We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % på utvalda väggprodukter FÅ EN RABATTKOD

Fototapeter: Hur man väljer och hur man sätter upp dem

26. 08. 2021

Låt oss upptäcka magin med fototapeter tillsammans! Oavsett om du vill ha en vackert modern inredning, eller om du bara inte känner för att måla om hela tiden, så är en fototapet ett originellt sätt att dekorera väggarna i sovrummet, vardagsrummet eller barnens rum. Vi slår vad om att du hittar en som passar dig perfekt! Välj bland våra tusentals olika motiv – från populära filmer till vackra dekorativa mönster. Du kan välja mellan två olika sorters material. Hållbar non-woven tapet eller en självhäftande tapet som du enkelt kan ta bort och sätta upp när du behöver det. Låter det bra? Vilken väljer du?

Vilken typ av fototapet bör man välja? 

Non-woven tapet

Non-woven tapet tillverkas av kvalitetsmaterial med förstärkande fiber. Att fästa tapeten är enklare än vanlig papperstapet – tapeten är torr när den limmas på (lim appliceras endast på framsidan), non-woven tapet är dessutom enklare att avlägsna. När det gäller tryck använder vi de senaste teknikerna på marknaden och miljövänligt bläck.

 

Självhäftande tapet

Att sätta upp tapet på din vägg har aldrig varit lättare! Vår självhäftande tapet är enkel att ta bort och sedan fästa igen på en annan plats. Tapeten kan fästas på vilken yta som helst – trä, gipsskivor eller glas, utan risk för veck eller luftbubblor i tapeten. Den passar utmärkt i lägenheter och kontor, men även på skyltfönster! När det gäller trycket använder vi de senaste teknikerna på marknaden och miljövänligt bläck. 

 

 

Oroa dig inte, det kanske låter svårt, men att fästa en tapet på väggen är inte någon raketforskning direkt. Dessutom följer det med skriftliga, detaljerade instruktioner till alla fototapeter på hur du enklast fäster dem på väggen.

Vilket motiv?

 Fantasy 

I den här kategorin hittar du fototapeter med motiv från berömda sagor – Sagan om ringen och The Hobbit, så utan tvekan kommer kategorin passa alla som gillar dessa filmer som är baserade på J.R.R. Tolkiens triologi. Är du ett stort fan av Harry Potter så behöver du inte oroa dig, vi har tänkt på dig också. Vi har nämligen plockat fram en mängd av fina motiv från fantasyböckerna om Harry Potter. Om inget av ovanstående passar så tror vi att du kommer att falla för våra Game of Thrones fototapeter. Du kommer säkert att hitta den perfekta för just dig! Kort sagt så hittar alla fantasy fans sin favorit i denna kategori.

TV-serier 

Oavsett om du är ett fan av den legendariska serien Friends eller The Big Bang Theory så kommer du att hitta vad du letar efter här! Varje dag kommer du att kunna minnas de allra bästa scenerna från olika TV-serier bara genom att titta på fototapeten som har dina favoritskådisar som motiv.

 

Superhjältar 

Vare sig man är en stor eller liten superhjälte så skulle man gärna ha krafter som Batman eller Supermans styrka. Tyvärr kan vi inte ordna det, men vi är säkra på att både små och stora hjältar blir glada av att titta på en fototapet med superhjältar från DC comics.

 

Animerat 

Under den tecknade filmens gyllene era skapades den välkända Looney Tunes-serien. Nu, under tapetens gyllene era, kan du inreda ditt hem med motiv av oförglömliga karaktärer från Looney Tunes. Om du vill göra din lilla stora tonåring glad så skäm bort dem med en fototapet med Rick and Morty.

 

Dekorativa tapeter 

Denna kategori har mängderav olika motiv, och när vi säger ”mängder”, så menar vi verkligen määääängder av motiv! Olika mönster, motiv från animerade filmer för barnrummet, blommigt och motiv från naturen, till och med söta djur! Det finns bokstavligen ingen chans att du inte hittar vad du letar efter.

Om du vill få ditt rum att se större ut så rekommenderar vi att du gör ett besök i vår kategori med 3D-tapeter. Här hittar du inte bara trendiga motiv som tegel, träväggar och sten, utan även mer abstrakta mönster. Den visuella effekten av dem gör att din inredning får ett helt annat utseende.

Om du vet vilket rum du vill sätta upp fototapeten i kan du spara lite tid och besöka kategorin Fototapeter för olika rum, där ett stort utbud av olika motiv väntar på dig. Här hittar du de vackraste tapeterna och fototapeterna för sovrummet, vardagsrummet och barnens rum. Ta en titt!

Vilken typ sätter du upp? Blir det en hållbar non-woven tapet eller en självhäftande fototapet som man enkelt kan ta bort och klistra upp på ett annat ställe vid behov? 🙂

Anne-Marie

„You can’t rush something you want to last forever.“

www.instagram.com/europosters_deco/EuropostersDecorate your life

Sedan 1999 har Europosters varit en av Tjeckiens och hela Europas största återförsäljare av posters, konsttryck och officiell merch. Vi har ett enormt utbud av film-, spel-, och sportposters i alla möjliga storlekar samt ett stort sortiment av unika presentartiklar för riktiga fans av Star Wars, Harry Potter, serietidningar och allt från Warner Bros. Vi vet att muggar, samlarfigurer, pussel och kläder är den perfekta presenten för alla, oavsett ålder och intressen. Om du är intresserad av inredning har du också kommit helt rätt! Vi trycker på daglig basis fototapeter, illustrationer, konstreproduktioner och fotografier och skickar till våra nöjda kunder som finns i mer än 25 länder.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Top