We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Upptäck dom bästa dealsen för denna vecka: RESOR rabatt -20 % ×

Inspiration: 5 unika sätt att dekorera ditt barns sovrum

04. 02. 2019

#1 Inget ritande på väggarna!

Du kommer aldrig att behöva använda den meningen igen. Välj bara några av våra väggmålningar.
De är tvättbara vilket gör dem ännu mer lämpliga för barnrum. Att hänga upp och ta ner väggmålningen är en enkel process. Då dina barn kommer att förändras och växa upp med tiden, kan du helt enkelt ändra väggmålningarna. När allt kommer omkring vill ingen tonåring ha Nalle Puh på sina väggar. 😉

#2 Färger, färger, färger …

Åh ja! Glöm de minimalistiska och kalla tonerna. Barn behöver färg i sina rum som har en positiv inverkan på deras känslor och välbefinnande. Gör barndomen ännu mer färgglada med barn posters med teman från kända tecknade serier.

#3 Fortsätt med trender

Som dekoration kan du använda årets färg av Pantone som kallas Living Coral. Pojkar kommer att älska detta tryck med Captain America som ger dem tillräckligt styrka och mod att möta de nya äventyren. Du kan välja en motiverande poster för tjejer som alltid påminner dem om att följa sina drömmar.

#4 Underskattar aldrig design dekoration

När du har grunden klar och dina väggar är nykonstruerade, är det dags att ta nästa steg – sätta upp ett tält. Idag blir barns “teepee” tält alltmer populära. Tält är som ett hemliga skydd och de kommer definitivt att imponera på dina barns vänner. De kan leka inuti och det är bra för sleepovers. Glöm inte några snygga kuddar och filtar för bättre komfort.

(Source: Instagram @bloomandcomini)

#5 Främja dina barns kreativitet

Vår barndom är den viktigaste fasen för att utveckla kreativitet. Uppmuntra det och stöd din lilla designern. Testa till exempel färgläggnings posters eller kreativa collage och låt dina barn dekorera sina egna väggar.

MER INSPIRATION FÖR BARNENS SOVRUM

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Sedan starten 1999 har Europosters växt till en av de bästa säljarna av affischer, väggmålningar och väggkonst. För närvarande samarbetar vi med konstnärer, fotografer och grafiska formgivare från hela Europa. I våra erbjudanden kan du hitta välkända målningarna likaväl som helt nya konstverk av nutida konstnärer. Vi framkallar gärna dina egna foton, och vi kan, efter behov, rama in med ramar av hög kvalitet. Vi älskar verkligen inredning, men vi glömmer inte bort “nördar“ och musikfans, till vilka vi ständigt utökar våra erbjudande med affischer, muggar, t-shirts, samlarfigurer och andra licensierade varor och gåvor.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att använda våra tjänster godkänner du användningen av cookies. Mer info. Jag håller med ×
Top