We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Upptäck dom bästa dealsen för denna vecka: ANIME & MANGA rabatt -15 % ×

Inspiration: Hur man väljer den perfekta gåvan

18. 11. 2018

Talang för observation och tillräckligt med tid är väsentlig. Du kan välja en bra present direkt från ditt hem. Det enda du behöver är att kategorisera personen korrekt.

Den första delen av denna artikel är inriktad på män. Hur väljer du rätt gåva för din älskade, din son, far eller bror?

Män kanske inte berättar så mycket för dig, men när du frågar dem vad de tänker på svarar de vanligtvis “ingenting”. Detta är en av anledningarna till att välja gåvor för män är så svårt.

Talang för observation och tillräckligt med tid är väsentlig. Du kan välja en bra present direkt från ditt hem. Det enda du behöver är att kategorisera personen korrekt. Vårt team ger dig en hjälpande hand och delar män och kvinnor i flera kategorier.

Om du är osäker på rätt kategori öppnar du personens konto på sociala medier eller tittar i deras rum, garderober eller bibliotek. Det ger dig många tips som leder dig till rätt kategori.

Köp inte en keps om han inte bär dem!

Var uppmärksam när hans rum är fullt av film posters eller böcker, kommer han sannolikt inte att uppskatta fotbollsbiljetterna som du ska ge honom. Men du kommer att få mer poäng genom att ge honom en samlar utgåva med posters med hans favorit tv-show eller andra samlarobjekt av ett matchande tema.

En affisch är tråkig … NEJ, DET ÄR DET INTE!

Höj din gåva till nästa nivå – rama in den. Om du fortfarande tycker att det inte räcker, skapa en presentset baserat på ditt eget val. Hitta fler produkter med samma tema som din affisch.

Vanliga misstag

Det är sant att andra inte alltid gillar samma saker som vi gör. Du kan övervinna besvikelsen från en dålig gåva och lösningen är ganska enkel. Ge dig själv! Så glöm inte att lägga till saker som du gillar när du väljer gåvor till dina nära och kära.

Kvinnor … ja, de talar mer

Lyssna! Hon kommer berätta för dig själv utan ytterligare undersökning.

Reglerna liknar när det gäller män. Du måste vara uppmärksam och först och främst välja rätt kategori. Ta en närmare titt på henne! Det värsta scenariot är när du köper örhängen till en kvinna som inte har hål i öronen 😉

Stämpla inte!

Kvinnor vet hur man ska överraska också. Men det betyder inte att du inte kan låta fantasin springa vilt, så köp inte hennes klichégåvor. Om du har en vild tjej hemma, gör en presentset till henne med olika produkter av hennes favoritband. Tillför något extra till konsertbiljetten och lägg till en resesflaska, en nyckelring eller en poster som hon kan få signerad efter konserten.

Det finns ingen anledning att oroa dig. Att välja den perfekta presenten är enkel. Du behöver bara vara eftertänksam och åtminstone lite kreativ 🙂Lycka till!

MER INSPIRATION

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Sedan starten 1999 har Europosters växt till en av de bästa säljarna av affischer, väggmålningar och väggkonst. För närvarande samarbetar vi med konstnärer, fotografer och grafiska formgivare från hela Europa. I våra erbjudanden kan du hitta välkända målningarna likaväl som helt nya konstverk av nutida konstnärer. Vi framkallar gärna dina egna foton, och vi kan, efter behov, rama in med ramar av hög kvalitet. Vi älskar verkligen inredning, men vi glömmer inte bort “nördar“ och musikfans, till vilka vi ständigt utökar våra erbjudande med affischer, muggar, t-shirts, samlarfigurer och andra licensierade varor och gåvor.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att använda våra tjänster godkänner du användningen av cookies. Mer info. Jag håller med ×
Top