We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Upptäck dom bästa dealsen för denna vecka: RESOR rabatt -20 % ×

Inspiration: Hur man stylar rum i ditt hem?

12. 03. 2019

Ditt hem borde vara reflektion av dig själv. Det är inte nödvändigt att varje rum stylas i Provence Stil. Motsatsen är sann – varje rum kan uttrycka en av de flera färgerna i din personlighet. Ibland är vi modiga, energiska , medan andra stunder reflekterar vi våra djupaste drömmar. Vi är unika, vi passar inte i någon sort låda. Så det är därför vi har förberett en separat sektion för varje rum.

Låt oss börja generellt

Gillar du interiör med råhet? Och har du någonsin försök få in det? Dom som har, rullar sina ögon nu. Dom som inte har – bra och behåll den undran. 😊

Om du är en superhjälte, hitta en annan väg att bevisa det (Du kan börja med att skapa utrustning med ett motiv med dig favoritkaraktär – kolla bilden).

Sådan typ av tung yta kanske ramlar av. Om inte precis på din fot, så bredvid den – på ditt dyra golv. Det är inget du skulle njuta av att uppleva. Hur som helst, finns det ett alternativ som blivit populär idag – fototapeter med motiv som trä, sten vägg och annat.

Sovrum

I hans eller hennes sovrum, ska man känna sig helt trygg, så vi rekommenderar inte att placera stiliga bilder på actionhjältar, monster eller skallar. Det är en plats där du vill vila och lugn. Det är därför du kanske vill välja en tapet som ger dig Zen mode. Utbudet är gränslöst. Hur som helst, det är ditt privata, rum.

Vardagsrum

En samlingsplats behöver inte vara lika personligt som ditt sovrum eller plugg rum. En fototapet är det självklara valet för det ger rummet sin personliga charm. Utbudet av bilder och teman är brett. Det finns något för alla – för romantiska själar, djurälskare eller motorcykel körare.

Under långa vinter kvällar, kan du spela jigsaw pissel med dina gäster och rama in dina pussel, och sedan hänga dem på din vägg som ett minne av roliga stunder med dina vänner. Eller är du ett fan av kända fotbolls team och dricker ur en mugg med motiv av klubben (vad är det för mening med att vara ett fan om du inte har en jersey – det är samma som att vara en Potterhead och inte dricka din varma choklad from en mugg med Dobby motiv). Underskatta inte accessoarerna. Det är en speciell gåva som ger dig känslor varje gång du använder dom.

Badrum

Dom som har ett badkar behöver nödvändigtvis inte leka med ett leksak skepp eller gummi anka medans dom njuter av ett bad. Bara en titt ut genom fönster- med en utsikt på en sandstrand, och det är allt. Flytta till tropikerna är mycket mer finansiellt påfrestande än att installera en sån utsikt. 🙂

Kök

99.99 % av människorna dansar och sjunger i deras kök. Och anledningen? Dom känner tillfredsställelse av allt i kylen. Bjud in en fangirl från en metallskylt att se din föreställning. Hon kommer le åt dig, om du inte når rätta tonerna. Dessutom kommer hon att motivera dig att vara blygsam med din nattliga glass fester. Eller, om en gris är en större motivation än henne, kan du placera den direkt på kylskåpsdörren. 😊

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Sedan starten 1999 har Europosters växt till en av de bästa säljarna av affischer, väggmålningar och väggkonst. För närvarande samarbetar vi med konstnärer, fotografer och grafiska formgivare från hela Europa. I våra erbjudanden kan du hitta välkända målningarna likaväl som helt nya konstverk av nutida konstnärer. Vi framkallar gärna dina egna foton, och vi kan, efter behov, rama in med ramar av hög kvalitet. Vi älskar verkligen inredning, men vi glömmer inte bort “nördar“ och musikfans, till vilka vi ständigt utökar våra erbjudande med affischer, muggar, t-shirts, samlarfigurer och andra licensierade varor och gåvor.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att använda våra tjänster godkänner du användningen av cookies. Mer info. Jag håller med ×
Top