We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Upptäck dom bästa dealsen för denna vecka: RESOR rabatt -20 % ×

Inspiration: Elements i inledningen – Feng Shui

25. 09. 2019

Elementen är Moder Naturs högra hand. Det är inte förgäves att de kallas de mest kraftfulla. I inredningen behöver du inte oroa dig, tvärtom. Deras kombination kommer att ge ditt hem harmoni och skapa en fantastisk atmosfär. Var och en av elementen har sin egen betydelse i interiören.

INSPIRATION: ELEMENT MED VATTEN

Vatten är det enda elementet som kan förändras till olika former. Även om det is, snö eller vätska kommer det aldrig att upphöra att bevisa sin kraft och styrka. Vatten kan lugna oss och skapa harmoni, men samtidigt kan det också få vår respekt.

Vattnet bör dock användas på lämpligt sätt i interiören, även om det sägs vara färgen på pengar och rikedom, men det är också en cool färg som, när den används överdrivet, kan göra interiören kall. Den blå färgen och därmed vattenelementet får dig att tänka, så det är bra för kontor där det hjälper till att fokusera.

TILL KOLLEKTIONEN MED VATTEN ELEMENT

INSPIRATION: ELEMENT AV LUFT OCH JORD

Luftkvalitet är ett av de globala teman. Och med rätta. Luftatomer är runt omkring oss och påverkar människan varje dag både beteende och humör. Vårt hem bör därför skyddas när det gäller kvalitetsluft. Få en atmosfär av frisk luft till dina foton och anslut den till enheter som renar luften. Du kommer se att du kommer att njuta av gatorna i smogstäderna ännu mer.

Dekorera ditt hem med jordposters, tapeter eller bilder. Låt dig dras med av bilder som fångar skönheten och mångfalden i detta obegränsade element. Jord uttrycks i ganska mjuka färger, från beige till tegel. De ger ett avslappnande intryck i interiören och hjälper också till att förbättra matsmältningen. Perfekt för att använda detta element och dess färger i matsalen och köket i ditt hem.

TILL KOLLEKTIONEN MED LUFT ELEMENT

INSPIRATION: ELD ELEMENT

Eld är en av de viktigaste upptäckterna av mänskligheten med obegränsad kraft, som har blivit en nödvändighet i vardagen. När det blir stora bränder är dem vanligtvis svåra att stoppa. Det är synd att människor uppfattade honom som ett av de viktigaste elementen för överlevnad i det förflutna och nuförtiden har det blivit en självklarhet Men hur ska man inkludera eld i interiören?

En öppen spis är inte det enda alternativet. Eld kan också uttryckas genom målning, fototapeter eller posters. Dock bör det röda och dess nyanser som uttrycker elden behandlas på lämpligt sätt i inredningen som ett krydda.

TILL ELEMENTUM KOLLEKTIONEN

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Sedan starten 1999 har Europosters växt till en av de bästa säljarna av affischer, väggmålningar och väggkonst. För närvarande samarbetar vi med konstnärer, fotografer och grafiska formgivare från hela Europa. I våra erbjudanden kan du hitta välkända målningarna likaväl som helt nya konstverk av nutida konstnärer. Vi framkallar gärna dina egna foton, och vi kan, efter behov, rama in med ramar av hög kvalitet. Vi älskar verkligen inredning, men vi glömmer inte bort “nördar“ och musikfans, till vilka vi ständigt utökar våra erbjudande med affischer, muggar, t-shirts, samlarfigurer och andra licensierade varor och gåvor.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att använda våra tjänster godkänner du användningen av cookies. Mer info. Jag håller med ×
Top