We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: MUGGAR rabatt -15% ×

Fem Fakta om: Game of Thrones

13. 01. 2018

‘Sex, plots och många blodiga mördare.’

Tre ord som definierar den populäraste och briljanta TV-serien som är skapad av HBO. Vi alla vet vad vi pratar om. Japp, Game of Thrones!

Det är svårt att skriva om 5 fakta om GoT eftersom serien är inne på sin 8:e säsong! Men låt oss se 5 intressanta fakta om HoT enligt mig:

1. GoT är en av dom dyraste serierna på TV. Det kostar tre gånger mer att göra en episod av GoT än vad en episod av The Big Bang Theory kostar. Inte nödvändigtvis kommer dom som tittar på GoT även se TBBT men dom båda är en av dom populäraste serierna idag. Hur som helst, kostar den  $1 miljon mindre än att göra en episod av dom sista säsongerna av Friends – En av dom populäraste serierna om det inte är den populäraste serien av dom alla.

Game Of Thrones – Winter is Here Poster, 61 x 91,5 cm

2. Emilia Clarke´s Daenerys har blivit så populär att vi nu har 146 barn med namnet Khaleesi under år 2013. Många GoT fans till och med icke-fans (om det finns några) har namngivit deras barn efter några av dem stora rollerna i serien och vi älskar det! Tack GoT för alla unika och underbara namn du gav oss, tack vare det är världen en mycket vackrare plats!

Game Of Thrones – The 7 Kingdoms Poster, 91,5 x 61 cm, Ram: Svart, Trä

3. Två språk, Dothraki och Valyrian, skapades enbart för tv serien och från några få ord. WOW! Det är imponerande! Jag beundrar personerna som skapade det, och dess ljud man känner inte igen något av orden, dom är helt unika.

4. Det är också en av den mest illegalt nedladdade serien på TV. BitTorrent ger oss några fakta och 2013 års säsongsfinal av GoT har blivit nedladdad 5.9 miljoner gånger via deras sajt. Ja, vi alla vill se den nya säsongen så fort som möjligt men att vänta på det officiella släppet och få all ´winter is coming´ på tv är den spänning du behöver för att få den rätta stämningen, GoT stämning helt enkelt! Så vänta, ladda inte ner den!

Game Of Thrones – Säsong 7 Night King Poster, 61 x 91,5 cm, Ram: Svart, Trä

5. Förskräckliga vargarna är äkta, men dom har varit utdöda i ett millenium. Tack och lov för det! Denna specifika ras sägs ha varit 25% större än dagens varg. OMG! För att återskapa dessa bestar, använde dom sig av Northern Inuit hundar som är förstorade digitalt av visuella effektspecialister. Jag skulle inte vilja stöta på en av dom och tur är väl det att det är omöjligt!

En hemlighet: A Game of Thrones kan delas in i tre historier och den baseras av tre olika synsätt av hela kungadömet. Jag vet att jag inte behöver berätta hur det är i GoT men jag kan berätta att jag har varit vid King´s Landing, och jag har gått tusentals gånger genom där. Eftersom det är där jag är född och uppväxt i Dubrovnik där GoT huvudsakligen är filmad. Det är helt fantastiskt att se den UNESCO skyddade staden bli en del av den största showen, Game of Thrones!

‘ Bara dom som vet hur man spelar The Game of Thrones överlever. Det finns inget mellanting.

Du vinner, eller dör.’

Författare: Iris

KÖP GAME OF THRONES PRODUKTER

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!



Decorate your life!

Sedan starten 1999 har Europosters växt till en av de bästa säljarna av affischer, väggmålningar och väggkonst. För närvarande samarbetar vi med konstnärer, fotografer och grafiska formgivare från hela Europa. I våra erbjudanden kan du hitta välkända målningarna likaväl som helt nya konstverk av nutida konstnärer. Vi framkallar gärna dina egna foton, och vi kan, efter behov, rama in med ramar av hög kvalitet. Vi älskar verkligen inredning, men vi glömmer inte bort “nördar“ och musikfans, till vilka vi ständigt utökar våra erbjudande med affischer, muggar, t-shirts, samlarfigurer och andra licensierade varor och gåvor.


Kontakt:
E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top