We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: MUGGAR rabatt -15% ×

Hur skriver du ut posters?

04. 02. 2018

Nuförtiden har många hushåll en tajt budget. Nästan ingen har tillräckligt med pengar för att göra om hela lägenheten eller huset regelbundet. Men du kan skapa en helt ny atmosfär helt själv med hjälp av dina fyra väggar med ett enkelt trick och med nya dekorativa material. Du kan krydda ditt vardagsrum, sovrum eller barnens rum med unika bilder och med hjälp av små medel kan du skriva ut posters och ha dina egna bilder som motiv.

Vad är fördelarna med personliga foton?

Oavsett om du väljer ett roligt familjefoto som motiv eller fångar en sensationell solnedgång vid havet eller ett foto över bergen från den senaste semestern; är varje foto som du tagit unikt. Ingen annan har en exakt likadan bild hängandes på väggen. Att skapa posters är inte så svårt. Sedan internet har flyttat in i media världen, kan du enkelt leta upp en online Photoshop. Hos vissa leverantörer är det möjligt att ladda ner deras egna mjukvara till din PC eller laptop, hos vissa andra laddar du upp det önskade fotot på fotoshoppens webbsajt. Tack vare dessa hjälpmedel, kan till och med den tekniska oerfarna användaren skapa sina dröm posters på några steg.

SKRIV UT DINA EGNA FOTON PÅ CANVAS EUROPOSTERS från EUROPOSTER på Vimeo

SKRIV UT DITT EGET FOTO SOM POSTER EUROPOSTERS från EUROPOSTERS på Vimeo

Eget motiv eller färdig poster?

Förutom att använda sig av personliga foton från fotoalbumet, är du också möjligt att beställa en färdig bild. Europosters experterna är alltid ett steg före, så  att du kan välja bland många olika modeller, såsom:

Oavsett vilken kategori du väljer, köp från oss och se fram emot fördelaktiga priser och kort leveranstid på bara två till tre dagar. Tack vare den professionella packningen, garanteras dina varor levereras hem till dig oskadade. Europosters erbjuder produkter med exceptionell färgkvalité till fördelaktiga priser. Vi har regelbundna erbjudanden såsom fyra posters till priset av tre.

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Sedan starten 1999 har Europosters växt till en av de bästa säljarna av affischer, väggmålningar och väggkonst. För närvarande samarbetar vi med konstnärer, fotografer och grafiska formgivare från hela Europa. I våra erbjudanden kan du hitta välkända målningarna likaväl som helt nya konstverk av nutida konstnärer. Vi framkallar gärna dina egna foton, och vi kan, efter behov, rama in med ramar av hög kvalitet. Vi älskar verkligen inredning, men vi glömmer inte bort “nördar“ och musikfans, till vilka vi ständigt utökar våra erbjudande med affischer, muggar, t-shirts, samlarfigurer och andra licensierade varor och gåvor.


Kontakt:
E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top