We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Upptäck dom bästa dealsen för denna vecka: RESOR rabatt -20 % ×

Inspiration: 7 tips på att dekorera kontoret

21. 01. 2019

# 1 Din komfort är främsta prioritet

För att få ditt arbete bra gjort borde du trivas på ditt kontor. Omge dig bara med de väsentligheter som gör dig lycklig och har en praktisk tillämpning. En drömfångare kan vara en fin dekoration men det kommer sannolikt bara att samla damm på ditt kontor.

Att ha avkopplande saker på en plats som är till för att generera inkomst kan ge obehag för din chef   

# 2 För mycket är för mycket

Ditt kontor behöver inte vara en kall och obekväm plats. Välj något som gör ditt sinne tillfredsställt och hitta några fina produkter och bra designdekorationer.

# 3 En motiverad anställd är mer produktiv

Drömmer du om att spendera en exotisk semester på en öde ö? Vill du äga ett strandhus? Var inte rädd för att drömma. Först när vi lyckas föreställa oss att våra drömmar blir verklighet, blir de sanna. Stäng dina ögon och visualisera ditt perfekta liv. Sedan associera den med rätt bild och placera den på hela väggen mitt emot ditt skrivbord. Varje gång du tittar upp från din dator kommer den att påminna dig varför du är där.

# 4 Var din egen motivation

Det finns ett talesätt, “hälsosam kropp, hälsosamt sinne”. Du måste ta väl hand om din kropp och din ande om du vill göra ett bra jobb på jobbet och behålla mindfulness. Vakna lite tidigare, lägg din anteckningsbok inuti din eleganta ryggsäck och cykla iväg till jobbet. Gå istället för att ta buss. För när du avslutar din resa, sitter du på en stol på ditt kontor, känner dig speciell utan att ha gjort någonting (än). Att börja din dag med sådan självkänsla är värt din tid. Ta din talisman med dig så att du kan känna dig som en hjälte även under dagen.

 

 

 

 

 

# 5 Låt det tala för dig

Fånga besökarnas ögon när de går in på kontoret. Dina möten blir mer naturliga om det finns ett mer personligt ämne att diskutera än bara syftet. Din gäst kommer sannolikt att vara ett Harry Potter fan som du eller den personen som giggar på en konsert av bandet du har på ditt underlägg.

# 6 Metallskyltar är den ultimata isbrytaren

# 7 En familjebild räcker

Du behöver inte din mamma att ta hand om dig från tre inramade bilder på väggen. Ha ditt eget utrymme som gör dig kreativ. Det finns mer på jobbet än att bara ge ut din dyrbara energi – rymden kan ge dig energi. Därför önskar vi att ditt liv är så färgstarkt och energiskt som ditt kontor!  

MER KONTOR INSPIRATION

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Sedan starten 1999 har Europosters växt till en av de bästa säljarna av affischer, väggmålningar och väggkonst. För närvarande samarbetar vi med konstnärer, fotografer och grafiska formgivare från hela Europa. I våra erbjudanden kan du hitta välkända målningarna likaväl som helt nya konstverk av nutida konstnärer. Vi framkallar gärna dina egna foton, och vi kan, efter behov, rama in med ramar av hög kvalitet. Vi älskar verkligen inredning, men vi glömmer inte bort “nördar“ och musikfans, till vilka vi ständigt utökar våra erbjudande med affischer, muggar, t-shirts, samlarfigurer och andra licensierade varor och gåvor.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att använda våra tjänster godkänner du användningen av cookies. Mer info. Jag håller med ×
Top