We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Upptäck dom bästa dealsen för denna vecka: RESOR rabatt -20 % ×

Inspiration: Kända konstnärer i ditt hem

15. 11. 2019

Om du beundrar originalitet av konst, rekommenderar vi att du köper ett konsttryck. Då kan du njuta av målningar och bilder av kända konstnärer, utan att du belastar din plånbok. Vårt mål är att bevara konstens skönhet, så vi erbjuder reproduktioner från världskända konstnärer som Salvador Dali, Alfons Mucha, Vincent Van Gogh, Sam Toft och Banksy. Du kan trycka dem på canvas eller som en poster.

VINCENT VAN GOGH AND HIS ART

Livet och konsten av Vincent van Gogh, en ledande holländsk konstnär från 1800-talet, var full av hemligheter och myter. Som ett resultat av kärleksbesvikelse satte han sig för att söka meningen med sitt liv. Syftet med hans målningar var att hitta sanningen, i sina verk gav han stor uppmärksamhet i detaljer, mänskliga ansikten och ansiktsuttryck. Han inspirerades av japansk konst, vilket fick hans målningar att lysa med ljusare färger och en ljusare atmosfär. Under denna period skapades ett antal målningar med studier av blommor, japansk konst och scener i Paris. Fotografiska reproduktioner av hans mest kända verk, som Terrace of the Café at Night, Red Vineyard, Starry Night och Sunflower finns på vår webbplats.

PAINTINGS BY SALVADOR DALI

Han var en spansk konstnär, fotograf och skulptör som levde på 1900-talet. Han var känd för sitt surrealistiska verk och en mustasch som Diego Velázquez. I Paris träffade han Pablo Picasso, som hjälpte honom att gå med i en grupp parisiska avantgardekonstnärer. Hans verk bygger ofta på en drömmande fantasi där vardagsföremål tar ovanliga former. I sina målningar ägnade han sig åt detaljer, och subtilitet bar ofta sexuella eller våldsamma övertoner.

ART BY GUSTAV KLIMT

Om du gillar den Österrikiska konstnären Gustav Klimt, som huvudsakligen bodde i Wien vid 1800-talets början, hans målningar är fulla av distinkta linjer, flödande hår, blommor, geometriska mönster och mytiska teman, behöver du verkligen inte tvivla. Du kan också beställa reproduktioner av denna konstnär som skapade de fyra allegorierna på taket i Sturany palatset i Wien, dekorerade taket på spa huset i Karlovy Vary och dekorerade Villa Hermes hemvist för kejsarinnan Elizabeth. Hans målningar passar perfekt för alla rum i ditt hem.

INSPIRATION FRÅN NUTIDEN

Vackra tavlor skapades inte bara förr, många av dem skapas i nutid.

SAM TOFT

Sam Toft är en populär engelsk konstnär som är känd för sin otänkbara målning stil. Konstnären ger sin konst lätt humor, identiska karaktärer och kompletterar allt med många färger. Hela världen har förälskats i denna konst. Målningarna är lämpliga för representativa utrymmen och även för ditt hem. Vi har förberett ett par av dem, men du kan hitta hela hennes samling i sektionen Väggkonst.

ANNETTE SCHMUCKER

Den tyska konstnären Annette Schmucker älskar variationen i målning och hanterar alltid helt olika teman och tekniker. Hon arbetar också ofta på många olika bilder samtidigt. Hennes mål är att representera en kombination av ljus och rymd. Hon arbetar med både konkreta och abstrakta motiv och gillar att kombinera dem. För närvarande är hon främst inspirerad av människor. Teknikerna hon använder är olika: på grund av deras glans spelar oljefärg en viktig roll i de flesta målningar.

TILL KOLLEKTIONEN KONSTREPRODUKTIONER

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Sedan starten 1999 har Europosters växt till en av de bästa säljarna av affischer, väggmålningar och väggkonst. För närvarande samarbetar vi med konstnärer, fotografer och grafiska formgivare från hela Europa. I våra erbjudanden kan du hitta välkända målningarna likaväl som helt nya konstverk av nutida konstnärer. Vi framkallar gärna dina egna foton, och vi kan, efter behov, rama in med ramar av hög kvalitet. Vi älskar verkligen inredning, men vi glömmer inte bort “nördar“ och musikfans, till vilka vi ständigt utökar våra erbjudande med affischer, muggar, t-shirts, samlarfigurer och andra licensierade varor och gåvor.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att använda våra tjänster godkänner du användningen av cookies. Mer info. Jag håller med ×
Top