We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: BREVPAPPER rabatt 20 % Köp nu ×

Bra underhållning från början till slut – det här är nya Thor!

17. 10. 2017

Två veckor kvar till den officiella releasen av den här mycket bra filmen!

Det har gått fyra år sedan den senaste releasen av Thor: The Dark World. Nu väntar vi exalterat på releasen av Thor: Ragnarok.

Thor Ragnarok – Teaser Poster

Huvudrollen spelas av den snygga Chris Hemsworth och vi kommer även att se Benedict Cumberbatch tillsammans med honom, som redan är känd som Doctor Strange.

Den här gången, kommer Thor´s fiende att vara den hänsynslösa Hela och han ex-kollega Hulken. Dem kommer att mötas i en hård gladiatorkamp. Thor´s magiska vapen – hans hammare kommer inte att hjälpa honom denna gång. Han kommer att bli fånge på andra sidan av universum, där han emot klockan försöker att ta sig tillbaka till Asgard och stoppa Ragnarok. Enligt den Nordiska mytologin, symboliserar Ragnarok slutet för världen och sista striden mellan gott och ont.

Thor: Ragnarok – Thor Och Hulken Poster, 61 x 91,5 cm

Låter inte det spännande? Det gör det för oss och vi skyndar oss till bion för att se premiären. Så se fram emot ännu en epic filmrecension snart!

SE MER AV VÅRA MARVEL MERCHANDISE

 

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Med Europosters, har vi varit på marknaden sedan 1999, och vi har blivit en av dem största försäljarna av posters, tapeter, bilder, reproduktioner av målningar och andra varor. Vi växer oss större år efter år, och vi försöker att anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Vi kan trycka din poster, rama in foton, eller inspirera dig med vår blogg, där du hittar mängder med nyheter om filmer, TV serier, och nya inrednings ideér.

Kom och besök vår webbsida och hitta det som saknas i ditt hem.

 


© 1999 - 2019 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top