We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: INRAMADE AFFISCHER, POSTERS rabatt 30 % ×

Bra underhållning från början till slut – det här är nya Thor!

17. 10. 2017

Två veckor kvar till den officiella releasen av den här mycket bra filmen!

Det har gått fyra år sedan den senaste releasen av Thor: The Dark World. Nu väntar vi exalterat på releasen av Thor: Ragnarok.

Thor Ragnarok – Teaser Poster

Huvudrollen spelas av den snygga Chris Hemsworth och vi kommer även att se Benedict Cumberbatch tillsammans med honom, som redan är känd som Doctor Strange.

Den här gången, kommer Thor´s fiende att vara den hänsynslösa Hela och han ex-kollega Hulken. Dem kommer att mötas i en hård gladiatorkamp. Thor´s magiska vapen – hans hammare kommer inte att hjälpa honom denna gång. Han kommer att bli fånge på andra sidan av universum, där han emot klockan försöker att ta sig tillbaka till Asgard och stoppa Ragnarok. Enligt den Nordiska mytologin, symboliserar Ragnarok slutet för världen och sista striden mellan gott och ont.

Thor: Ragnarok – Thor Och Hulken Poster, 61 x 91,5 cm

Låter inte det spännande? Det gör det för oss och vi skyndar oss till bion för att se premiären. Så se fram emot ännu en epic filmrecension snart!

SE MER AV VÅRA MARVEL MERCHANDISE

 

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Sedan starten 1999 har Europosters växt till en av de bästa säljarna av affischer, väggmålningar och väggkonst. För närvarande samarbetar vi med konstnärer, fotografer och grafiska formgivare från hela Europa. I våra erbjudanden kan du hitta välkända målningarna likaväl som helt nya konstverk av nutida konstnärer. Vi framkallar gärna dina egna foton, och vi kan, efter behov, rama in med ramar av hög kvalitet. Vi älskar verkligen inredning, men vi glömmer inte bort “nördar“ och musikfans, till vilka vi ständigt utökar våra erbjudande med affischer, muggar, t-shirts, samlarfigurer och andra licensierade varor och gåvor.


Kontakt:
E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top