We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: GAMING POSTERS Köp nu ×

Hur du kan: Inreda Ditt Hem I Bohemisk Stil

21. 03. 2017

När det kommer till bohemisk stil less is not more. Allt handlar om detaljer mönster,  tryck,  färg  och utsmyckningar. Vi har några perfekta tips om du vill ha en flamboyant stil,  eller om du bara subtilt vill tillföra lite Boho-Chic i ditt hem.

styla ditt hem med bohemisk inspirerad väggkonst

Mönster, tryck, färger

abstrakta konststycken eller upprepande geometriska färger är ett modernt sätt att skapa en bohemisk känsla.  Du väljer om du antingen vill att ditt rum ska vara mer minimalistiskt eller helt åt det “fancy” hållet.

SHOPPA BLAND VÅR BOHEMISKA STIL KOLLEKTION!

Kartor

Det bohemiska hjärtat Älskar att resa.  Lägg till ett kollage av olika foton, posters och kartor är ett lätt sätt att reflektera till Boho, En  fri själ.  att välja den rätta kartan är upp till dig!

RES IVÄG MED VÅRA KARTOR!

Vägg konst i trä

Boho stilen är mystiskt och rustik på ett sätt. Träkonst är den perfekta vägen till att lägga till denna sorts av råa känsla i din  inredning.  lägg till det i ditt vägg collage,  eller häng upp några trästycken och lägg till detaljerna i framtiden.

SHOPPA VÅR TRÄ VÄGGKONST I BOHO STIL!

Blomsterträdgård  vackert konsttryck av Gustav Klimt;  pris   kr   cm

Ett med naturen

Boho = natur. Naturliga element som trä och sten, och långa sommarnätter. Lägg till foton eller design som återskapar magin som vi ser djupt inne i skogen. Fjädrar och blommor är det måste!

HITTA DIN FAVORIT NATURKONST

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Med Europosters, har vi varit på marknaden sedan 1999, och vi har blivit en av dem största försäljarna av posters, tapeter, bilder, reproduktioner av målningar och andra varor. Vi växer oss större år efter år, och vi försöker att anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Vi kan trycka din poster, rama in foton, eller inspirera dig med vår blogg, där du hittar mängder med nyheter om filmer, TV serier, och nya inrednings ideér.

Kom och besök vår webbsida och hitta det som saknas i ditt hem.

 


© 1999 - 2019 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top