We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Upptäck dom bästa dealsen för denna vecka: RESOR rabatt -20 % ×

Hur man väljer Fototapet

30. 07. 2019

När Pat och Mat bestämde sig för tapeter såg deras hus ut som ett raid av Apocalypse-ryttare. Du behöver inte oroa dig för det alternativet med våra fototapeter Det är tillverkade av kvalitetsmaterial, så det finns ingen risk att du skadar dem under applikationen. Upptäck en värld av fototapeter med oss!

VARFÖR FOTOTAPET?

Fototapet ger din inredning en orginal och modern karaktär. Det är faktiskt en stor poster som fäst direkt på en vägg eller dörr. Hur som helst, behöver du inte oroa dig för att placera din fototapet skulle förstöra väggen. När dem inte är kul längre, kan du enkelt och försiktigt tas bort. För vi har ett stort utbud av teman, du kan verkligen dekorera varje rum. Barnens rum, sovrum, vardagsrum, men också badrum. Oavsett om du äger ett stort ställe eller en 1 + 1 lägenhet. Kan du välja bland flera storlekar.

VILES VERSUS FOTOTAPET

Kommer du ihåg att du en gång hade tapeter som var slitna och snabbt färgades. Papers tapeterna som vi erbjuder är tillverkade av högkvalitativt och hållbart papper så att de sviker. Men om du har en liten Picasso hemma, kanske du vill ta vlies. Vlies fototapet är den nya generationen tapeter ingenting förstör dem. De har en tvättbar yta och mycket lätt att applicera. Så om du är nybörjare med fototapeter är Vlies-tapeter det bästa valet.

STORT UTBUD

Eftersom kundnöjdhet är det viktigaste för oss strävar vi efter att göra vårt sortiment av fototapeter så stort och mångsidigt som möjligt. Du kan välja mellan motiv från städer, natur eller djur, filmer eller abstrakta mönster. Och det är inte allt! Fototapeter kan även köpas i 3D! Men oroa dig inte, ditt huvud kommer inte att ta skada dig av det.

ENKEL ATT ANVÄNDA

Varje väggmålning levereras med lim och bruksanvisning. Då behöver du bara en borste, en kniv och mest av allt en önskan att arbeta. Men var försiktig – om du har grovkornig yta, fundera då innan på fototapet. Den kan endast appliceras på en jämn, ren yta. Om dina väggar är gjorda av gipsskivor rekommenderar vi att du först behandlar dem. Detta material är mycket absorberande. Om allt annat är bra, packa bara upp din fototapet, kontrollera att du har alla delar som följer varandra och peka sedan ut med en penna där du placerar fototapeten och börjar limma. Ditt hem får ett nytt originalt ansikte som inte blir trött!

TILL FOTOTAPET KOLLEKTIONEN

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Sedan starten 1999 har Europosters växt till en av de bästa säljarna av affischer, väggmålningar och väggkonst. För närvarande samarbetar vi med konstnärer, fotografer och grafiska formgivare från hela Europa. I våra erbjudanden kan du hitta välkända målningarna likaväl som helt nya konstverk av nutida konstnärer. Vi framkallar gärna dina egna foton, och vi kan, efter behov, rama in med ramar av hög kvalitet. Vi älskar verkligen inredning, men vi glömmer inte bort “nördar“ och musikfans, till vilka vi ständigt utökar våra erbjudande med affischer, muggar, t-shirts, samlarfigurer och andra licensierade varor och gåvor.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att använda våra tjänster godkänner du användningen av cookies. Mer info. Jag håller med ×
Top