We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % på utvalda väggprodukter FÅ EN RABATTKOD

Förbered dig för tv spel i november

06. 11. 2019

November månaden är alltid tidig jul för alla spelare. Oavsett anledning (uhm … marknadsföring?), det finns alltid en stor mängd videospel som kommer ut just denna månad – och många är intresserade av dem också. Idag kommer vi att presentera 5 sådana spel som kommer ut i år och oavsett om du visste om dem eller inte, kommer kanske vår information att inspirera dig att inte bara köpa dessa spel utan också dekorera ditt tillhåll i en passande atmosfär.

Från början kommer vi att nämna ett spel som kanske inte är nytt, men det är något som många spelare väntar på. Spelet heter Red Dead Redemption 2. Medan spelet redan släpptes i oktober förra året var det bara för konsoler. Så medan konsolspelarna har haft fantastisk grafik och en fantastisk historia, hade PC-fans bara ögonen fulla av tårar … Fram till nu! Den 5 november kommer det äntligen en PC-version som kommer att få bättre grafik, nya uppdrag och stöd för högre upplösningar. Så om du, av någon slump, har 3 bildskärmar med 4K-upplösning och en PC stulen från ett NASA-center som kommer att hantera spelet vid högsta inställningarna, kan du få dig en fin fototapet i stil med Vilda västern och en lämplig atmosfär kommer att tas hand om!

Samma dag som „RDR2“ släpps, släpps en annan ut som heter Planet Zoo, som är en spirituell efterföljare till Zoo Tycoon och Zoo Tycoon 2. Det är lite av fakta att byggnadsspel för närvarande är lite ute, men kanske tack vare seriens historia, lockar detta nya tillskott uppmärksamhet från spelare från hela världen. Company Frontier Development har redan försökt att återuppliva denna serie 2013, då ett nytt spel med den ursprungliga titeln Zoo Tycoon släpptes för nya generationen konsoler. Allt du behöver veta om det här spelet är dock att du inte ens kunde anpassa formen på väggarna för djur – allt var förhands gjort och allt du kunde välja var storlekar. Det verkar som om utvecklarna har lärt sig sin läxa från detta och från andra detaljer och det är förmodligen därför det här spelet ser så lovande ut. Oavsett om du är ett fan av serien eller du ser fram emot spelet bara för att du tycker att djur är söta kommer du definitivt att känna dig närmare naturen, till exempel med posters av djur eller blommor.

Den 8 november släpps ett spel som heter Death Stranding och om du aldrig har hört talas om det (vilket inte är överraskande inom området “main stream”) kommer vi att beskriva lite av den huvudsakliga historie kampanjen för dig. Du kommer att gå in i en öppen värld och gå, och sedan kommer du också att gå … Vänta vad? Ja, till och med något som det här kan locka människors uppmärksamhet, särskilt om ditt namn är Hideo Kojima och spelet skapades av dig. Hideo Kojima är känd särskilt för sin Metal Gear Solid serie och även om den första presentationen av spelet tycktes vara väldigt konstig (det var egentligen bara att gå …) verkar det som att allt inte är vad det ser ut och alla väntar otåligt på om spelet kommer att bli ett årets spel eller inte. Hur som helst, en av de viktigaste faktan är att huvudpersonen har ett ansikte av Norman Reedus, känd särskilt som Daryl från The Walking Dead serien. Du kommer definitivt inte röra till någonting med en poster av Daryl när du spelar Death Stranding. 😊

Vid sidan av Death Stranding kommer det ännu ett spel ut samma dag – nytt tv spel från Need For Speed serien som heter Heat. Need For Speed-serien har haft det mycket svårt de senaste åren. Inte bara att intresset för racingspel tappar långsamt, moderna spel lyckades aldrig riktigt få samma berömmelse som de tidigare som heter Underground, Most Wanted eller Carbon. Spelen från serien handlade om professionell racing ett tag, sedan om street racing, sedan professionell igen … det snurrar bara i en cirkel (kanske ser många fram emot det nya tillskottet tack vare den nuvarande framgången för Fast and Furious serien? 😊). Heat är återigen inställd i en miljö med street racing och den presenterar sig med modern grafik och detaljerade billjud, lovande historia och välutvecklat system för att fly från polisen. Det kommer att finnas en otrolig mängd av 127 bilar tillgängliga i spelet och några av dessa kan du ha på dina väggar också, till exempel en fin mustang.

 

The icing on the cake i november kommer att bli en speluppsättning i Star Wars universum med en underrubrik Jedi: Fallen Order. RPG-spel (rollspel) spel av detta varumärke är något som spelarna har väntat på, i stort sett de senaste tio åren – då släpptes ett spel som hette Force Unleashed och det accepterades mycket positivt av fansen mycket (efter det spelet en inte så bra uppföljare …). Från den tredje persons syn kommer vi att ta kontroll över en ung padawan kallad Cal Kestis, som försöker fly från det galaktiska imperiet efter kommandot Order 66 som ägde rum i sagans tredje avsnitt. Det finns inte bara ett välgjort stridssystem som väntar på oss (ibland till och med jämfört med Dark Souls), utan också några ljusa och mörka val och en heroisk berättelse inspirerad av Star Wars filmerna. Till exempel kommer det att finnas en komo av en filmkaraktär som skildrades av Forest Whitaker i filmen Rogue One Saw Gerrera. Oavsett om du personligen lutar dig mot ljusa eller mörka sida av force, kommer du definitivt att dras in i denna intensiva historien med hjälp av våra Star Wars posters eller muggar.

KOLLEKTION MED SPEL POSTERS

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!EuropostersDecorate your life

Sedan 1999 har Europosters varit en av Tjeckiens och hela Europas största återförsäljare av posters, konsttryck och officiell merch. Vi har ett enormt utbud av film-, spel-, och sportposters i alla möjliga storlekar samt ett stort sortiment av unika presentartiklar för riktiga fans av Star Wars, Harry Potter, serietidningar och allt från Warner Bros. Vi vet att muggar, samlarfigurer, pussel och kläder är den perfekta presenten för alla, oavsett ålder och intressen. Om du är intresserad av inredning har du också kommit helt rätt! Vi trycker på daglig basis fototapeter, illustrationer, konstreproduktioner och fotografier och skickar till våra nöjda kunder som finns i mer än 25 länder.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Top