We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: BREVPAPPER rabatt 20 % Köp nu ×

Fem fakta om: Rick and Morty show

19. 04. 2017

Denna älskade animerade komedi från Adult Swim på Cartoon Network har  gjort så att vi har skrattat rakt ut sedan den första lanseringen december 2013. Den tredje säsongen kommer någon gång under sommaren och vi börjar bli otåliga! Vi garanterar rolig fakta för att göra dig ännu mer förväntansfull efter dem nya episoderna med den älskade och galna vetenskapsmannen Rick Sanchez, Hans barnbarn Morty Smith och hela gänget!

Några av våra Rick and Morty posters! 79 styck

  1. Showens manus är ett retro script. Skådespelarna gör sina karaktärers röster och får en outline och improviserar resterande bitar med deras roller, detta ger  realism till Showen.
  1. Justin Roiland gör inte bara rösten för Rick and Morty (även till några andra karaktärer!), han är också regissör, författare, tecknare och exekutiv producent för showen!
  1. Ibland skickade Justin Roiland slumpmässigt klotter av karaktärernas design som ett skämt till animatörerna, men några av dessa karaktärer vart skapade och kom med i showen.
  1. Bryan cranston gick på audition för Jerry´s roll under den tidiga processen.
  1. Ricky´s rapar är 100% äkta och de är inte tillagda med några Ljudeffekter (haha).

SHOPPA ALLA VÅRA RICK AND MORTY PRODUKTER

källa 1 / källa 2

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Med Europosters, har vi varit på marknaden sedan 1999, och vi har blivit en av dem största försäljarna av posters, tapeter, bilder, reproduktioner av målningar och andra varor. Vi växer oss större år efter år, och vi försöker att anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Vi kan trycka din poster, rama in foton, eller inspirera dig med vår blogg, där du hittar mängder med nyheter om filmer, TV serier, och nya inrednings ideér.

Kom och besök vår webbsida och hitta det som saknas i ditt hem.

 


© 1999 - 2019 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top