We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: BILDREPRODUKTIONER rabatt 20 % ×

Inspiration: Lys upp din vägg med konst!

10. 12. 2017

Oavsett om du föredrar modern konst eller impressionism eller om du beundrar renässansmålare – kan du mycket enkelt och snabbt dekorera ditt hem med dina favorit målningar. Har du redan en målning som faller dig i smak hemma? Men funderar fortfarande hur man hänger upp den på väggen? Läs våra tips, så kommer du att veta hur man gör det.

Innan du börjar…

Först, tänk över vart du vill placera din tavla. Det som är viktigt är om tavlan kommer att vara själv eller i en grupp bland andra tavlor. I vilket fall som helst , börja med att mät hela väggen och skapa layouten på ett papper, eller rita med en penna direkt på väggen. Kom ihåg att tavlan ska hänga i ögonhöjd så att du inte behöver böja huvudet bakåt för att titta på den. Har du en händig assistent? Fråga om han kan hålla tavlan på väggen, medans du kollar på den från håll.

Hur man hänger upp bilder i grupp?

  • Häng den största bilden i mitten och omringa den med mindre.

  • Tavlor med samma storlek bör vara bredvid varann och i samma höjd.

  • Häng upp bilder med olika storlek bredvid varann och bryt ett tråkigt mönster!

  • Om du har fler bilder i olika storlekar kan du pröva med att sätta dem i en fyrkant eller i olika former som du själv väljer.

Specifika sätt att hänga upp bilder på väggen väntar på dig i den nya artikeln How to: Hang Up Or Frame Your Poster“.

VÄLJ DIN KONST

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Med Europosters, har vi varit på marknaden sedan 1999, och vi har blivit en av dem största försäljarna av posters, tapeter, bilder, reproduktioner av målningar och andra varor. Vi växer oss större år efter år, och vi försöker att anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Vi kan trycka din poster, rama in foton, eller inspirera dig med vår blogg, där du hittar mängder med nyheter om filmer, TV serier, och nya inrednings ideér.

Kom och besök vår webbsida och hitta det som saknas i ditt hem.

 


© 1999 - 2019 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Måndag - Fredag
7:00 - 15:00

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top