We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Upptäck dom bästa dealsen för denna vecka: RESOR rabatt -20 % ×

Färgen grön ger harmoni och lugn i ditt hem

05. 09. 2018

Färger i inredningen har förmågan att göra så att rummet verkar optiskt större, mindre, ljusare eller till och med minska ljuset eller göra det lugnare. Och det är färgen grön som kan framkalla lugna känslor. Det är ofta associerat med naturen; Det är färgen som symboliserar harmoni och hopp. Att se färgen grön kan öka energi- och stödja koncentrationen.


De flesta tycker inte att färgen grön är irriterande; till och med dom som undviker distinkta distraherande färger, såsom röd.

Hur som helst, kombinera inte grön och röd. Denna kombination ger kaotiska vibbar.

Här är några regler för att använda färgen grön i interiören:

  • Använd den som en komplementfärg.

Gröna inslag på möbler är ett bättre val än enfärgad grön soffa eller köksskåp. Om du använder den som en komplementfärg, den kommer inte tappa sin originalitet. Därför är det bättre att ha en soffa i en mer neutral färg och kombinera den med gröna kuddar, mattor, tyger och accessoarer – såsom krukor, vaser och väggkonst.

  • Grönt kombinerat med gul: Absolut ja

Grön passar ihop med gul perfekt, och med orange. Denna kombination ger lugnande effekt. Men undvik att kombinera med röd, för det skulle vara lite för mycket.

  • Nyanser av grön – alla passar inte

Det finns ett brett utbud av nyanser av grönt. För en lägenhet är det bästa valet olivgrön, smaragdgrön eller ärtgrön. Hur som helst, nyansen av sjukhusgrön, som används i operationsrum, kan ha en otrevlig effekt. För vissa personer, kan det orsaka psykiskt obehag.

Således, är färgen grön ett perfekt val för interiören, det beror på bra kombinationer med andra möbler. Vi önskar dig lycka till med att kombinera, om grönt är den färgen du väljer 😉

FLER BILDER MED FÄRGEN GRÖN

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Sedan starten 1999 har Europosters växt till en av de bästa säljarna av affischer, väggmålningar och väggkonst. För närvarande samarbetar vi med konstnärer, fotografer och grafiska formgivare från hela Europa. I våra erbjudanden kan du hitta välkända målningarna likaväl som helt nya konstverk av nutida konstnärer. Vi framkallar gärna dina egna foton, och vi kan, efter behov, rama in med ramar av hög kvalitet. Vi älskar verkligen inredning, men vi glömmer inte bort “nördar“ och musikfans, till vilka vi ständigt utökar våra erbjudande med affischer, muggar, t-shirts, samlarfigurer och andra licensierade varor och gåvor.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att använda våra tjänster godkänner du användningen av cookies. Mer info. Jag håller med ×
Top