We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: GAMING POSTERS Köp nu ×

Fem fakta Om: Original Star Wars Filmerna

20. 02. 2017

Hävdar du att du är ett stort Star Wars fan precis som vi? Vi har samlart fem intressanta fakta om dessa hit filmer som har vuxit till en internationell sensation! Vilken av dessa fem fakta visste ni redan? Nästa gång, kan du imponera på dina vänner när ni tittar på Star Wars! Bara du inte pratar för mycket under filmen.

Några av våra favorit Star Wars Produkter och Merchandise!

1. Hans Solo´s karaktär var ursprungligen tänkt att se ut som ett träsk monster.

Grundaren av Star Wars George ville ursprungligen få kapten Millennium Falcon att framstå som en träskvarelse. Till slut valde han skådespelaren Harrison Ford att spela Hans Solo, som dök upp först i Star Wars: Episod IV.

2. R2-D2 “röst” skapas av ett barns pladder.

Och naturligtvis elektroniskt finjusterat. Kanske är det därför vi finner R2-D2 magiska pip lite sött och charmigt. Ben Brütt har arbetat på att göra alla typer av ljud för första Star Wars-filmerna, och du skulle inte kunna tro vad den ursprungliga källan är till några av varelsernas tal!

Star Wars – A New Hope Poster; 79 kr

3. Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi) lade till personliga ljudeffekter av lightsabers som kolliderar i hans kamp scener.

Naturligtvis gör vi alla det när vi också har vår imaginära lightsabers i handen.. Det är svårt att inte ens lägga till surrande ljud innan en träff! Tja, efterproduktionen måste ha haft det rolig med att redigera detta.

4. Millennium rymdskeppets design var inspirerad av… en hamburgare?

Lämna det till George Lucas med att hitta random inspiration på konstiga ställen. Det legendariska Millennium rymdskeppet, som drivs av Hans Solo och Chewbacca, designades efter en hamburgare och en oliv på en tandpetare cockpit.

5. Count Dooku är namngett efter det Japanska ordet “Doku,” som betyder gift. I Brasilien var hans namn tvunget att ändars till “Dookan” för en rolig anledning.

I portugisiska “do cu” läses som Dooku, som betyder “från röven, eller till och med “jag gör anal.” Tack och lov ändrade dem namnet! Kan ni föreställa er om de behöll namnet?!

SHOPPA ALLA VÅRA STAR WARS VAROR!

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Med Europosters, har vi varit på marknaden sedan 1999, och vi har blivit en av dem största försäljarna av posters, tapeter, bilder, reproduktioner av målningar och andra varor. Vi växer oss större år efter år, och vi försöker att anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Vi kan trycka din poster, rama in foton, eller inspirera dig med vår blogg, där du hittar mängder med nyheter om filmer, TV serier, och nya inrednings ideér.

Kom och besök vår webbsida och hitta det som saknas i ditt hem.

 


© 1999 - 2019 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top