We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % på utvalda väggprodukter FÅ EN RABATTKOD

Detta vet vi hittills om säsong 2 av The Witcher

22. 09. 2021

Det sista avsnittet av The Witcher säsong 1 kom ut den 20 september 2019 och sedan dess har vi väntat otåligt på säsong 2. Visst underlättades vår väntan av att vi kunde kolla in den animerade filmen The Witcher: Nightmare of the Wolf, men nu ser vi verkligen fram emot säsong 2. Men, vad vet vi då om denna andra säsong?

Precis som den första säsongen släpps nästa säsong på Netflix och den har premiär den 17 december. Det första av de åtta avsnitten heter ”A grain of truth”. Hur handlingen i varje avsnitt kommer att utspela sig är svårt att sia om, men de som läst böckerna kommer att känna igen sig. Storyn under denna säsong motsvarar nämligen det som sker i Andrzej Sapkowskis tredje The Witcher bok och i den första boken i romansviten Blood of Elves.
Enligt trailern har vi att se fram emot Ciris witcher-träning på Kaer Morhen, där witchers från School of the Wolf utbildas. Kaer Morhen kommer definitivt uppskattas av fans till spelen, eftersom fästningen i spelen har fått stå som föregångare. Vi måste också nämna salen i mitten där det bredvid eldstaden finns ett träd där det hänger medaljonger från fallna witchers, en hyllning till de som gått bort. I Kaer Morhen finns även ett laboratorium där witchers skapas när de går igenom Trial of the Grasses.

Visste du att The Witcher spelades in på flera olika platser i Europa? Den första säsongen filmades mestadels i Ungern, i studios nära Budapest. Inspelningar gjordes även i Spanien, Polen, Slovakien och Tjeckien. På grund av pandemin försenades inspelningen av säsong 2, men som tur var kunde man till slut påbörja produktionen.

Givetvis ser vi mest fram emot att se Henry Cavill i huvudrollen som Geralt av Rivia. Även våra andra favoritkaraktärer från den första säsongen, Anya Chalotra som Yennefer av Vengerberg, Freya Allan som Ciri och Joey Batey som barden Jaskier, kommer tillbaka. En del nya karaktärer introduceras också, till exempel witchers som Vesemir, Lambert, Eskel och Coën vilka vi får träffa i Kaer Morhen. Till skillnad från förra säsongen möter vi dessa karaktärer under en och samma tidslinje, vilket bör underlätta för de som tyckte att det var förvirrande med hoppen mellan Geralts, Yennefers och Ciris olika tidslinjer.

Även om serien är väldigt populär, är det ännu inte bekräftat att det blir en tredje säsong. Skaparna av serien har planerat upp till 7 säsonger, så om det blir någon fortsättning beror på hur bra den andra säsongen tas emot. För det finns mycket att ta av! I bokserien finns två böcker med noveller, 5 sammanhängande romaner och dessutom en prequel. Vi hoppas att vi får njuta av The Witcher länge och längtar efter den nya säsongen!

 

Kolla in hela vår The Witcher-kollektion!

Tags: News, Witcher

Kamca

Avid reader and Harry Potter fan who loves to travel and eat.EuropostersDecorate your life

Sedan 1999 har Europosters varit en av Tjeckiens och hela Europas största återförsäljare av posters, konsttryck och officiell merch. Vi har ett enormt utbud av film-, spel-, och sportposters i alla möjliga storlekar samt ett stort sortiment av unika presentartiklar för riktiga fans av Star Wars, Harry Potter, serietidningar och allt från Warner Bros. Vi vet att muggar, samlarfigurer, pussel och kläder är den perfekta presenten för alla, oavsett ålder och intressen. Om du är intresserad av inredning har du också kommit helt rätt! Vi trycker på daglig basis fototapeter, illustrationer, konstreproduktioner och fotografier och skickar till våra nöjda kunder som finns i mer än 25 länder.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Top