We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: TILLBEHÖR rabatt 10 % Köp nu ×

Höstdepression – Vi kan övervinna den

29. 10. 2017

Det har redan börjat…

På morgon går vi till jobbet i mörkret, sitter där i åtta timmar och på kvällen kan vi inte se vägen hem, Så: „Välkommen hösten!“

Vi njöt av varje dag under sommaren och nu är den borta. Problemen vi sköt framför oss kommer nu. Våra vanligaste meningar är:  „Jag är så trött.“ eller „Jag vill få mer tid.”

Hösten är tiden då vi inte ler mot söta barn som hoppar i vattenpölarna, vår favorit färg är svart och vi hatar hela världen. Allt vi vill göra är att stanna hemma med mängder med skräpmat och våra favoritserier.

Hur som helst var inte ledsen! Vi har mängder med bra tips hur man blir av med det dåliga humöret.

Det bästa sättet är att börja din dag på är med positiva tankar och ta lite kaffe. Det ger oss energi och förbereder oss för en hektisk dag.

Under dagen behöver vi se positivt på världen.

Det finns bara en sak som gäller på kvällen. Vi kan då öppna en flaska med gott vin och njuta av en tyst och lugn kväll.

MER MOTIVERANDE POSTERS

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Med Europosters, har vi varit på marknaden sedan 1999, och vi har blivit en av dem största försäljarna av posters, tapeter, bilder, reproduktioner av målningar och andra varor. Vi växer oss större år efter år, och vi försöker att anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Vi kan trycka din poster, rama in foton, eller inspirera dig med vår blogg, där du hittar mängder med nyheter om filmer, TV serier, och nya inrednings ideér.

Kom och besök vår webbsida och hitta det som saknas i ditt hem.

 


© 1999 - 2019 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Måndag - Fredag
7:00 - 15:00

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top