träffa bull´s eye flera gånger.

När hon precis flyttat in

 1. Tavlor & posters på väggen: Investeringar i möbler är ofta viktigare än inredningstillbehör. Om du åtminstone har en liten uppfattning om vilken stil hon gillar, eller om du känner hennes favoritartist, tveka inte att välja våra vackra canvas eller konsttryck. Vårt tips: kolla in kategorin bästsäljare.
 2. Dörrmattor: hemskt väder, mycket lera, mycket vatten. Lösningen är en dörrmatta! 
 3. Nyckelringar: Jag vet inte vad du tycker, men jag kan aldrig hitta mina nycklar. Ett bra hjälpmedel för detta är till exempel en intressant nyckelring. Den behöver inte vara extra tungt, bara tillräckligt attraktivt för att fånga en persons öga. 😅
 4. Magneter: Något uppfriskande för kylskåp eller element? 

Vi hoppas att detta åtminstone var till lite hjälp och vi önskar dig lycka till med att välja ut presenter!

TILL GÅVOR FÖR KVINNOR KOLLEKTION

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!EuropostersDecorate your life

Sedan 1999 har Europosters varit en av Tjeckiens och hela Europas största återförsäljare av posters, konsttryck och officiell merch. Vi har ett enormt utbud av film-, spel-, och sportposters i alla möjliga storlekar samt ett stort sortiment av unika presentartiklar för riktiga fans av Star Wars, Harry Potter, serietidningar och allt från Warner Bros. Vi vet att muggar, samlarfigurer, pussel och kläder är den perfekta presenten för alla, oavsett ålder och intressen. Om du är intresserad av inredning har du också kommit helt rätt! Vi trycker på daglig basis fototapeter, illustrationer, konstreproduktioner och fotografier och skickar till våra nöjda kunder som finns i mer än 25 länder.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Top