We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % på utvalda väggprodukter FÅ EN RABATTKOD

Del 1: Tips på hur du kan göra ditt vardagsrum mysigt

16. 04. 2021

Inredningstips för vardagsrummet

Att göra ditt hem mysigt är inte raketforskning! Vi har skapat en “deco serie” för dig, där du kan hitta tips och råd om hur du bäst inreder varje rum i ditt hem. I den första delen kommer du att få en alldeles lagom dos inspiration för hur du kan inreda ditt vardagsrum.

Att vara – eller inte vara i vardagsrummet hela helgen, det är frågan! Vardagsrummet är en plats där vi tillbringar vår fritid med vår familj när vi inte vill gå ut. Det är en plats där vi har besök – kort sagt, orsakerna till att vardagsrummet ska vara en plats att koppla av är många! Man behöver inte köpa en ny soffa direkt, man kan även förbättra sitt vardagsrum genom att välja lämpliga färger och dekorationer på väggarna! Och vi hjälper dig med det! I den här kollektionen hittar du de snyggaste tavlorna och fototapeter, som kommer att passa bra i rummet!

  1. Se till att möblerna är korrekt placerade. Följ reglerna i Feng Shui – sittmöbler bör placeras i en cirkel och vända ut mot rummet. Det viktigaste är att man aldrig sitter med ryggen mot dörren!
  2. Det måste finnas tillräckligt med ljus i vardagsrummet! Om du har norrfönster,  inred definitivt inte med en mörk design. Om hemmet fortfarande känns för mörkt, skaffa lampor som ger vardagsrummet en mysig atmosfär. Kom ihåg att ljuset ska komma ifrån bakom TV: n!
  3. Hur får man känslan av ett större vardagsrum? Välj ljusare färger när väggarna målas! En 3D-väggmålning  kan också hjälpa. ǀ Se till att möblerna är korrekt placerade. 
  4. Vanligtvis är vardagsrummet den plats vi spenderar mest tid på, och det är även platsen där det mesta händer! Det är därför viktigt att rummet är i harmoni – varje hörn måste ha sitt syfte. Precis som varje vägg! Låt dig inspireras av våra samlingar:

Eklektiskt vardagsrum 

Vad betyder eklekticism egentligen? Ordet “eklektisk” används nuförtiden ofta inom mode och inredningsdesign. Det innebär en stil som karaktäriseras av en nyskapande kombination av moderna och gamla inslag. Utforska vår nya samling som på ett elegant sätt kombinerar modern design med traditionell konst. Kanske blir du positivt överraskad! 

Rustikt vardagsrum 

Älskar du naturen och att resa? I så fall är detta en samling för dig! Dessa affischer gör inte bara ditt vardagsrum mysigt, utan ger också vardagsrummet en fräsch ny look!

Modernt vardagsrum 

Älskar du den moderna stilen så kommer denna samling ge dig en stor dos inspiration – den är full av trendiga saker. Dessutom passar den perfekt ihop med samlingen skandinavisk minimalism.

Hollywood-glammigt vardagsrum 

Inte rädd för att inreda lite mer extravagant? Är svart och guld dina favoritfärger? I så fall är glamour verkligen en hit!

Sist, men inte minst, glöm inte våra accessoarer för hemmet . I samlingen hittar du gardiner , kuddar  och många andra accessoarer som passar perfekt till våra affischer och tavlor.

 

Vi hoppas att vi nu lyckats övertyga dig om att det inte är svårt att göra ditt vardagsrum mysigare. Du väljer den stil som passar dig bäst och sedan är det bara att inreda!

 

Till vardagsrummet   

Anne-Marie

„You can’t rush something you want to last forever.“

www.instagram.com/europosters_deco/EuropostersDecorate your life

Sedan 1999 har Europosters varit en av Tjeckiens och hela Europas största återförsäljare av posters, konsttryck och officiell merch. Vi har ett enormt utbud av film-, spel-, och sportposters i alla möjliga storlekar samt ett stort sortiment av unika presentartiklar för riktiga fans av Star Wars, Harry Potter, serietidningar och allt från Warner Bros. Vi vet att muggar, samlarfigurer, pussel och kläder är den perfekta presenten för alla, oavsett ålder och intressen. Om du är intresserad av inredning har du också kommit helt rätt! Vi trycker på daglig basis fototapeter, illustrationer, konstreproduktioner och fotografier och skickar till våra nöjda kunder som finns i mer än 25 länder.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Top