We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Veckans erbjudande: FANTASY & SCI-FI rabatt -40 %

Därför borde du skaffa en fototapet

17. 11. 2021

Vill du dekorera din vägg men är osäker på hur det ska gå till och var någonstans du kan sätta spikarna? Tänk om du råkar spika rakt in i en elledning? Vad händer om du tröttnar på motivet efter en månad? Du kan tryggt lägga alla tvivel bakom dig om du använder våra fototapeter. Du kan få våra väggklistermärken i precis vilken storlek du vill så att de passar dina behov!

Ekologiskt tryck på väggen

När vi trycker upp fototapeter använder vi ett medel som är baserat på vatten och harts. Trycket är 100% ekologiskt, så du behöver inte oroa dig om du fäster tapeten i barnens rum. Dessutom är det enkelt att sätta upp en fototapet, alla klarar av det.

Använd fototapeten för att dölja skador!

Och det där hålet i väggen som du irriterat dig på i två månader? Spackel och färg kan gott få stå kvar i källaren, bara fäst fototapeten över. Tack vare motståndskraftigt fästlim kan våra väggklistermärken flyttas flera gånger och fäster ändå lika bra som första gången. Väggen kommer att vara i samma skick när du plockar ner fototapeten och du riskerar inte heller att färgen skadas.

Hur sätter man upp en fototapet?


Det är enkelt, och barnen kan till och med göra det själva! Glöm hammare, spik och tapetklister. Till skillnad från non-woven tapet som du behöver limma upp, fäster väggklistermärket av sig själv tack vare akryllimmet. Det går även att sätta upp dem på gipsväggar och till och med på fönster eller dörrar. Skulle du få en bubbla i tapeten spelar det mindre roll. Det är i så fall bara att lossa tapeten från väggen, jämna till den och klistra på den igen.

 

Kolla in vår video för att se hur det funkar:

 

Nu är det bara att välja om du vill dekorera din garderob, dörr, en del av väggen eller kanske hela. Våra fototapeter passar bra till allt. Det enda som återstår är att bestämma vilket motiv och vilken storlek du vill ha på ditt väggklistermärke.

 

 

Läs även: Fototapeter: Hur man väljer och hur man sätter upp dem

 

Välj din fototapetEuropostersDecorate your life

Sedan 1999 har Europosters varit en av Tjeckiens och hela Europas största återförsäljare av posters, konsttryck och officiell merch. Vi har ett enormt utbud av film-, spel-, och sportposters i alla möjliga storlekar samt ett stort sortiment av unika presentartiklar för riktiga fans av Star Wars, Harry Potter, serietidningar och allt från Warner Bros. Vi vet att muggar, samlarfigurer, pussel och kläder är den perfekta presenten för alla, oavsett ålder och intressen. Om du är intresserad av inredning har du också kommit helt rätt! Vi trycker på daglig basis fototapeter, illustrationer, konstreproduktioner och fotografier och skickar till våra nöjda kunder som finns i mer än 25 länder.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Top