We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: INRAMADE AFFISCHER, POSTERS rabatt 30 % ×

Inspiration: Inredning och designtrender 2018!

08. 09. 2017

När vi talar om designen av din nya inredning eller att göra om den du redan har, kanske du inte söker bland trender för nästa år, utan det nuvarande. Vi var dock lite mera nyfikna! Vi har hittat vägen till att uppdatera din interiör och till och med göra den tidlös, vi har hittat färgerna för kommande inredningstrender för år 2018!

Olika färgkombinationer handlar inte bara om modevärlden utan också inredningsvärlden. Institut av färg och inredning med alla de bästa designerna försöker skapa perfekta färgpaletter med unika färgkombinationer. Vi kollade på dessa kombinationer och fann dem också i vår favorit kategori monterad konst.

Monterad konst är gjord med kvalite print på vinylpapper. Det översta lagret är skapat med UV-laminering med en specifik struktur av duken som kompletterar den slutliga effekten. En fördel med detta vinylpapper och speciella fäste på Sendwich-panelen gör att resultatet blir stramt. fästningsanordning ingår, så att det blir lättare för dig att hänga upp tavlan på väggen. Det finns en till viktig fördel den är lätt att rengöra. Våra tryck vs. damm? helt klart 1:0!

Och vem står bakom detta? World institute of colours Pantone gör det – med Leatrice Eiseman, som ger de tre färgpaletterna för nästa år och vi är verkligen glada för det! De heter: Affinity, Connectivity och Sincerity. Låt oss ta en titt på dem och bli inspirerade av färgglad monterad väggkonst.

Affinity

Monterad Konst Holiday in Paradise, varierande storlekar

Connectivity

Monterad Konst Peace in the dock, varierande storlekar

Monterad Konst Sunrise on the coast, 90 x 60 (3x 60×30 cm)

Sincerity

Monterad Konst Print China – Great Wall of China, Mountains, varierande storlekar

Monterad Konst Print Fish,  120 × 60 cm (2x 60×60 cm)

VILL DU SE MER MONTERAD VÄGGKONST?

Källa 1 / Källa 2

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Sedan starten 1999 har Europosters växt till en av de bästa säljarna av affischer, väggmålningar och väggkonst. För närvarande samarbetar vi med konstnärer, fotografer och grafiska formgivare från hela Europa. I våra erbjudanden kan du hitta välkända målningarna likaväl som helt nya konstverk av nutida konstnärer. Vi framkallar gärna dina egna foton, och vi kan, efter behov, rama in med ramar av hög kvalitet. Vi älskar verkligen inredning, men vi glömmer inte bort “nördar“ och musikfans, till vilka vi ständigt utökar våra erbjudande med affischer, muggar, t-shirts, samlarfigurer och andra licensierade varor och gåvor.


Kontakt:
E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top