We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Upptäck dom bästa dealsen för denna vecka: RESOR rabatt -20 % ×

Förbjuden film? Det kan vara det nya Venom

27. 09. 2018

Den nyaste filmen producerad av Sony Pictures i samarbete med MarvelVenom – kommer till teatrarna så snart som i oktober. Du har kanske redan märkt att det pratas mer om den än vad vi hade förväntat oss, men det finns mer.

Senaste filmerna från Sony Pictures har inte varit särskilt framgångsrika, så producenterna hoppades på den nya Venom. Kampanjen är enorm och de hoppas att de kommer att reparera sitt rykte.

Bekanta dig med den nya Venom Storyn

Historien är censtrerad kring utredningsjournalist Eddie Brock (Tom Hardy) som kommer att engagera sig i ett mycket farligt fall. Han följer personer som arbetar på Life Foundation-företaget som experimenterar med utomjordiska symbionter. De tror naivt att mänskligheten kommer att uppgradera till en ny nivå. En sådan nivå skulle göra det möjligt för dem att rädda sig från utrotning. Emellertid börjar dessa metoder komma ur kontroll. Följaktligen skapas Venom med symbionet som tar kontroll över Eddies kropp och sinne och de refererar till sig själva som “vi – Venom”.

“Banned” film
Men det finns en fluga i soppan. På grund av sin officiella trailer (nämligen scenen med att riva någons huvud), var filmen rankad som R – restricted. Det betyder att den kommitté som beslutar om dess åldersgrupp för vilken en viss film är lämplig för har fattat ett beslut att personer under 17 år är förbjudna att se den här filmen.

Skaparna menade emellertid att detta betyg bör ändras, före premiären, till PG – 13. Denna kategori gör det möjligt för tittare över 13 att se filmen med en förälder. De försökte göra scenen mindre allvarlig med hjälp av humor. Så småningom lyckades de uppnå vad de ville – du kan gå och se filmen med ditt yngre syskon. 🙂

Om skaparna misslyckats i sina ansträngningar skulle andra filmer vara i fara för att bli förbjudna, särskilt de där Venoms tecken visar sig. Till exempel, Spiderman-uppföljaren. Ju högre betyget är, desto mindre  potentiell publik, vilket kan påverka filmens vinst avsevärt.

Först men inte sist

Om Venom lyckas, fortsätter Sony Studio att göra nya filmer om anti-hjältar. Studion tillkännagav redan en av dem – historien om Morbius (med Jared Leto som spelar huvudrollen – wow!) Det är historien om en levande vampyr från en comic som redan dykt upp i Amazing Spiderman. Filmen är inställd för nästa år.

Det var allt om nyheterna om Venom. Men det är inte allt som ska sägas om karaktären! Denna anti-hjälte döljer mer än du kan tänka dig. Och det är därför vi jobbar med en annan artikel om TOP 5 Fakta som du definitivt inte känner till.

GÅ IN MARVEL UNIVERSUM

MER AV VENOM

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Sedan starten 1999 har Europosters växt till en av de bästa säljarna av affischer, väggmålningar och väggkonst. För närvarande samarbetar vi med konstnärer, fotografer och grafiska formgivare från hela Europa. I våra erbjudanden kan du hitta välkända målningarna likaväl som helt nya konstverk av nutida konstnärer. Vi framkallar gärna dina egna foton, och vi kan, efter behov, rama in med ramar av hög kvalitet. Vi älskar verkligen inredning, men vi glömmer inte bort “nördar“ och musikfans, till vilka vi ständigt utökar våra erbjudande med affischer, muggar, t-shirts, samlarfigurer och andra licensierade varor och gåvor.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att använda våra tjänster godkänner du användningen av cookies. Mer info. Jag håller med ×
Top