We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % på utvalda väggprodukter FÅ EN RABATTKOD

Gör dig redo för Halloween!

28. 10. 2019

Du behöver förbereda dig väl för Halloween – skära pumpor, köpa konstgjorda spindelnät och dess invånare (för dem riktiga gömmer sig någonstans redan), skelett och zombies, och dekorera ditt hus så att varje granne kommer avundas dig. Om dem inte får en hjärtattack efter att ha sett dina dekorationer och fira inte denna helg på sjukhus. Det är mer eller mindre hur Eve of all saint funkar för oss i Amerikanska filmer och serier. Men inget måste överdrivas, så vi har förberett denna Halloween guide för dig. Förbered dina pumpor och vässa dina knivar, Halloween inspirationen är på gång!

Om du och knivar inte är främlingar, prova något lite mer originellt dett år!

JACK O´LANTERN OCH ANLEDNINGEN VARFÖR VI SKÄR PUMPOR

Visst vet du att en av Halloween-traditionerna är att skära ut pumpor som ljus placeras i. Denna lykta, bara en gång av barn som gjorde trick or treat den är tänkt att representera en irländsk man som heter Jack som enligt legenden en gång var så full på Halloween kvällen att hans själ sakta började lämna sin kropp. Djävulen själv märkte det och därför beslutade han att ta med sig Jack direkt till helvetet. Jack ville naturligtvis inte åka dit, och även i sin berusning lyckades han överlista djävulen. Och han gjorde det tre gånger på rad! Till slut undvek Jack faktiskt att åka till helvetet, även efter att han var död. Djävulen hade lovat honom vid deras sista kontakt att han aldrig skulle ta honom dit och berättade för Jack att gå tillbaka dit han kom ifrån. Djävulen gav honom het kol som lyse på vägen. Så Jack skapade en pumpalykta, satte kol i den, och sedan den tiden vandrar han världen och söker efter sitt ursprung. Sedan dess har människor skära pumpor för att lysa hans väg. Natten från 31 oktober till 1 november är magisk och vår levande värld smälter samman med de dödas värld. På andra ställen sägs det att pumplyktor är avsedda att representera våra älskade döda, som återvänder till oss en liten stund på denna magiska natt.

Ge dina gäster Halloween mood redan i entren till din hem

HUR DU GÖR FANTASTISKA HALLOWEEN DEKORATIONER

Skära pumpa är en tradition, men om du inte har en trädgård eller balkong, där du kan sätta pumpan, rekommenderar vi att lösa Halloween dekorationerna annorlunda. Det är möjligt att istället för besök av dina älskades själar att du besöks av insekter. Och inte bara på den magiska natten! Även, inse sanningen, arbeta med en vass kniv och en hård pumpa passar inte alla. (Men om du gör det, är regeln – ju större pumpa, desto lättare är det att skära den!) Försök att ge denna Halloween lite okontroversiella och mer hållbara dekorationer.

Skära pumpor är inte läskigt längre. Prova någonting annat detta år!

DEKORERA VÄGGARNA?

En annan, lite mer modern tradition på Halloween är att titta på skräckfilmer. Varför inte dekorera ditt hem med dem? Om du gillar att skrämma dina vänner rekommenderar vi att du har Pennywise, the clown som hjälp. Dekorera din lägenhet med röda ballonger och om du vill ha den bästa festen, servera drycker i 3D-muggar. Om Pennywise är för mycket för dig, kan Joker understryka rätt Halloween-atmosfär också. Och nu är han verkligen aktuell! Glöm inte att välkomna dina gäster med en super Halloween dörrmatta! Du kan också bli inspirerad av TV-serier som The Walking Dead, Penny Dreadful eller videospel. Vi rekommenderar definitivt Resident Evil! Om du inte har råd med den läskiga dekorationen, för att du har små personer hemma, sträck dig efter posters av Jack från Nightmare Before Christmas eller den söta Vampirina!

BYT CHOKLAD MOT SMÅ GÅVOR

Om du inte förväntar dig mängder med okända barn frågandes efter godis i ditt hem, prova att göra dina barn glada med någonting mer hållbart än choklad detta år. Muggar, klistermärken eller nyckelringar kommer helt klart att göra dem nöjda! Om du vill plåga dem lite med skola, ge dem super anteckningsböcker eller pennor med Jack!

Bli inspirerad med vår kollektion med Halloween gåvor och välj den rätta för dina nära och kära. Eller till dig själv, vi säger inget!

GÅ TILL HALLOWEEN KOLLEKTIONEN, OM DU VÅGAR!

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!EuropostersDecorate your life

Sedan 1999 har Europosters varit en av Tjeckiens och hela Europas största återförsäljare av posters, konsttryck och officiell merch. Vi har ett enormt utbud av film-, spel-, och sportposters i alla möjliga storlekar samt ett stort sortiment av unika presentartiklar för riktiga fans av Star Wars, Harry Potter, serietidningar och allt från Warner Bros. Vi vet att muggar, samlarfigurer, pussel och kläder är den perfekta presenten för alla, oavsett ålder och intressen. Om du är intresserad av inredning har du också kommit helt rätt! Vi trycker på daglig basis fototapeter, illustrationer, konstreproduktioner och fotografier och skickar till våra nöjda kunder som finns i mer än 25 länder.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Top