We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: GAMING POSTERS Köp nu ×

Fem Fakta Om: Oscars

14. 02. 2017

Vårt team blir mer och mer förväntansfulla när den 87:e Oscars ceremonin växter sig närmare. Vi kan inte vänta med att se vilka filmer som kommer att vinna priser! Vi har redan introducerat dig i våra personliga favoriter i ett tidigare blogginlägg genom att belysa dem mindre kända kategorierna. Nu, vill vi ge dig fem spännande, okända fakta om Oscars. Sedan kommer du säkerligen att imponera på dina vänner när ceremonin börjar!

Tre av våra Oscars 2017 film posters!; 79 kr styck

1. Ben-Hur (1959), Titanic (1997) och The Lord of The Rings har vunnit det största antalet utmärkelser: 11 Oscars! The Return of The King (2003) är den enda som vunnit alla utmärkelser i varje kategori som den var nominerad i.

2. Marlo Brando och Robert De Niro är dem enda skådespelarna som någonsin fått utmärkelse för att ha spelat samma karaktärer: Vito Corleone. Robert De Niros prestation hjälpte också The Godfather Part II (1974) att vinna Best Picure award, vilket gör den till den enda uppföljaren som har tilldelas den prestigefyllda utmärkelsen.

3. Bara två skådespelare har fått Oscras utmärkelse efter deras död: Peter Finch och Heath Ledger. Ledger vann för sin häpnadsväckande prestation som Joker i The Dark Night (2008) och dog medans filmen redigerades.

4. Med start 1967, med hans prestation i Easy Rider, var Jack Nicholson nominerad 12 gånger. Det gör han till den mest nominerade manliga skådespelaren i Oscars. Han vann tre gånger, vilket gör honom till den mest belönade manliga skådespelaren i Oscars.

En Sju gånger nominerad film! Pulp fiction – guns Poster; 79 kr styck

5. Och vår sista roliga fakta: Den världsberömda Oscars statyetten ges till dem lyckliga vinnarna under ett strikt kontrakt. Om den ska säljas, måste de först erbjuda Akademin för ett belopp av $ 1 USD. Bara för att undvika att människor säljer bort den för mycket pengar.

Källa 1/ Källa 2

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Med Europosters, har vi varit på marknaden sedan 1999, och vi har blivit en av dem största försäljarna av posters, tapeter, bilder, reproduktioner av målningar och andra varor. Vi växer oss större år efter år, och vi försöker att anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Vi kan trycka din poster, rama in foton, eller inspirera dig med vår blogg, där du hittar mängder med nyheter om filmer, TV serier, och nya inrednings ideér.

Kom och besök vår webbsida och hitta det som saknas i ditt hem.

 


© 1999 - 2019 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top