We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Upptäck dom bästa dealsen för denna vecka: RESOR rabatt -20 % ×

Inspiration: Living Coral Pantone® Årets Färg 2019

27. 01. 2019

Pantone institutet väljer en färg som speglar kärnan i det aktuella året. Detta görs av experter som reser runt om i världen och kartlägger den sociala situationen. På grund av det kan vi inte säga att beslutet är slumpmässigt.

Den valda färgen uttrycker den energi som vårt samhälle behöver och för detta år, är färgen Living Coral (PANTONE 16-1546).

The Awakening of Flora by Martha Suherman (Exclusive Art Photo Collection)

Living Coral är skuggan som ska väcka en smak för liv, glädje och optimism. Var inte rädd att omge dig med denna färg inte bara i form av kläder eller accessoarer. Denna nyans ger dig en känsla av tillhörighet och speglar ditt humör. Låt det skina och definitivt på dina väggar också.

Institute Pantone anges på deras webbsida:

“Som reaktion på angreppen av digital teknik och sociala medier som alltmer inbäddar vardagen, söker vi autentiska och uppslukande upplevelser som möjliggör samband och intimitet. Sällskaplig och själsligt, den engagerande naturen hos PANTONE 16-1546 Living Coral välkomnar och uppmuntrar ljuvlig aktivitet. Symboliserar vårt medfödda behov av optimism och glädjefulla sysslor, PANTONE 16-1546 Living Coral belyser vår önskan om lekfullt uttryck.”

När vi har färgen Living Coral i våra liv, borde vi på ett bättre sätt uppleva dagens bekymmer så att vi hanterar det med större lugn och ro. Att lägga bilder på platser som ett badrum, vardagsrum eller kontor gör ett litet men betydande steg mot ditt glada år 2019 🙂

Cappadocia by Selim Dervisoglu (Exclusive Art Photo Collection)

MER LIVING CORAL

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Sedan starten 1999 har Europosters växt till en av de bästa säljarna av affischer, väggmålningar och väggkonst. För närvarande samarbetar vi med konstnärer, fotografer och grafiska formgivare från hela Europa. I våra erbjudanden kan du hitta välkända målningarna likaväl som helt nya konstverk av nutida konstnärer. Vi framkallar gärna dina egna foton, och vi kan, efter behov, rama in med ramar av hög kvalitet. Vi älskar verkligen inredning, men vi glömmer inte bort “nördar“ och musikfans, till vilka vi ständigt utökar våra erbjudande med affischer, muggar, t-shirts, samlarfigurer och andra licensierade varor och gåvor.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att använda våra tjänster godkänner du användningen av cookies. Mer info. Jag håller med ×
Top