We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Upptäck dom bästa dealsen för denna vecka: COMICS rabatt -10 % ×

Hur du kan: 8 Tips att Dekorera Ditt Hem

24. 06. 2018

1. Håll det Minimalistiskt

Less-is-more är inte bara otroligt populärt för tillfället det är också snällare mot din plånbok; då flera stilar kräver mer utgifter för prylar och accessoarer. Minimalistisk inredningsdesign baseras på neutrala färger och fritt från röra. Kvalitet före kvantitet och att behålla det enkelt. Investera i förvaring som på ett minimalistiskt sätt döljer och som förhindrar det potentiella “kaos” som kan uppstå på ytor och spara utrymme. För en extra touch kan du välja att inkludera enkla, men stilfulla svarta och vita fotografier eller konsttryck, som inte tar över rummet.

2. Speglar

Speglar har den magiska egenskapen att lysa upp ett rum genom att fånga och reflektera ljus. Var medveten om de vanliga misstagen när du placerar speglar mitt emot ett fönster, då detta kommer leda till att ljuset studsar rätt ut genom fönstret igen. Speglar kan också öppna upp utrymmen. Det finns inga regler hur du ska dekorera ditt rum med speglar; så, kreativiteten kan flöda.

3. Visa Upp Dina Favoritkonstverk

Tillför en personlig touch med dina favorit konststycken. Den grundläggande regeln är att mitten av ett foto, poster, canvas och så vidare; ska hänga i ögonnivå. Tänk också på storleken av väggen. Stor tom vägg? – utnyttja stora stycken eller häng upp små men många bilder för att skapa galleri känsla.

Klicka här för mer tips och tricks på hur du kan dekorera dina väggar med konst.

4. Mattor

Mattor hjälper till att skapa mysiga platser, separera vrår och definiera områden i ett rum. På det sättet, kan ett rum ha flera personligheter i from av zoner; såsom matplats eller sittplatser. En matta kan vara i basfärgerna från ditt färgschema eller till och med tillföra en färg som poppar. Hur som helst, en matta behöver inte bara vara något du har på golvet, skoja till det och häng upp den på väggen för att skapa en varmare atmosfären.

5. Gardiner

Undervärdera aldrig kraften av gardiner. Dramatisera ett rum med stora lyxiga gardiner i mörkare färger. Det kommer tillföra en mysigare touch till inredningen. Gardiner kan också manipulera intrycket att taket är högre än vad det egentligen är. Häng gardinen ovanför fönstret och lägg till vertikala ränder för att öka effekten; på det sättet minimalisera klaustrofobiska känslor.

6. Klistermärken på Väggen

Vägg klistermärken är ett sätt att personalisera din inredning; Speciellt, barn och tonårsrum tar fördel av dessa. Olika former, storlekar, motiv, motton och färger ger tillräckligt med variation för att tillföra en unik känsla till rummet. Detta dekorval kan också vara ett statement.

7. Accent vägg

Måla en vägg i en djärv – statement färg. Färg är inredarnas hemliga och billigaste vapen när det kommer till renovering och vitalisera ett rum. Hur som helst, att måla om ett helt rum kan överstiga budgeten eller så kanske det inte finns tid till det. Då kan en accent vägg vara den mest kostnadseffektiva metoden. Istället för att använda färg, kan du också använda tapet i en viss färg, mönster eller foto för att uppnå önskad touch.

8. Macramé Wall Tapestry

Macramé är konsten att knyta mönster, och som skapar en vävd dekoration som var oerhört populär på 70-talet. Att lägga till det här intressanta elementet i ditt rum är ett unikt och underbart sätt att ge ditt hem en bohemisk och varm atmosfär. Du kan köpa det här via olika online-plattformar, eller så kan du till och med skapa en själv. Skapandet av makramékonst sägs vara utomordentligt avslappnande och terapeutiskt.

MER VÄGGKONST

MER TIPS OCH TRICKS

KÄLLA Gardiner/ KÄLLA Macramé / KÄLLA Speglar / KÄLLA Väggklistermärken / KÄLLA Matta

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Sedan starten 1999 har Europosters växt till en av de bästa säljarna av affischer, väggmålningar och väggkonst. För närvarande samarbetar vi med konstnärer, fotografer och grafiska formgivare från hela Europa. I våra erbjudanden kan du hitta välkända målningarna likaväl som helt nya konstverk av nutida konstnärer. Vi framkallar gärna dina egna foton, och vi kan, efter behov, rama in med ramar av hög kvalitet. Vi älskar verkligen inredning, men vi glömmer inte bort “nördar“ och musikfans, till vilka vi ständigt utökar våra erbjudande med affischer, muggar, t-shirts, samlarfigurer och andra licensierade varor och gåvor.


Kontakt:
E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top