We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Veckans erbjudande: FANTASY & SCI-FI rabatt -40 %

Inspiration: Foton och målningar på canvas

29. 08. 2019

Gillar du vackra foton som fascinerar dig och som samtidigt inte tillåter kvalitetsdesign på canvas? Den perfekta lösningen är att trycka teman på canvas. Ta en titt på vårt erbjudande om reproduktioner av kända konstnärer och fotografier av olika motiv. Tack vare ett brett urval kan du välja en bild för alla inredningar. Välj din design för att kombinera förfining av canvas konst.

 

INSPIRATION: REPRODUKTIONER AV VÄLKÄNDA KONSTNÄRER

Om du är en fan av kända konstnärer som Claude Monet, Vincent van Gogh eller Salvador Dali, kan du välja deras mest kända verk och trycka dem direkt på canvas. Du kommer att vara glad och det kommer inte vara en börda för din budget som att köpa ett original.

VILL DU HA EN BILD PÅ CANVAS?

Vill du ha en bild på canvas och vet inte hur du ska göra? Det är enkelt med oss! Du kan göra det med bara några få steg! Vi trycker på en perfekt sträckt träram med den senaste högupplösta tryck teknologin. Vi använder kvalitets canvas med en vikt på 160g/ m2. Hur är proceduren?

  1. Välj ditt tema som du skulle vilja trycka på canvas
  2. Du kan välja från vår canvas kollektion
  3. Eller så kan du göra en gåva och trycka dina egna foton eller din egna grafik
  4. Då väljer du storlek och laddar upp grafiken direkt på sidan
  5. Lägg i din korg och skicka order. Vi tar över och trycker den direkt. Vi försöker alltid att skicka så snart som möjligt.

PRODUKTION AV TRYCK PÅ CANVAS

ETT BRETT URVAL AV CANVAS

Oavsett om du är ett film fan, natur landskap eller abstrakta bilder, hittar du ett brett urval av teman. Målningarna passar alla interiörer. Du kan göra miljön mer behaglig inte bara hemma men också på kontor och restauranger.

TILL KOLLEKTION MED CANVAS

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!EuropostersDecorate your life

Sedan 1999 har Europosters varit en av Tjeckiens och hela Europas största återförsäljare av posters, konsttryck och officiell merch. Vi har ett enormt utbud av film-, spel-, och sportposters i alla möjliga storlekar samt ett stort sortiment av unika presentartiklar för riktiga fans av Star Wars, Harry Potter, serietidningar och allt från Warner Bros. Vi vet att muggar, samlarfigurer, pussel och kläder är den perfekta presenten för alla, oavsett ålder och intressen. Om du är intresserad av inredning har du också kommit helt rätt! Vi trycker på daglig basis fototapeter, illustrationer, konstreproduktioner och fotografier och skickar till våra nöjda kunder som finns i mer än 25 länder.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Top