We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?

Filmrecension: Spider-Man: Far From Home

18. 07. 2019

Det sägs att det finns mängder med spindelnät runt i Prag eller Venedig. Det för att Spider – Man var där på semester och nu kommer han till biograferna!

#PETER PARKER – SUPER -LOSER

När det kommer till att slåss mot alien monster eller galna doktorer, är Peter Parker den bästa. Hur som helst, när det kommer till tjejer, är inte hans mask ens hjälpfull. Vem vet att denna kille kan klättra på väggarna och rädd världen under nätterna? Efter heldelser i Endgame, sextonår gammla Peter har fått nog av att vara superhjälte. Hans mentor och fadersfigur Iron-Man är borta, och världen frågar: Kommer Spider- Man vara den nästa Tony Stark? Men Peter´s tankar är någon annanstans. Hans klass åker till Europa!

#VARA EN SUPERHJÄLTE ÄR INTE ENKELT

När Nick Fury ringer dig, bör du verkligen svara. Grundaren av Avengers har fullt med roliga repliker men om du ignorerar hans samtal, den kända Pulp Fiction scenen (Ezekiel 25:17 …) känns som ingenting jämfört med vad som kanske händer dig. Förutom det, Peter hade aldrig svarat i telefonen, så han har ingen aning att världen är hotad av farliga element som måste stoppas så snart som möjligt. Han vill inte ens ta fram sin superhjälte dräkt! Han vill bara vara en vanligt barn för en gång skull.

#ALLT ÄR FÖRSTÖRT

Peter har en bra plan – hans sitter bredvid MJ på planet (’för han älskar henne i hemlighet), köper några smycken i Venedig, och ger det till henne i ParisEiffeltornet. Och hon kommer säga att hon älskar han med. Det måste funka! Hur som helst, klassens alfa Brad är också intresserad av henne, så han komplicerar saker och ting. Men inte så mycket som vattenelementen förstör hela Venedig. Även som det redan finns en annan superhjälte, en man kallas Mysterio, som slåss mot han (Jake Gyllenhaal) Peter kan inte hjälpa det och hjälper till att vinna denna fajt. Efter det, Nick Fury väntar på honom i hans hotellrum och så är resan förstörd.

#PRAG ISTÄLLET FÖR PARIS

En annan elementär attack händer i Prag, så Nick Fury hittar en väg att nå Peter där även om han är en väldigt envis kär tonåring. Gratis tripp till Prag för hela klassen! Mängder med viktiga händer i Prag, men vi säger inte mer. Vi kan bara säga att Peter kommer också besöka Berlin, Holland och London. Men det räcker med spoilers!

 #VAD ATT SE FRAM EMOT

Förutom roliga repliker eller situationer, är det tillräckligt med action och coola effekter i denna film. Det finns också känslosamma delar. Alla älskade Iron Man och det är inte enkelt att hantera hans död. Hur som helst, om du tvivlar på om denna film är värd att besöka biograferna för, var säker på att den är! Spider-Man: Far from Home är en av dem bästa Marvel filmerna!

SE MER SPIDER-MAN PRODUKTER

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!EuropostersDecorate your life

Sedan 1999 har Europosters varit en av Tjeckiens och hela Europas största återförsäljare av posters, konsttryck och officiell merch. Vi har ett enormt utbud av film-, spel-, och sportposters i alla möjliga storlekar samt ett stort sortiment av unika presentartiklar för riktiga fans av Star Wars, Harry Potter, serietidningar och allt från Warner Bros. Vi vet att muggar, samlarfigurer, pussel och kläder är den perfekta presenten för alla, oavsett ålder och intressen. Om du är intresserad av inredning har du också kommit helt rätt! Vi trycker på daglig basis fototapeter, illustrationer, konstreproduktioner och fotografier och skickar till våra nöjda kunder som finns i mer än 25 länder.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00–16:00

 

© 1999 – 2023 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Top