We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: GAME OF THRONES Köp nu ×

Film Recension: 2017 Oscars Academy Awards

30. 01. 2017

Förra tisdagen, vart vi äntligen introducerade till dem Oscar nominerade. Ceremonin kommer att vara den 26 februari, där filmer och de berörda kommer att konkurrera om Academy Awards i filmindustrin. La La Land står i centrum med imponerande 14 nomineringar. Oscars ger inte bara erkännande till de bästa filmerna och skådespelarna. Några av de mindre kända Oscars utmärkelserna är filmkomposition, som musik och kostym, som kan vara lika viktiga som rollerna eller regissören. Vi är här för att belysa dem vi hejar på och ge dig en bra lista över filmer att titta på också!

Några av våra Oscar 2017 Posters!; 79 kr styck

Utmärkelser för visuella effekter

Det är förmodligen den mest populära kategorin från ceremonin. Vem gillar inte en film där de visuella effekterna verkar onekligen realistiska? Den populära filmen Rogue One: A Star Wars Story har nominerats (precis som varenda Star Wars-film innan). Om du såg filmen, skulle du hålla med om att de visuella effekterna var vackra. Men konkurrensen är lika bra! Doctor Strange och Djungelboken är också nominerade, och här på kontoret, kan vårt team inte avgöra vilken som är vår favorit!

Doctor Strange – hand och Djungelboken – Bagheera & Mowgli Teaser Posters; 79 kr Styck

Utmärkelser för Musik

Låt oss inte glömma att en films soundtrack också är oerhört viktigt. Vi minns alla My Heart Will Go On från Titanic, eller Skyfall av Adele i den senaste James Bond filmen. Även om La La Land verkar som om den kommer att vinna allt i år, så tycker vårt Europosters team att det är något med animerad filmers låtar, förmodligen eftersom att vi aldrig kommer att verkligen växa upp (åtminstone vi tror att våra hjärtan kommer att förbli evigt unga). Vi hejar på Can´t Stop the Feeling från Trolls filmen och How Far I´ll Go från filmen Vaiana.

Vaiana – Magical Sea och Trolls – Poppy Posters; 79 kr Styck

RES IVÄG MED VÅRA VAIANA VAROR!

Utmärkelser för Kostym Design / Makeup och Hårstyling

Båda dessa grupper är lika viktiga som de visuella effekterna. Förra året såg vi massor av super-powered filmer. Som Harry Potter fans, Fantastiska vidunder och var man hittar dem är en av våra favoriter! valet av 1920-talets garderob var perfekt! När det gäller smink och hårstyling, tog det inte oss lång tid att minnas de skurkaktiga hjältarna i Suicide Squad och intergalaktiska Star Trek Beyond styling.

Fantastiska Vidunder Och Vart Man Hittar Dem – Grupp Stående och Suicide Squad – Harley Quinn Good Night Poster; 79 kr Styck

SHOPPA ALLA MAGISKA FANTASTISKA VIDUNDER VAROR!

Och oavsett vem vinnaren kommer att bli…

SHOPPA ALLA VÅRA OSCAR 2017 VAROR!

Tags: Movies, Oscars

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Med Europosters, har vi varit på marknaden sedan 1999, och vi har blivit en av dem största försäljarna av posters, tapeter, bilder, reproduktioner av målningar och andra varor. Vi växer oss större år efter år, och vi försöker att anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Vi kan trycka din poster, rama in foton, eller inspirera dig med vår blogg, där du hittar mängder med nyheter om filmer, TV serier, och nya inrednings ideér.

Kom och besök vår webbsida och hitta det som saknas i ditt hem.

 


© 1999 - 2019 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top