We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: INRAMADE AFFISCHER, POSTERS rabatt 20 % Köp nu ×

Förbjuden film? Det kan vara det nya Venom

27. 09. 2018

Den nyaste filmen producerad av Sony Pictures i samarbete med MarvelVenom – kommer till teatrarna så snart som i oktober. Du har kanske redan märkt att det pratas mer om den än vad vi hade förväntat oss, men det finns mer.

Senaste filmerna från Sony Pictures har inte varit särskilt framgångsrika, så producenterna hoppades på den nya Venom. Kampanjen är enorm och de hoppas att de kommer att reparera sitt rykte.

Bekanta dig med den nya Venom Storyn

Historien är censtrerad kring utredningsjournalist Eddie Brock (Tom Hardy) som kommer att engagera sig i ett mycket farligt fall. Han följer personer som arbetar på Life Foundation-företaget som experimenterar med utomjordiska symbionter. De tror naivt att mänskligheten kommer att uppgradera till en ny nivå. En sådan nivå skulle göra det möjligt för dem att rädda sig från utrotning. Emellertid börjar dessa metoder komma ur kontroll. Följaktligen skapas Venom med symbionet som tar kontroll över Eddies kropp och sinne och de refererar till sig själva som “vi – Venom”.

“Banned” film
Men det finns en fluga i soppan. På grund av sin officiella trailer (nämligen scenen med att riva någons huvud), var filmen rankad som R – restricted. Det betyder att den kommitté som beslutar om dess åldersgrupp för vilken en viss film är lämplig för har fattat ett beslut att personer under 17 år är förbjudna att se den här filmen.

Skaparna menade emellertid att detta betyg bör ändras, före premiären, till PG – 13. Denna kategori gör det möjligt för tittare över 13 att se filmen med en förälder. De försökte göra scenen mindre allvarlig med hjälp av humor. Så småningom lyckades de uppnå vad de ville – du kan gå och se filmen med ditt yngre syskon. 🙂

Om skaparna misslyckats i sina ansträngningar skulle andra filmer vara i fara för att bli förbjudna, särskilt de där Venoms tecken visar sig. Till exempel, Spiderman-uppföljaren. Ju högre betyget är, desto mindre  potentiell publik, vilket kan påverka filmens vinst avsevärt.

Först men inte sist

Om Venom lyckas, fortsätter Sony Studio att göra nya filmer om anti-hjältar. Studion tillkännagav redan en av dem – historien om Morbius (med Jared Leto som spelar huvudrollen – wow!) Det är historien om en levande vampyr från en comic som redan dykt upp i Amazing Spiderman. Filmen är inställd för nästa år.

Det var allt om nyheterna om Venom. Men det är inte allt som ska sägas om karaktären! Denna anti-hjälte döljer mer än du kan tänka dig. Och det är därför vi jobbar med en annan artikel om TOP 5 Fakta som du definitivt inte känner till.

GÅ IN MARVEL UNIVERSUM

MER AV VENOM

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Med Europosters, har vi varit på marknaden sedan 1999, och vi har blivit en av dem största försäljarna av posters, tapeter, bilder, reproduktioner av målningar och andra varor. Vi växer oss större år efter år, och vi försöker att anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Vi kan trycka din poster, rama in foton, eller inspirera dig med vår blogg, där du hittar mängder med nyheter om filmer, TV serier, och nya inrednings ideér.

Kom och besök vår webbsida och hitta det som saknas i ditt hem.

 


© 1999 - 2019 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Måndag - Fredag
7:00 - 15:00

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top