We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: DISNEY rabatt -15 % Köp nu ×

Inspiration: Canvas – gammalt material som en del av din interiör

18. 07. 2017

Snygg, enkel att tvätta, lätt och traditionell. Det är våra canvas konsttryck. Och när vi pratar om canvas, bör vi påminna oss själva om dess viktiga roll i världen sedan historien har skrivits. De allra första dukarna var gjorda av hampa och linne efter det, ersattes de av bomull och konstgjorda tyger. I tiderna av byteshandel användes det som pengar. Skräddare använde canvas till att sy en klänning och målare använde dem för att måla på. Nu kan du använda canvas för att dekorera dina väggar. Du behöver bara välja rätt kategori av våra canvas konsttryck eller så kan du välja din egen bild vi kommer då att skriva ut den på canvas till dig med ett nöje. Låt oss inspirera dig av våra favorit kategorier av canvas konsttryck.

Film Design

Förutom filmposters, erbjuder vi dig våra film canvas prints. Låt oss ta en titt på vår filmkategori och hitta din favoritfilm! Dessa prints kommer att göra dina filmkvällar ännu bättre!

DINA FAVORITFILMER PÅ CANVAS

Retro Canvas

Varje årtionde har sin egen charm. Låt oss påminna lite om retro design och hitta dig själv i denna enkelhet. Gillade du de första episoderna av StarWars, Agent 007 eller serier från Marvel? Eller gillar du bara retro-designen? Den här kategorin är den då rätta för dig.

TA EN TITT I RETRO CANVAS KATEGORIN

Konst

De säger den som inte skapar, existerar inte och det är anledningen till att konst är rätt inspiration för oss. En blandning av mönster från kända konstnärer eller bara konst full av natur, dansvibbar, spel eller din favoritserie och filmer. Det är bara upp till dig. Alla kommer att hitta något i den här kategorin.

Konst Canvas Print Simon Fairless – Yellow Blossom 80×60

Musik

Musik i all sin skönhet det ger tid för oss själva, och rör om våra tankar och inspirerar oss. Vi har valt några kända band för denna kategori. Om Beatles var framgångsrik, så kommer dina väggar också att vara kända med dem! Eller så kan du prova ett annat legendariskt band som Queen eller extravagant David Bowie.

KÖP VÅRA MUSIKKONST CANVAS PRINT

Personliga Canvas Prints

Din favoritbild eller design kan skrivas ut av oss! Du väljer bara din bild och storlek och du kommer att få den tryckt på en kvalitets bomullsduk inklusive en träram. Det kan också vara en bra present för dina närmaste vänner eller familj!

BESTÄLL DINA EGEN PERSONLIGA CANVAS PRINTS

Källa

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Med Europosters, har vi varit på marknaden sedan 1999, och vi har blivit en av dem största försäljarna av posters, tapeter, bilder, reproduktioner av målningar och andra varor. Vi växer oss större år efter år, och vi försöker att anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Vi kan trycka din poster, rama in foton, eller inspirera dig med vår blogg, där du hittar mängder med nyheter om filmer, TV serier, och nya inrednings ideér.

Kom och besök vår webbsida och hitta det som saknas i ditt hem.

 


© 1999 - 2019 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top