We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: INRAMADE AFFISCHER, POSTERS rabatt 30 % ×

Inspiration: Hur man väljer den perfekta gåvan

18. 11. 2018

Talang för observation och tillräckligt med tid är väsentlig. Du kan välja en bra present direkt från ditt hem. Det enda du behöver är att kategorisera personen korrekt.

Den första delen av denna artikel är inriktad på män. Hur väljer du rätt gåva för din älskade, din son, far eller bror?

Män kanske inte berättar så mycket för dig, men när du frågar dem vad de tänker på svarar de vanligtvis “ingenting”. Detta är en av anledningarna till att välja gåvor för män är så svårt.

Talang för observation och tillräckligt med tid är väsentlig. Du kan välja en bra present direkt från ditt hem. Det enda du behöver är att kategorisera personen korrekt. Vårt team ger dig en hjälpande hand och delar män och kvinnor i flera kategorier.

Om du är osäker på rätt kategori öppnar du personens konto på sociala medier eller tittar i deras rum, garderober eller bibliotek. Det ger dig många tips som leder dig till rätt kategori.

Köp inte en keps om han inte bär dem!

Var uppmärksam när hans rum är fullt av film posters eller böcker, kommer han sannolikt inte att uppskatta fotbollsbiljetterna som du ska ge honom. Men du kommer att få mer poäng genom att ge honom en samlar utgåva med posters med hans favorit tv-show eller andra samlarobjekt av ett matchande tema.

En affisch är tråkig … NEJ, DET ÄR DET INTE!

Höj din gåva till nästa nivå – rama in den. Om du fortfarande tycker att det inte räcker, skapa en presentset baserat på ditt eget val. Hitta fler produkter med samma tema som din affisch.

Vanliga misstag

Det är sant att andra inte alltid gillar samma saker som vi gör. Du kan övervinna besvikelsen från en dålig gåva och lösningen är ganska enkel. Ge dig själv! Så glöm inte att lägga till saker som du gillar när du väljer gåvor till dina nära och kära.

Kvinnor … ja, de talar mer

Lyssna! Hon kommer berätta för dig själv utan ytterligare undersökning.

Reglerna liknar när det gäller män. Du måste vara uppmärksam och först och främst välja rätt kategori. Ta en närmare titt på henne! Det värsta scenariot är när du köper örhängen till en kvinna som inte har hål i öronen 😉

Stämpla inte!

Kvinnor vet hur man ska överraska också. Men det betyder inte att du inte kan låta fantasin springa vilt, så köp inte hennes klichégåvor. Om du har en vild tjej hemma, gör en presentset till henne med olika produkter av hennes favoritband. Tillför något extra till konsertbiljetten och lägg till en resesflaska, en nyckelring eller en poster som hon kan få signerad efter konserten.

Det finns ingen anledning att oroa dig. Att välja den perfekta presenten är enkel. Du behöver bara vara eftertänksam och åtminstone lite kreativ 🙂Lycka till!

MER INSPIRATION

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Med Europosters, har vi varit på marknaden sedan 1999, och vi har blivit en av dem största försäljarna av posters, tapeter, bilder, reproduktioner av målningar och andra varor. Vi växer oss större år efter år, och vi försöker att anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Vi kan trycka din poster, rama in foton, eller inspirera dig med vår blogg, där du hittar mängder med nyheter om filmer, TV serier, och nya inrednings ideér.

Kom och besök vår webbsida och hitta det som saknas i ditt hem.

 


© 1999 - 2020 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

 

Måndag - Fredag
7:00 - 15:00

 

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top