We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % på utvalda väggprodukter FÅ EN RABATTKOD

Hur man väljer Fototapet

30. 07. 2019

När Pat och Mat bestämde sig för tapeter såg deras hus ut som ett raid av Apocalypse-ryttare. Du behöver inte oroa dig för det alternativet med våra fototapeter Det är tillverkade av kvalitetsmaterial, så det finns ingen risk att du skadar dem under applikationen. Upptäck en värld av fototapeter med oss!

VARFÖR FOTOTAPET?

Fototapet ger din inredning en orginal och modern karaktär. Det är faktiskt en stor poster som fäst direkt på en vägg eller dörr. Hur som helst, behöver du inte oroa dig för att placera din fototapet skulle förstöra väggen. När dem inte är kul längre, kan du enkelt och försiktigt tas bort. För vi har ett stort utbud av teman, du kan verkligen dekorera varje rum. Barnens rum, sovrum, vardagsrum, men också badrum. Oavsett om du äger ett stort ställe eller en 1 + 1 lägenhet. Kan du välja bland flera storlekar.

VILES VERSUS FOTOTAPET

Kommer du ihåg att du en gång hade tapeter som var slitna och snabbt färgades. Papers tapeterna som vi erbjuder är tillverkade av högkvalitativt och hållbart papper så att de sviker. Men om du har en liten Picasso hemma, kanske du vill ta vlies. Vlies fototapet är den nya generationen tapeter ingenting förstör dem. De har en tvättbar yta och mycket lätt att applicera. Så om du är nybörjare med fototapeter är Vlies-tapeter det bästa valet.

STORT UTBUD

Eftersom kundnöjdhet är det viktigaste för oss strävar vi efter att göra vårt sortiment av fototapeter så stort och mångsidigt som möjligt. Du kan välja mellan motiv från städer, natur eller djur, filmer eller abstrakta mönster. Och det är inte allt! Fototapeter kan även köpas i 3D! Men oroa dig inte, ditt huvud kommer inte att ta skada dig av det.

ENKEL ATT ANVÄNDA

Varje väggmålning levereras med lim och bruksanvisning. Då behöver du bara en borste, en kniv och mest av allt en önskan att arbeta. Men var försiktig – om du har grovkornig yta, fundera då innan på fototapet. Den kan endast appliceras på en jämn, ren yta. Om dina väggar är gjorda av gipsskivor rekommenderar vi att du först behandlar dem. Detta material är mycket absorberande. Om allt annat är bra, packa bara upp din fototapet, kontrollera att du har alla delar som följer varandra och peka sedan ut med en penna där du placerar fototapeten och börjar limma. Ditt hem får ett nytt originalt ansikte som inte blir trött!

TILL FOTOTAPET KOLLEKTIONEN

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!EuropostersDecorate your life

Sedan 1999 har Europosters varit en av Tjeckiens och hela Europas största återförsäljare av posters, konsttryck och officiell merch. Vi har ett enormt utbud av film-, spel-, och sportposters i alla möjliga storlekar samt ett stort sortiment av unika presentartiklar för riktiga fans av Star Wars, Harry Potter, serietidningar och allt från Warner Bros. Vi vet att muggar, samlarfigurer, pussel och kläder är den perfekta presenten för alla, oavsett ålder och intressen. Om du är intresserad av inredning har du också kommit helt rätt! Vi trycker på daglig basis fototapeter, illustrationer, konstreproduktioner och fotografier och skickar till våra nöjda kunder som finns i mer än 25 länder.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Top