We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: SCI-FI Köp nu ×

Fem Fakta om: Thor, åskguden

31. 10. 2017

Som ni alla vet… kommer filmen Thor: Ragnarök närmare och närmare. Vi här på Europosters har alltid den känslan som före jul när en ny Marvel film snart kommer ut så självklart kommer vi att berätta lite om den. Den här gången kommer vi att försöka att lära känna åskguden lite bättre med en snabb Topp Fem Fakta om Thor. Vi kommer också att följa några historier from serietidningarna så var ikapp med din läsning om du vill undvika spoilers.

1. Ett äpple om dagen håller doktorn borta

Enligt den nordiska mytologin, “källmaterialet” för skapandet av denna karaktär, får Thor och alla andra gudar uppe i Asgard odödlighet genom att äta magiska äpplen. I serie tidningarna måste åskguden göra flera resor hem för att upprätthålla sin långa livslängd. Jag antar att någon glömde att nämna om odödlighetens kraft när vi var små då vi var tvungna att äta våra frukter och grönsaker.

2. Ja! Vetenskap!

Thor´s minnesvärda vapen, som heter Mjolnir, som är en magisk hammare, sägs vara smidd i hjärtat av en färgad stjärna. Författarna har gjort ett bra jobb vetenskapligt eftersom en färgad stjärna har en oerhört stor densitet. Den är så tät att en enda tesked av den skulle väga flera miljarder ton. Och vi trodde att vi vägde för mycket efter julmiddagen.

3. DC och Marvel crossovers är en sak

Det ser ut som en av de mest minnesvärda karaktärerna i DC, Superman fick leka med några Marvel-leksaker. Han använde faktiskt Thor´s hammare under en kort tid, efter att Odin lyfte förtrollningen för att besegra den allsmäktiga Krona. Efter att förbättringarna var igång igen kunde han inte lyfta den eftersom han inte har en krigares hjärta. Ow och han fick också Captain America´s sköld. Förhoppningsvis bytte han lite av sin supermakt för dem. Jag vill se Cap shoot lazers med hans ögon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. När vi ändå pratar om vapen

Thor’s hammare är inte det första supervapnet för hans gudomliga person. Thor hade faktiskt en stridsyxa med namnet Jarnbjorn. Och du trodde att hammaren hade ett namn men. Han använde det för en period och det kunde skära igenom nästan allting … inklusive hans arm. Kanske varför han bytte till något mer säkert.

5. Hammare av levitation

Thor kan faktiskt inte flyga … Jag vet att det är svårt att tro, men han kastar faktiskt sin hammare så hårt att den lyfter honom upp i luften. Flygande superkrafter är alltför vanligt.

Vi hoppas att du tyckte om vår fakta om Thor och hans hammare. Vi är verkligen angelägna om den nya filmen och vi kommer att förbereda en recension till dig också. Fram till dess kanske du kan försöka övertyga Thor om att vara din Uber-förare med sin hammare. Jag tror att det skulle vara en blast.

KOLLA IN ANDRA THOR MERCHANDISE!

Källa

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Med Europosters, har vi varit på marknaden sedan 1999, och vi har blivit en av dem största försäljarna av posters, tapeter, bilder, reproduktioner av målningar och andra varor. Vi växer oss större år efter år, och vi försöker att anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Vi kan trycka din poster, rama in foton, eller inspirera dig med vår blogg, där du hittar mängder med nyheter om filmer, TV serier, och nya inrednings ideér.

Kom och besök vår webbsida och hitta det som saknas i ditt hem.

 


© 1999 - 2019 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top