We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: INRAMADE AFFISCHER, POSTERS rabatt 30 % ×

Färgen grön ger harmoni och lugn i ditt hem

05. 09. 2018

Färger i inredningen har förmågan att göra så att rummet verkar optiskt större, mindre, ljusare eller till och med minska ljuset eller göra det lugnare. Och det är färgen grön som kan framkalla lugna känslor. Det är ofta associerat med naturen; Det är färgen som symboliserar harmoni och hopp. Att se färgen grön kan öka energi- och stödja koncentrationen.


De flesta tycker inte att färgen grön är irriterande; till och med dom som undviker distinkta distraherande färger, såsom röd.

Hur som helst, kombinera inte grön och röd. Denna kombination ger kaotiska vibbar.

Här är några regler för att använda färgen grön i interiören:

  • Använd den som en komplementfärg.

Gröna inslag på möbler är ett bättre val än enfärgad grön soffa eller köksskåp. Om du använder den som en komplementfärg, den kommer inte tappa sin originalitet. Därför är det bättre att ha en soffa i en mer neutral färg och kombinera den med gröna kuddar, mattor, tyger och accessoarer – såsom krukor, vaser och väggkonst.

  • Grönt kombinerat med gul: Absolut ja

Grön passar ihop med gul perfekt, och med orange. Denna kombination ger lugnande effekt. Men undvik att kombinera med röd, för det skulle vara lite för mycket.

  • Nyanser av grön – alla passar inte

Det finns ett brett utbud av nyanser av grönt. För en lägenhet är det bästa valet olivgrön, smaragdgrön eller ärtgrön. Hur som helst, nyansen av sjukhusgrön, som används i operationsrum, kan ha en otrevlig effekt. För vissa personer, kan det orsaka psykiskt obehag.

Således, är färgen grön ett perfekt val för interiören, det beror på bra kombinationer med andra möbler. Vi önskar dig lycka till med att kombinera, om grönt är den färgen du väljer 😉

FLER BILDER MED FÄRGEN GRÖN

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Med Europosters, har vi varit på marknaden sedan 1999, och vi har blivit en av dem största försäljarna av posters, tapeter, bilder, reproduktioner av målningar och andra varor. Vi växer oss större år efter år, och vi försöker att anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Vi kan trycka din poster, rama in foton, eller inspirera dig med vår blogg, där du hittar mängder med nyheter om filmer, TV serier, och nya inrednings ideér.

Kom och besök vår webbsida och hitta det som saknas i ditt hem.

 


© 1999 - 2020 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

 

Måndag - Fredag
7:00 - 15:00

 

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top