We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: POSTERS rabatt 20 % ×

Fem Fakta om: The Avengers

20. 04. 2018

Åh kära nån, åh kära nån … Inom bara några dagar kommer en mycket förväntad film att visas på biografer över hela världen. Naturligtvis talar vi om The Avengers: Infinity War, första delen. Märkt som “the most ambitious crossover in the history of the franchise”, storyn kommer att delas upp i två delar, släppta med ungefär ett år mellan varandra. Inget vi behöver säga, alla Marvel fans är extatiska över tanken på att se alla deras favorit super-hjälte lag gå upp och bekämpa Thanos. Du kan vara säker på att hitta vår egen filmrecension strax efter filmen, eftersom vi kommer att ta oss till närmaste biograf för att njuta av den här filmen! Men ju närmare vi kommer till filmens officiella release, desto längre verkar det, vi ger 5 fakta om Avengers i väntan på nästa vecka.

1. Den allra första serien “The Avengers” släpptes den 10 september 1963. På den tiden slogs Iron Man, Thor, Ant-Man, Wasp och Hulk ihop till ett team för att slåss mot Loki the Trickster.

2. Serien skapades och släpptes ursprungligen eftersom  det tog för lång tid för Daredevils att skrivas. Marvel-redaktören behövde något att släppa snabbt, och det verkade lättare att använda redan befintliga superhjältar, och bara skicka dem på ett äventyr tillsammans.

3. Captain America gick med i Avengers besättningen endast i 4: e utgåvan. Även om superhjälten nu allmänt ses som en grundare av laget, tillsattes han först senare när vissa tidigare medlemmar uteslöts.

4. Den första Avenger-filmen nådde över 1,5 miljarder dollar på boxkontoret, vilket gjorde den till en av de mest lönsamma Marvel-filmerna. Den fick också riktigt bra kritik från både fans och proffs. Så det är sant trots allt att enhet ger styrka.

5. En av världens mest berömda superhjälte, Spiderman, är känd för att först neka att gå med i Avengers team. Hans orsak var att han ville fortsätta slåss mot brott på en mer lokal skala.

Vi hoppas att du tyckt om våra 5 fakta om Avengers historia. För oss är detta superhjältelag en av Marvels största framgång och vi ser verkligen fram emot att upptäcka detta nya kapitel av deras äventyr på skärmen. Lite bonusfakta om de kommande filmerna: Regissörerna sa att inte mindre än 68 karaktärer spelar en roll i Infinity War saga! Och de dödar också några stora hjältar i franchisen … Vi kommer att lämna dig här, hängande mellan rädsla och spänning tills vi ses igen för filmrecensionen! Tills dess:

UPPTÄCK MER AVENGERS PRODUKTER

&

MER FRÅN MARVEL UNIVERSUM

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Med Europosters, har vi varit på marknaden sedan 1999, och vi har blivit en av dem största försäljarna av posters, tapeter, bilder, reproduktioner av målningar och andra varor. Vi växer oss större år efter år, och vi försöker att anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Vi kan trycka din poster, rama in foton, eller inspirera dig med vår blogg, där du hittar mängder med nyheter om filmer, TV serier, och nya inrednings ideér.

Kom och besök vår webbsida och hitta det som saknas i ditt hem.

 


© 1999 - 2020 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

 

Måndag - Fredag
7:00 - 15:00

 

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top