We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: INRAMADE AFFISCHER, POSTERS rabatt 30 % ×

Filmrecension: Ant-Man and the Wasp

30. 07. 2018

Marvel levererar ännu en spännande film i år – Ant-Man and the Wasp. Sedan den lite deprimerande upplevelsen som Avengers: Infinity War erbjöd, såg vi på Ant-Mans  nya äventyr med särskilt intresse om huruvida Marvel har bestämt sig för att fullständigt krossa våra hjärtan och själar i år, eller inte. Vi har redan sett den lilla mannen och hans flygande vän, och våra hjärnor kunde inte hålla tillbaka från att dela vår dom om filmen.


Storylinen följer Ant-Man de sista dagarna av husarrestet efter händelserna i Captain America: Civil War. Han får korta besök av sin underbara dotter; som dock slås av möjligheten att avlägsna armbandet, som ger möjligheten att lämna sitt hus och vara fadern som han strävar efter att vara. Respektiva mål men livet glömmer inte att lämna några hinder i vägen innan han får fortsätta sin dröm. Äventyr kallar i form av Hank och Hope Pym, eftersom de försöker hitta sin mamma och hustru som har gått vilse i quantumområdet. Naturligtvis tror de att Scott är den enda med nödvändiga färdigheter för att hjälpa dem att hitta henne.

Berättelsen är lätt, rolig och trevlig trots den fantasilösa och skumma skurken. Det finns ingen mörkhet eller sorgsen baksida av historien, vilket resulterar i en lättsamfilm med det enda syftet att vara underhållande. Uppriktigt sagt är jag glad att få den här filmen efter Infinity War som kännetecknas av en dyster slut, vilket gör mig olycklig och utan glädje kvar i min själ. Så det kan antas att resonemanget bakom Ant-Man and the Wasp var att låta fansen uppskatta underhållning, lyfta andar och sprida positivitet tillsammans med glädje. Historien var dock inte lika rik på imponerande och spännande scener som Ant-Mans första film som släpptes 2015. Den har dock fantastiska roller, som Michael Douglas, Lawrence Fishburne, Michelle Pfeiffer och så många fler som ger hela filmen en boost.

För alla Ant-Man fans och Marvel entusiaster; Den officiella filmaffischen kommer att läggas till vårt utbud om några dagar!

MER MARVEL

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Med Europosters, har vi varit på marknaden sedan 1999, och vi har blivit en av dem största försäljarna av posters, tapeter, bilder, reproduktioner av målningar och andra varor. Vi växer oss större år efter år, och vi försöker att anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Vi kan trycka din poster, rama in foton, eller inspirera dig med vår blogg, där du hittar mängder med nyheter om filmer, TV serier, och nya inrednings ideér.

Kom och besök vår webbsida och hitta det som saknas i ditt hem.

 


© 1999 - 2020 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

 

Måndag - Fredag
7:00 - 15:00

 

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top