We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % på utvalda väggprodukter FÅ EN RABATTKOD

Del 3: Hur man inreder ett rum för ett barn eller tonåring

26. 08. 2021

Tips på hur man inreder ett barnrum

Barn är våran glädje och framtid. Om vi ​​vill att de ska bli lugna och välutbildade människor, måste vi anpassa deras del av hemmet till dem! Det är inte raketforskning att styla ett barnrum, eftersom barnen vanligtvis berättar vad de vill ha. Men om du planerar att överraska ditt barn med ett stort nytt rum, hittar du inspirationen här! Vi hänger ständigt med i trender och vet vilka dekorationer som kommer göra dina barn glada. I denna kollektion hittar du affischer från populära barnfilmer, men också smakfulla illustrationer med djur eller glada barnväggmålningar. Kort sagt, allt ditt barn kommer att bli glad av!

  • Barnrum bör inte vara tråkiga – snarare tvärtom, det måste kunna underhålla och inspirera barn att leka, men också att kunna lugna dem till att göra sina läxor. När du målar välj deras favoritfärger. Var inte begränsad till rosa till flickor och blå till pojkar! 
  • Dessutom blir barnen glada om de får möjligheten att klistra upp stickers med motiv från deras favoritsagor överallt i rummet.
  • Har du en liten arkitekt eller inredningsdesigner där hemma? Kanske gillar ditt barn redan den rena skandinavisk minimalism? Glöm inte bort att styla rummet med hjälp av barnens glädje och engagemang!
  • Är din dörr för alldaglig? Smycka ut den! Vi erbjuder ett enormt utbud posters och tapeter för dörrar. Ditt rum förvandlas omedelbart från alldagligt till extraordinärt.
  • Är barnen lite väl kreativa och målar på väggarna? Skaffa några färgläggningsaffischer så att de kan rikta sin kreativitet åt det hållet istället.
  • Kolla in vårt stora utbud av merch-lakan och kuddar. Vi slår vad om att du gärna skulle somna bredvid din favoritsuperhjälte.


Slutligen, när du har inrett drömrummet åt ditt barn, så behöver han eller hon lite lek och uppmärksamhet. Gläd kidsen med lite sköna mjukisdjur eller några av deras favoritfigurer. Ett pussel är annars ett jättebra sätt att fördriva tiden med.

 

To the children’s room

 

Tips för att inreda en tonårings rum

Har du en varelse som kallas för tonåring hemma? Vi vet att det kan vara kämpigt! Därför har vi satt ihop en kollektion affischer och väggmålningar att hänga på väggen för att göra varelsen glad. Vi förstår nämligen deras smak! Om du inte litar på tonåringens förmåga att själv inreda sitt rum kan du hitta inspiration här. Vi är säkra på att du för en gångs skull, tack vare oss, äntligen kommer att vara cool i varelsens ögon – och att du inte får ett slaganfall när du går in i deras rike!

  • Varje tonåring föreställer sig inredningen i sitt rum annorlunda. Det är därför vi rekommenderar att du pratar med din tonåring innan du ändrar något! Är din tonåring väldigt nytänkande eller har hen en gammal själ?
  • Unga människor älskar affischer av kända människor! Du kanske inte gillar den tatuerade personen så mycket, men tro oss, de kommer att bli otroligt glada om du låter dem dekorera rummet med affischer av populära personer eller filmer
  • Avkomman är alltså en samlare? Det finns inget enklare än att börja samla på våra exklusiva inramade posters – vi har ett brett utbud av film- och spelmotiv.
  • Varje tonåring behöver motivation. Dekorera rummet med motiverande affischer! Prova de roliga från Finlay & Noa!

Letar du efter något som inte bara är snyggt men också användbart? Skaffa en snygg världskarta till din tonårings rum!

 

Till tonårsrummet

 

Vi hoppas att du nu känner att det är en enkel sak att inreda rum åt barn i alla åldrar. Vi har för säkerhets skull samlat en massa inspirerande saker för att hjälpa dig, men glöm inte att låta barnen säga sitt när du väljer. Det är ju trots allt till deras rike. 🙂

Anne-Marie

„You can’t rush something you want to last forever.“

www.instagram.com/europosters_deco/EuropostersDecorate your life

Sedan 1999 har Europosters varit en av Tjeckiens och hela Europas största återförsäljare av posters, konsttryck och officiell merch. Vi har ett enormt utbud av film-, spel-, och sportposters i alla möjliga storlekar samt ett stort sortiment av unika presentartiklar för riktiga fans av Star Wars, Harry Potter, serietidningar och allt från Warner Bros. Vi vet att muggar, samlarfigurer, pussel och kläder är den perfekta presenten för alla, oavsett ålder och intressen. Om du är intresserad av inredning har du också kommit helt rätt! Vi trycker på daglig basis fototapeter, illustrationer, konstreproduktioner och fotografier och skickar till våra nöjda kunder som finns i mer än 25 länder.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Top