We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: INRAMADE AFFISCHER, POSTERS rabatt 30 % ×

Fem fantastisk fakta om Fantastiska vidunder

08. 11. 2018

En ny film från Fantastic Beasts franchise kommer att se dagens ljus de kommande dagarna och det går långt bortom Harry Potter-berättelserna. Läs våra fem fakta och gå in i trollkänslan innan du går på bio.

# 1 Fantastiska Vidunder som en dokumentär

När någon säger dokumentär, föreställer du dig också en film om djur? Filmen Fantastiska Vidunder hamna nästan kvar till samma öde. En av de allra första planerna för denna var att filma en dokumentär av Newtons liv och hans arbete med vidundren.# 2 Skriven till Eddie

Visste du att skådespelaren som spelar Newt Scamander (Eddie Redmayne) var ivrig efter att få spela i Harry Potter-filmer? När han hade audition för Tom Riddles roll blev han avvisad efter att ha sagt en enda mening. När J.K. Rowling började arbeta på manuset för en serie om Newt Scamander, tyckte hon omedelbart om Eddie som rollen. Filmskapare överväger aldrig att anställa någon annan och castade Eddie direkt.

# 3 Hemligheten hos Nagini avslöjad

I den nya teasern upptäcktes något speciellt om ormen Nagini som var en av Voldemorts Horcruxes. Filmen kommer att avslöja sin första mänskliga identitet för första gången. Nagini brukade vara en kvinna som var förbannad att förvandlas till ett djur. Vi hoppas att fånga mer om sitt ursprung i den nya filmen.


# 4 Dold på kartan

Minns du fortfarande kartan som Harry Potter brukade se folk flytta sig över Hogwarts? Några fans hittade namnet Newt Scamander på kartan vilket innebär att han var i skolan precis som Harry! Vi kan bara hoppas att få reda på orsakerna till hans besök i en av seriens fem volymer.


# 5 Inte kul för Dumbledore

Dumbledores karaktär kommer att skildras av Jude Law och vi kommer att se Johnny Depp återvända som Grindewald. Filmskaparna håller alla detaljer i hemlighet men en av de små sakerna som J. K. Rowling har avslöjat var att Dumbledore och Grindewald inte möter varandra i den här filmen. Vi vet lite från historien om deras relation från böckerna, men vi har en känsla av att det blir mer intensivt i de kommande filmerna. Det finns fyra volymer framför oss och det blir en resa full av skoj, aktion, och (viktigast) trollkarls atmosfär.

MER FANTASTISKA VIDUNDER

HARRY POTTER

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Med Europosters, har vi varit på marknaden sedan 1999, och vi har blivit en av dem största försäljarna av posters, tapeter, bilder, reproduktioner av målningar och andra varor. Vi växer oss större år efter år, och vi försöker att anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Vi kan trycka din poster, rama in foton, eller inspirera dig med vår blogg, där du hittar mängder med nyheter om filmer, TV serier, och nya inrednings ideér.

Kom och besök vår webbsida och hitta det som saknas i ditt hem.

 


© 1999 - 2020 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

 

Måndag - Fredag
7:00 - 15:00

 

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top