We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: INRAMADE AFFISCHER, POSTERS rabatt 30 % ×

Inspiration: 6 Olika Sorters Träkonstmotiv

15. 07. 2018

Du kanske håller med om att det är svårt att hitta unik och extraordinär väggkonst, eftersom massproduktion leder till upprepade motiv, fototryck och canvas i de flesta hem. Så det är dags att krydda din vägg med ett okonventionellt medium. Träinredning ger en rustik karaktär till ditt vardagsrum som inte är lätt att uppnå på andra sätt. Värme och natur främjas med detta material.

Tillför retro känsla i ditt hem med Vintage reklam inspirerade motiv

Fin konst, poster eller canvas med trä som skillnad

Tålig väggdekoration till barnrummet

VARNING: kan användas som vapen eller sköld

Sprid positiva vibbar

Robust och hållbar positivitet utstrålas från dina fyra väggar. Inspirerande ord och bilder som ökar din mantra och humör, särskilt under de stressiga perioderna på jobbet eller med studierna. Samtidigt som det ger dig en touch av naturen.

Retro-chic, för den skickliga hipstern


Fastställ din smak, klass och intellekt med överlägsenhet inom hipstergemenskapen. Dessa små pärlor är sanna blickfång och vi satsar på att du kommer vara den enda med sådan träväggskonst (i en vecka, sen kommer andra sannolikt att komma ikapp). Sätt inredningstrenden innan någon annan gör det.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Till man caven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår träväggskonst öppnar en ny dörr till ditt hems interiörmöjligheter. Bläddra genom vårt urval av träkonststycken och hitta den rätta för ditt hem.

MER TRÄKONST

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Med Europosters, har vi varit på marknaden sedan 1999, och vi har blivit en av dem största försäljarna av posters, tapeter, bilder, reproduktioner av målningar och andra varor. Vi växer oss större år efter år, och vi försöker att anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Vi kan trycka din poster, rama in foton, eller inspirera dig med vår blogg, där du hittar mängder med nyheter om filmer, TV serier, och nya inrednings ideér.

Kom och besök vår webbsida och hitta det som saknas i ditt hem.

 


© 1999 - 2020 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

 

Måndag - Fredag
7:00 - 15:00

 

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top