We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20% på utvalda väggprodukter FÅ EN RABATTKOD

Inspiration: Hur man inreder i Retro och Vintage stil?

26. 09. 2019

Retro går tillbaka att vara mode! Stilen på 50-, 60- och 70-talen uttrycker ungdomarnas anda, experiment och idealism, inte bara när det gäller retrokläder, utan också i en specifik inredningsstil. Vintage stilen passar inte bara älskare av gamla tider, utan är också populärt bland kändisar och designers som ger sina interiörer en unik och distinkt stil. Välj bland en samling retro och vintage posters, metall- eller träskyltar eller målningar som säkert kommer att skilja dig från andra.

RETRO METALLSKYLTAR

Metallskyltar passar perfekt i kök, sovrum, men också i vardagsrum. Fan av kaffe, drinkar eller motivations quotes? Oavsett vilket motiv du väljer, kommer de att passa fantastiskt bra med modern look. Du kan också kombinera metallskyltar med träskyltar eller posters.

VINTAGE STIL

Den viktiga frågan att besvara är skillnaden mellan Retro och Vintage. Retro stil tillskrivs 60-talet och 70-talet av förra seklet och kännetecknas av rundade former och djärva färger. Däremot är huvuddelen i Vintage stil neutrala nyanser som visar tidens patina. Vintage är högkvalitativa mönster, med åren har mönstren mognats. Till skillnad från Retro stilen de typiska  lugna och subtila färgerna som kompletterar varandra i interiören (brons, sten, grönt).

VAR INTE RÄDD FÖR ATT ANVÄNDA RETRO VÄGGKONST

Om du vill ändra din interiör mer signifikant var inte rädd för fototapeter. Det finns flera varianter – paper, vlies, klister och tapeter med 3D. Olikheterna är deras kvalitet, fästteknik och möjligheten att tvätta med en fuktig trasa. Fototapeter var en hit inte bara på 1960 talet, dem kommer tillbaka på modet igen. Det är en perfekt lösning för att få din inredning mer mysig och distinkt.

TILL RETRO OCH VINTAGE KOLLEKTION

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!EuropostersDecorate your life

Sedan 1999 har Europosters varit en av Tjeckiens och hela Europas största återförsäljare av posters, konsttryck och officiell merch. Vi har ett enormt utbud av film-, spel-, och sportposters i alla möjliga storlekar samt ett stort sortiment av unika presentartiklar för riktiga fans av Star Wars, Harry Potter, serietidningar och allt från Warner Bros. Vi vet att muggar, samlarfigurer, pussel och kläder är den perfekta presenten för alla, oavsett ålder och intressen. Om du är intresserad av inredning har du också kommit helt rätt! Vi trycker på daglig basis fototapeter, illustrationer, konstreproduktioner och fotografier och skickar till våra nöjda kunder som finns i mer än 25 länder.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00–16:00

 

© 1999–2024 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Top