We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Veckans erbjudande: COMICS rabatt -40 % ×

Inspiration: Hur man stylar rum i ditt hem?

12. 03. 2019

Ditt hem borde vara reflektion av dig själv. Det är inte nödvändigt att varje rum stylas i Provence Stil. Motsatsen är sann – varje rum kan uttrycka en av de flera färgerna i din personlighet. Ibland är vi modiga, energiska , medan andra stunder reflekterar vi våra djupaste drömmar. Vi är unika, vi passar inte i någon sort låda. Så det är därför vi har förberett en separat sektion för varje rum.

Låt oss börja generellt

Gillar du interiör med råhet? Och har du någonsin försök få in det? Dom som har, rullar sina ögon nu. Dom som inte har – bra och behåll den undran. 😊

Om du är en superhjälte, hitta en annan väg att bevisa det (Du kan börja med att skapa utrustning med ett motiv med dig favoritkaraktär – kolla bilden).

Sådan typ av tung yta kanske ramlar av. Om inte precis på din fot, så bredvid den – på ditt dyra golv. Det är inget du skulle njuta av att uppleva. Hur som helst, finns det ett alternativ som blivit populär idag – fototapeter med motiv som trä, sten vägg och annat.

Sovrum

I hans eller hennes sovrum, ska man känna sig helt trygg, så vi rekommenderar inte att placera stiliga bilder på actionhjältar, monster eller skallar. Det är en plats där du vill vila och lugn. Det är därför du kanske vill välja en tapet som ger dig Zen mode. Utbudet är gränslöst. Hur som helst, det är ditt privata, rum.

Vardagsrum

En samlingsplats behöver inte vara lika personligt som ditt sovrum eller plugg rum. En fototapet är det självklara valet för det ger rummet sin personliga charm. Utbudet av bilder och teman är brett. Det finns något för alla – för romantiska själar, djurälskare eller motorcykel körare.

Under långa vinter kvällar, kan du spela jigsaw pissel med dina gäster och rama in dina pussel, och sedan hänga dem på din vägg som ett minne av roliga stunder med dina vänner. Eller är du ett fan av kända fotbolls team och dricker ur en mugg med motiv av klubben (vad är det för mening med att vara ett fan om du inte har en jersey – det är samma som att vara en Potterhead och inte dricka din varma choklad from en mugg med Dobby motiv). Underskatta inte accessoarerna. Det är en speciell gåva som ger dig känslor varje gång du använder dom.

Badrum

Dom som har ett badkar behöver nödvändigtvis inte leka med ett leksak skepp eller gummi anka medans dom njuter av ett bad. Bara en titt ut genom fönster- med en utsikt på en sandstrand, och det är allt. Flytta till tropikerna är mycket mer finansiellt påfrestande än att installera en sån utsikt. 🙂

Kök

99.99 % av människorna dansar och sjunger i deras kök. Och anledningen? Dom känner tillfredsställelse av allt i kylen. Bjud in en fangirl från en metallskylt att se din föreställning. Hon kommer le åt dig, om du inte når rätta tonerna. Dessutom kommer hon att motivera dig att vara blygsam med din nattliga glass fester. Eller, om en gris är en större motivation än henne, kan du placera den direkt på kylskåpsdörren. 😊

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!EuropostersDecorate your life

Sedan 1999 har Europosters varit en av Tjeckiens och hela Europas största återförsäljare av posters, konsttryck och officiell merch. Vi har ett enormt utbud av film-, spel-, och sportposters i alla möjliga storlekar samt ett stort sortiment av unika presentartiklar för riktiga fans av Star Wars, Harry Potter, serietidningar och allt från Warner Bros. Vi vet att muggar, samlarfigurer, pussel och kläder är den perfekta presenten för alla, oavsett ålder och intressen. Om du är intresserad av inredning har du också kommit helt rätt! Vi trycker på daglig basis fototapeter, illustrationer, konstreproduktioner och fotografier och skickar till våra nöjda kunder som finns i mer än 25 länder.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00 – 14:30

 

© 1999 – 2023 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Top