We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: MUSIK rabatt 15 % ×

Inspiration: Elements i inledningen – Feng Shui

25. 09. 2019

Elementen är Moder Naturs högra hand. Det är inte förgäves att de kallas de mest kraftfulla. I inredningen behöver du inte oroa dig, tvärtom. Deras kombination kommer att ge ditt hem harmoni och skapa en fantastisk atmosfär. Var och en av elementen har sin egen betydelse i interiören.

INSPIRATION: ELEMENT MED VATTEN

Vatten är det enda elementet som kan förändras till olika former. Även om det is, snö eller vätska kommer det aldrig att upphöra att bevisa sin kraft och styrka. Vatten kan lugna oss och skapa harmoni, men samtidigt kan det också få vår respekt.

Vattnet bör dock användas på lämpligt sätt i interiören, även om det sägs vara färgen på pengar och rikedom, men det är också en cool färg som, när den används överdrivet, kan göra interiören kall. Den blå färgen och därmed vattenelementet får dig att tänka, så det är bra för kontor där det hjälper till att fokusera.

TILL KOLLEKTIONEN MED VATTEN ELEMENT

INSPIRATION: ELEMENT AV LUFT OCH JORD

Luftkvalitet är ett av de globala teman. Och med rätta. Luftatomer är runt omkring oss och påverkar människan varje dag både beteende och humör. Vårt hem bör därför skyddas när det gäller kvalitetsluft. Få en atmosfär av frisk luft till dina foton och anslut den till enheter som renar luften. Du kommer se att du kommer att njuta av gatorna i smogstäderna ännu mer.

Dekorera ditt hem med jordposters, tapeter eller bilder. Låt dig dras med av bilder som fångar skönheten och mångfalden i detta obegränsade element. Jord uttrycks i ganska mjuka färger, från beige till tegel. De ger ett avslappnande intryck i interiören och hjälper också till att förbättra matsmältningen. Perfekt för att använda detta element och dess färger i matsalen och köket i ditt hem.

TILL KOLLEKTIONEN MED LUFT ELEMENT

INSPIRATION: ELD ELEMENT

Eld är en av de viktigaste upptäckterna av mänskligheten med obegränsad kraft, som har blivit en nödvändighet i vardagen. När det blir stora bränder är dem vanligtvis svåra att stoppa. Det är synd att människor uppfattade honom som ett av de viktigaste elementen för överlevnad i det förflutna och nuförtiden har det blivit en självklarhet Men hur ska man inkludera eld i interiören?

En öppen spis är inte det enda alternativet. Eld kan också uttryckas genom målning, fototapeter eller posters. Dock bör det röda och dess nyanser som uttrycker elden behandlas på lämpligt sätt i inredningen som ett krydda.

TILL ELEMENTUM KOLLEKTIONEN

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Med Europosters, har vi varit på marknaden sedan 1999, och vi har blivit en av dem största försäljarna av posters, tapeter, bilder, reproduktioner av målningar och andra varor. Vi växer oss större år efter år, och vi försöker att anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Vi kan trycka din poster, rama in foton, eller inspirera dig med vår blogg, där du hittar mängder med nyheter om filmer, TV serier, och nya inrednings ideér.

Kom och besök vår webbsida och hitta det som saknas i ditt hem.

 


© 1999 - 2020 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

 

Måndag - Fredag
7:00 - 15:00

 

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top