We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Upptäck dom bästa dealsen för denna vecka: RESOR rabatt -20 % ×

Inspiration: Hur man inreder i Retro och Vintage stil?

26. 09. 2019

Retro går tillbaka att vara mode! Stilen på 50-, 60- och 70-talen uttrycker ungdomarnas anda, experiment och idealism, inte bara när det gäller retrokläder, utan också i en specifik inredningsstil. Vintage stilen passar inte bara älskare av gamla tider, utan är också populärt bland kändisar och designers som ger sina interiörer en unik och distinkt stil. Välj bland en samling retro och vintage posters, metall- eller träskyltar eller målningar som säkert kommer att skilja dig från andra.

RETRO METALLSKYLTAR

Metallskyltar passar perfekt i kök, sovrum, men också i vardagsrum. Fan av kaffe, drinkar eller motivations quotes? Oavsett vilket motiv du väljer, kommer de att passa fantastiskt bra med modern look. Du kan också kombinera metallskyltar med träskyltar eller posters.

VINTAGE STIL

Den viktiga frågan att besvara är skillnaden mellan Retro och Vintage. Retro stil tillskrivs 60-talet och 70-talet av förra seklet och kännetecknas av rundade former och djärva färger. Däremot är huvuddelen i Vintage stil neutrala nyanser som visar tidens patina. Vintage är högkvalitativa mönster, med åren har mönstren mognats. Till skillnad från Retro stilen de typiska  lugna och subtila färgerna som kompletterar varandra i interiören (brons, sten, grönt).

VAR INTE RÄDD FÖR ATT ANVÄNDA RETRO VÄGGKONST

Om du vill ändra din interiör mer signifikant var inte rädd för fototapeter. Det finns flera varianter – paper, vlies, klister och tapeter med 3D. Olikheterna är deras kvalitet, fästteknik och möjligheten att tvätta med en fuktig trasa. Fototapeter var en hit inte bara på 1960 talet, dem kommer tillbaka på modet igen. Det är en perfekt lösning för att få din inredning mer mysig och distinkt.

TILL RETRO OCH VINTAGE KOLLEKTION

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Sedan starten 1999 har Europosters växt till en av de bästa säljarna av affischer, väggmålningar och väggkonst. För närvarande samarbetar vi med konstnärer, fotografer och grafiska formgivare från hela Europa. I våra erbjudanden kan du hitta välkända målningarna likaväl som helt nya konstverk av nutida konstnärer. Vi framkallar gärna dina egna foton, och vi kan, efter behov, rama in med ramar av hög kvalitet. Vi älskar verkligen inredning, men vi glömmer inte bort “nördar“ och musikfans, till vilka vi ständigt utökar våra erbjudande med affischer, muggar, t-shirts, samlarfigurer och andra licensierade varor och gåvor.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att använda våra tjänster godkänner du användningen av cookies. Mer info. Jag håller med ×
Top