We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Upptäck dom bästa dealsen för denna vecka: KONSTFOTOGRAFI rabatt -15 % ×

Inspiration: 6 Olika Sorters Träkonstmotiv

15. 07. 2018

Du kanske håller med om att det är svårt att hitta unik och extraordinär väggkonst, eftersom massproduktion leder till upprepade motiv, fototryck och canvas i de flesta hem. Så det är dags att krydda din vägg med ett okonventionellt medium. Träinredning ger en rustik karaktär till ditt vardagsrum som inte är lätt att uppnå på andra sätt. Värme och natur främjas med detta material.

Tillför retro känsla i ditt hem med Vintage reklam inspirerade motiv

Fin konst, poster eller canvas med trä som skillnad

Tålig väggdekoration till barnrummet

VARNING: kan användas som vapen eller sköld

Sprid positiva vibbar

Robust och hållbar positivitet utstrålas från dina fyra väggar. Inspirerande ord och bilder som ökar din mantra och humör, särskilt under de stressiga perioderna på jobbet eller med studierna. Samtidigt som det ger dig en touch av naturen.

Retro-chic, för den skickliga hipstern


Fastställ din smak, klass och intellekt med överlägsenhet inom hipstergemenskapen. Dessa små pärlor är sanna blickfång och vi satsar på att du kommer vara den enda med sådan träväggskonst (i en vecka, sen kommer andra sannolikt att komma ikapp). Sätt inredningstrenden innan någon annan gör det.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Till man caven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår träväggskonst öppnar en ny dörr till ditt hems interiörmöjligheter. Bläddra genom vårt urval av träkonststycken och hitta den rätta för ditt hem.

MER TRÄKONST

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Sedan starten 1999 har Europosters växt till en av de bästa säljarna av affischer, väggmålningar och väggkonst. För närvarande samarbetar vi med konstnärer, fotografer och grafiska formgivare från hela Europa. I våra erbjudanden kan du hitta välkända målningarna likaväl som helt nya konstverk av nutida konstnärer. Vi framkallar gärna dina egna foton, och vi kan, efter behov, rama in med ramar av hög kvalitet. Vi älskar verkligen inredning, men vi glömmer inte bort “nördar“ och musikfans, till vilka vi ständigt utökar våra erbjudande med affischer, muggar, t-shirts, samlarfigurer och andra licensierade varor och gåvor.


Kontakt:
E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top