We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: DÖRRMATTA rabatt -10 % Köp nu ×

Fem Fakta Om: Banksy och Hans Graffiti Gatukonst

02. 05. 2017

Banksy är en av dem mest populära Gatukonstnärerna som ofta skapar politiska statements med hans stencil och sprayfärg. Hans identitet har hållits mystisk under mestadels av hans kändisskap, trots att det finns några få påståenden att han har blivit avslöjad. Är vi inte säkra på vem han egentligen är, men vi garanterar lite rolig fakta som du kanske inte visste om denna graffitikonstnär!

Banksy Graffiti Tapet; storlek och priser varierar

1. Det finns påståenden att hans namn är Robin Gunningham, också kallad Robin Hood för att han donerar till välgörenhet. Det finns många rykten som cirkulerar i media, men vi vet inte ännu säkert.

2. Under 2015, skapade Banksy en mörk och twistad version av Disneyland kallad “Dismaland” i UK. Den temporära apokalyptiska attraktionen presenterade oförskämda medarbetare, skrämmande temaparker , åkattraktioner och naturligtvis ett mycket kontroversiellt konstverk.

Banksy Grafitti Betongtapet; priser och storlek variera

3. Han säljer inte sina verk genom kommersiella konstgallerier… och det är svårt att avgöra vad som är ett autentiskt Banksy konstverk, men på något sätt tjänar han pengar.

4. Under 2010, namngav TIME Magazine honom som en av världens 100 mest inflytningsrika personer. Hans politiska graffitikonst har publicerats  mycket runt om i världen.

5. Filmen Exit Through the Gift Shop (2010) hjälpte också att sprida hans berömmelse. Han ger anonyma intervjuer genom filmen, vilket också understryker hans mystiska personlighet. Det är upp till tittaren att bestämma om det som visas i “dokumentären” är sant eller falsk.

SHOPPA ALLA VÅRA BANKSY GRAFFITI GATUKONST!

Källa 1 / Källa 2 / Källa 3

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Med Europosters, har vi varit på marknaden sedan 1999, och vi har blivit en av dem största försäljarna av posters, tapeter, bilder, reproduktioner av målningar och andra varor. Vi växer oss större år efter år, och vi försöker att anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Vi kan trycka din poster, rama in foton, eller inspirera dig med vår blogg, där du hittar mängder med nyheter om filmer, TV serier, och nya inrednings ideér.

Kom och besök vår webbsida och hitta det som saknas i ditt hem.

 


© 1999 - 2019 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top