We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: MUSIK rabatt 15 % ×

Inspiration: Gatukonst i inredningen

28. 04. 2019

Att rita på väggar har varit ett sätt att sedan förhistorisk tid, men om du säger “graffiti” kommer de flesta människor att få högre blodtryck och komma ihåg den anonyma braten som gjorde så att du målat om huset tre gånger redan det här året. Det är ganska svårt att beundra skrifter som JOHNNY ÄLSKAR MISSY, men en av de mest beundrade samtida artisterna är Street Art One. Alla har förmodligen hört talas om honom, åtminstone på grund av hans prank i en auktionsförsäljning där hans målning värd 1 miljon pund förstörde sig efter att ha sålts. Ja, vi pratar om Banksy, kungen av Bristol-underjordiska scenen, vars identitet fortfarande är okänd.

#Visa din åsikt

Banksys konst är inte för alla. Banksy, vem han än är, är en person som gillar att provocera och satiriskt återspeglar politiska och kulturella ämnen i sin konst. Han kombinerar graffiti med mallar som är en populär metod som inte bara används i Storbritannien. Men i hans fall är konsten mycket värdefull.

#Gatukonst hör inte bara hemma på gatu väggarna

Det är inte nödvändigt att leva på gatan eller vara miljonär för att kunna ha Banksy Konst hemma. Vi är inte de första som har märkt att Street Art ser bra ut i en modern inredning. Du kan ha varit med om situationen när ditt tonårsbarn bad dig att dekorera sitt rum på ett icke-traditionellt sätt och du avvisade deras förslag för du kunde föreställa dig hur mycket arbete det skulle vara att ta bort graffitin från väggen en dag. Lyckligtvis finns det en enkel och snygg lösning – Tapeter! Du kan hitta flera av dem i vårt erbjudande.

#Det är möjligt även utan spray eller lim

Du kanske har tapeter kopplade till mycket arbete och klibbiga händer, men det är inte alltid så hårt arbete. Men om du inte känner för att tapetsera, kan du fortfarande ha Banksy hemma. Vi är säkra på att du kan njuta av konsttryck. Förutom väggmålningar med graffiti på väggar, ser Banksy konsttryck bra ut i en ren modern inredning men de passar också bra på tegelväggar.

Oavsett om du bestämmer dig för tapet eller konsttryck, behöver du inte oroa dig för din sommarbudget. Konsttryck är inte dyrt och med oss ​​finns det ingen fara att få själv exploderande paket. Om du inte är så intresserad av graffiti men tycker om idén om semester, kan du få inspiration i vår resesamling.

MER BANKSY KONST

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Med Europosters, har vi varit på marknaden sedan 1999, och vi har blivit en av dem största försäljarna av posters, tapeter, bilder, reproduktioner av målningar och andra varor. Vi växer oss större år efter år, och vi försöker att anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Vi kan trycka din poster, rama in foton, eller inspirera dig med vår blogg, där du hittar mängder med nyheter om filmer, TV serier, och nya inrednings ideér.

Kom och besök vår webbsida och hitta det som saknas i ditt hem.

 


© 1999 - 2020 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

 

Måndag - Fredag
7:00 - 15:00

 

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top