We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % på utvalda väggprodukter FÅ EN RABATTKOD

Hur Man Kan: Hänga Upp Eller Rama in Din Poster

18. 10. 2022

Det finns många sätt att hänga upp din poster eller bild på väggen. Att ta reda på vad som fungerar för dig är vad som krävs för att komma igång. Här är några av våra tips och tricks på hur man fäster postern på väggen. Vi hoppas att du hittar en perfekt matchning!

 

 

1) Självhäftande dubbelsidiga powerstrips

För dem som har en budget, så är dessa dubbelsidiga klibbiga powerstrips det ett perfekt valet. Bara att fästa dessa kraftiga remsor på din favorit poster och hänga den på din vägg, dörr, garderob, eller var du vill. Oroa dig inte, de kommer inte att lämna några irriterande rester eller fläckar! Ingen hammare och spik behövs. Dessa kraftfulla remsor kan hänga upp till 1 kg i vikt. Glöm inte att lätt trycka till på remsorna med fingrarna när affischen är uppe för se till att den fastnar.

KÖP DINA PÅLITLIGA POWERSTRIPS!

2) Plast vägghängare

Detta är ett annat prisvänligt alternativ som också framhäver din poster med en touch av elegans. Våra plast vägghängare fästs i toppen och botten, som ser till att hålla din affisch platt. Sedan, är det bara att hänga upp med en krok på din vägg! Vi erbjuder plast vägghängare i olika färger och storlekar. Välj den som bäst passar ditt rum.

HITTA DEN PERFEKTA PLAST VÄGGHÄNGAREN

3) Plexiglas Ramar

Ju fler alternativ för att hänga upp din posters på, desto bättre! Om du redan har valt en poster på vår sida, kontrollera dess storlek a: klassiska storlekar är 61 x 91,5 cm, mini posters är 40 x 50 cm och vi har även för konsttryck och dörr posters! Välj din favoritfärg: svart, vit, silver, bok, ek eller valnöt. När ramen anländer, behöver du bara sätta in din poster och sedan hänga upp den! Det är så lätt.

SHOPPA VÅRA PLEXIGLAS RAMAR!

4) Anpassningsbar Inramning

Dessa är våra mest exklusiva och ramar med högsta kvalitet. Vi har över 50 stilar och ytskikt gjorda av plast eller trä. Vi laminerar först och fäster din poster i ett robust stöd, och sedan lägger vi till en Anpassningsbar Ram. Du behöver inte oroa dig för någon bubbel effekt! Vår lamentation ser perfekt ut på klassiska affischer eller fotografier.

 

En fördel med vår laminering är att det inte går sönder som glas ytskiktet gör. Matt finish förhindrar också irriterande reflexer. Dessa ramar har sågtand bakom som gör det ännu enklare att hänga upp dem. Våra ramar anländer till din dörr insvept i bubblewrap för en säker resa till dig. Du kan ta en titt på hela inramning processen i vår video nedan!

Tråkiga kala väggar kan omedelbart ändras genom att hänga upp en vacker poster eller konsttryck! Du kan alltid köpa olika bilder så att du har några alternativ när du vill förändra. Du kommer att ha ett så vackert hem som du aldrig kommer att vilja lämna.

Visa oss ditt stilfulla inomhusmiljö och hur våra produkter gjort dig lycklig genom att lägga till hashtag #europostersFacebook och Instagram!

 

 

Köp en ram

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!EuropostersDecorate your life

Sedan 1999 har Europosters varit en av Tjeckiens och hela Europas största återförsäljare av posters, konsttryck och officiell merch. Vi har ett enormt utbud av film-, spel-, och sportposters i alla möjliga storlekar samt ett stort sortiment av unika presentartiklar för riktiga fans av Star Wars, Harry Potter, serietidningar och allt från Warner Bros. Vi vet att muggar, samlarfigurer, pussel och kläder är den perfekta presenten för alla, oavsett ålder och intressen. Om du är intresserad av inredning har du också kommit helt rätt! Vi trycker på daglig basis fototapeter, illustrationer, konstreproduktioner och fotografier och skickar till våra nöjda kunder som finns i mer än 25 länder.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Top