We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: DISNEY rabatt -15 % Köp nu ×

Fem Fakta Om: Wonder Woman

08. 06. 2017

Den nya Wonder Woman filmen är äntligen ute. Alla älskar den! Och såklart, jag och Europosters teamet är inte ett undantag. Hur kan man inte gilla en bra superhjältefilm, med riktigt moderna specialeffekter, och utöver det en bra storyline? Men vad gjorde att vi älskade denna film, ännu mer, det är, självklart, huvudkaraktären, Diana of Themyscira aka Wonder Woman. Det är på tiden vi får en grym superhjälte, som enkelt kan hantera män och sätta dem på plats. Men innan vi lägger ut vår filmrecension online (vi kan berätta en sak, det kommer att vara mycket Girl Power), vi har valt att presentera fem inte så kända fakta om vår nya favorit superhjälte, Wonder Woman.

  1. Wonder Woman är dotter till den Högsta Grekiska guden, Zeus. Resterna av Zeus´trasiga sköld användes till att göra hennes armband, som är oförstörbara. Coolt!
  2. Gal Gadot, skådespelaren som spelar Wonder Woman i filmen, har gått igenom två års militärtjänst i Israels arme. Hon har också ett diplom i law and ran för Miss Universum. Det är en livs levande Wonder Woman.
  3. wonder woman skapades för att representera en frigjord kvinna. Hon var och är fortfarande en använd ikon av feminister runt om i världen. Girl Power!

Wonder Woman Poster! 79 kr styck

  1. Asa War princess, Diana kan kontrollera och kommunicera telepati med varje soldat runt om i världen. Detta, bland några andra galna krafter, gör henne till en av dem mest kraftfulla hjälten i DC universum.
  2. I serierna, dejtar Diana faktiskt ….. Superman! Hon hade till och med ett äventyr med Batman, men det fungerade inte. Ja, att dejta arbetskollegor skrämmer inte henne.

SE MER AV VÅRA WONDER WOMAN PRODUKTER

SHOPPA ALLA VÅRA DC PRODUKTER

Källa 1 / Källa 2

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Med Europosters, har vi varit på marknaden sedan 1999, och vi har blivit en av dem största försäljarna av posters, tapeter, bilder, reproduktioner av målningar och andra varor. Vi växer oss större år efter år, och vi försöker att anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Vi kan trycka din poster, rama in foton, eller inspirera dig med vår blogg, där du hittar mängder med nyheter om filmer, TV serier, och nya inrednings ideér.

Kom och besök vår webbsida och hitta det som saknas i ditt hem.

 


© 1999 - 2019 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top