We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: SCI-FI Köp nu ×

Inspiration: Inredning och designtrender 2018!

08. 09. 2017

När vi talar om designen av din nya inredning eller att göra om den du redan har, kanske du inte söker bland trender för nästa år, utan det nuvarande. Vi var dock lite mera nyfikna! Vi har hittat vägen till att uppdatera din interiör och till och med göra den tidlös, vi har hittat färgerna för kommande inredningstrender för år 2018!

Olika färgkombinationer handlar inte bara om modevärlden utan också inredningsvärlden. Institut av färg och inredning med alla de bästa designerna försöker skapa perfekta färgpaletter med unika färgkombinationer. Vi kollade på dessa kombinationer och fann dem också i vår favorit kategori monterad konst.

Monterad konst är gjord med kvalite print på vinylpapper. Det översta lagret är skapat med UV-laminering med en specifik struktur av duken som kompletterar den slutliga effekten. En fördel med detta vinylpapper och speciella fäste på Sendwich-panelen gör att resultatet blir stramt. fästningsanordning ingår, så att det blir lättare för dig att hänga upp tavlan på väggen. Det finns en till viktig fördel den är lätt att rengöra. Våra tryck vs. damm? helt klart 1:0!

Och vem står bakom detta? World institute of colours Pantone gör det – med Leatrice Eiseman, som ger de tre färgpaletterna för nästa år och vi är verkligen glada för det! De heter: Affinity, Connectivity och Sincerity. Låt oss ta en titt på dem och bli inspirerade av färgglad monterad väggkonst.

Affinity

Monterad Konst Holiday in Paradise, varierande storlekar

Connectivity

Monterad Konst Peace in the dock, varierande storlekar

Monterad Konst Sunrise on the coast, 90 x 60 (3x 60×30 cm)

Sincerity

Monterad Konst Print China – Great Wall of China, Mountains, varierande storlekar

Monterad Konst Print Fish,  120 × 60 cm (2x 60×60 cm)

VILL DU SE MER MONTERAD VÄGGKONST?

Källa 1 / Källa 2

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Med Europosters, har vi varit på marknaden sedan 1999, och vi har blivit en av dem största försäljarna av posters, tapeter, bilder, reproduktioner av målningar och andra varor. Vi växer oss större år efter år, och vi försöker att anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Vi kan trycka din poster, rama in foton, eller inspirera dig med vår blogg, där du hittar mängder med nyheter om filmer, TV serier, och nya inrednings ideér.

Kom och besök vår webbsida och hitta det som saknas i ditt hem.

 


© 1999 - 2019 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top